بازار الکی الکی داره تکون میخوره
منتظر فردا باید بشیم ![]()
با عرض ارادت خدمت همه بزرگواران
خیر!
با فرض اینکه تایم فریم بالا باشه (مثلا یکساعته)و کندل آخر بسته شده باشد، ما در این حالت یه FVG داریم که برخورد قیمت به اون تعیین کننده است.
ناحیه ۷۵تا۸۸درصد فیبوناچی آخرین کندلی BOS صعودی ایجاد کرده مهمه.در تایم فریم های پایینتر دنبال Price Delivery در اون محدوده هستیم. چنانچه ریجکشن ازش داشته باشیم، نتیجه FVG قیمت را نگه داشته تداوم روند، در غیر این حالت قیمت زیر FVG بسته شود، افت قیمت تا OB را انتظار دارم.
ناحیه ایی که بعنوان استاپ در تصویر نشان داده شده خودش ناحیه لیکوییدیتی است معمولا قیمت در روندهای نزولی ابتدا لیکویید بالا را بر میداره (Sweep) بعد یه Swing high پایینتر میسازه که در صورت تمایل به ترید، استاپ پشت این سویینگ قرار میگیره.
در ict ما در پولبکها ورود میکنیم. یعنی ببینیم fvg به ifvg تبدیل شده سلش را بگیریم وگرنه من ترید نزولیشو نمیگیرم. میذارم برخورد کنه به oB برگشت در جهت روند را میگیرم.
بعد خبر ترامپ تکونهاش بزرگتر شده. صبح CNN خبر از جشن امضا تو چند روز آینده داده بود. رجز خونی ترامپ شاید این احساس رو داده که ممکنه زودتر از اینا یادداشت تفاهم نهایی بشه.
پینوشت: پست گیر کرده بود تو صف تایید ایران بروکر.
پس بخاطر همین انقدر ریزشی شد یه لحظه
من گفتم امروز بازار تکون زیادی نمیخوره
پوزیشنمو رو ریوارد ۳ تیپیش بود و ریسک فری کردم
یهو دیدم با سرعت نور داره میریزه و خواستم تیپی رو وردارم نشد ![]()
(وگرنه الان با ایلان ماسک چایی میخوردم
)
ممکنه الان بخواد بیشترم بریزه یا برمیگرده؟ پشماام
آره. انگار خبر ساعت ۱۴:۳۰ ترامپ فقط میخواست stop تحلیل نازنین من رو بزنه . بعد که خیالش راحت شد دقیقا همون معامله رو اومد پایین. الانم به rsi زیر ۳۰ خورد یه مقدار retracement داره. البته من نامردی نکردم چون مطمئن بودم از تحلیل تا برگشت رو متوجه شدم پریدم ضرر stop قبلیم رو با بهرهٔ مرکب از کامِ شیر - ببخشید حلقوم ترامپ- بیرون کشیدم. ![]()
برا منم استاپ زد اگه اون شات اولی رو ببینی
برام عجیب بود یهو رفت استاپ زد
گفتم یعنیچی چرااا😂
امان از بی نتی وگرنه اخبار و میدیدم
امروز واقعا عجیب بود
همدردیم😭
برا من امروز بسه
با اینکه مثبت بود روزم
ولی ناراحت شدم از اون استاپ اولیه
این تاپیک واقعا top topic شده باید پین بشه
ادمین لطفا پین کن
خدایی امروز تحلیل ها خوب بود و ورودیهای خوبی زدم ولی آخری و عجله کردم و یکم زود ورود زدم و مجبور شدم فری کنم که ضرر نشه
خدایی خط هایی که مشخص کرده بودم واکنش و نگاه کنید ![]()
۳ تا سود شد امروز با ریوارد های ۲ و ۳
یه دونه فری ( مجموع ۳۵۰ پیپ )
همیشه موفق باشی
دستکاری قیمت اتفاق افتاد…بنظرمن اگه برگرده توی گپ شروع صبح همین سناریو تکرار میکنه
و وقتی همرو seller میکنه یهو در جهت buy حرکت قوی میکنه
نظرشما چیه عزیزان؟؟؟
البته اینم بگم افرین بهمه عزیزانی ک اولا پلن معاملاتیشونو رعایت کردن و دوما امروز سود کردن.امروز در عین سادگی برا خیلی عزیزان براخیلیها چالش برانگیز بوده و استاپ خیلیارو زده
به نظرم بازار هنوز داره خبر ترامپ رو هضم میکنه. در صورت توافق، که به احتمال خیلی زیاد شامل باز کردن فوری تنگه هرمزه، انتظار میره قیمت نفت یه ریزش حسابی بکنه که فشار صعودی مییاره روی طلا.
بازار بعضی وقتا این جوری عمل میکنه که قبل یه خبر مهم، در جهت خلاف اون چه انتظار میره یه حرکت شدید (بیشتر به شکل اسپایک) میکنه، بعد که خیالش راحت شد، برمیگرده تک خوری. البته با خبر ترامپ ظاهرا کار به accumulation نکشید و یک ضرب رفت برای manipulation. این اسپایک آخر هم با رفتن rsi زیر ۳۰ برگشت. احتمال میدم هنوز جا داشته باشه برا پایین رفتن. ولی نه با اون سرعت.
پینوشت: فکر میکنم سطح مقاومت همونه که از صبح گیرش بودیم. یعنی ۴۵۴۸-۴۵۵۳. اگه این سطح رو بشکنه احتمال یه ریزش قابل ملاحظه میره، شاید تا ۴۵۱۴.
پینوشت ۲: همون جور که انتظار میرفت ریزش شروع شد. ظاهرا retracement قبلی به علت همون زیر rsi 30 رفتن بود. به نظر تا ۴۵۵۳ راهش بازه. یه مقاومت به نسبت قوی هم بالا تو ۴۵۶۵ داره.
ای آقا، استاپ خوردن مال مَرده!
با بهره مرکب از حلقوم ترامپ کشیدیم بیرون.
پینوشت: البته این «مال مَرده»در تداول عامه اصطلاح شده و الا به خانمها جسارت نمیکنیم. مرید حافظ شیرازی هستیم که گفت « عهد ما با لب شیرین دهنان بست خدا // ما همه بنده و این قوم خداوندانند»
ایول-مهم مورد اول بود رعایت 100%پلن معاملاتیمون
این دفعه خبر غیرمنتظرهٔ ضد توافق از ایران و پشتش اسپایک صعودی بر خلاف انتظار. خبر میتونه نقض آتشبس تلقی بشه و گفتن که تنگهٔ هرمز هم زیر کنترل ما است. باید دید طرف مقابل چه واکنشی نشون میده و بازار این خبر رو چطور هضم میکنه.
پینوشت: یاد برجام افتادم که که اگه اشتباه نکنم ظریف میگفتم میگفت توافق تقریبا نهایی شد شده بود که عکس و خبر موشکهای ایران که روش به عبری پیغام نوشته بودن منتشر شد و کاسه و کوزهها رو به هم ریخت.