فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

بنظرتون دوستانی که اسمارت یا ict کار میکنن این پوزیشن درسته؟

جناب فرقانی عزیز ، چیزی که تحلیل کردم ، و اما نقطه وورودی که پلن و استراتژی بهم داد خیلی بالاتر بود، پس چیزی که میبینیم رو باید ترید کنیم نه چیزی که دوست داریم اتفاق بیوفته

ترامپ یه stop به من ضرر زد. اون دنیا خِرِش رو می‌گیرم. :smiley: البته ضررش زیاد نبود.

پی‌نوشت: با توجه به رجز خوانی ترامپ برای مخالفانش به نظر می‌رسه توافق نزدیک‌ه. خبر بازشدن اینترنت هم - اگه دوباره خرابش نکن- می‌تونه نشانهٔ همین باشه.

من هیچ عدد و توضیحی رو نقشه نمی‌بینم. دوست دارید یخورده بیشتر توضیح بدید؟

هیچی نمیخواهد استاپ خورد :sweat_smile:

راستش با اون ریزش یکم ترسیدم اما استراتژیم بهم اجازه افزایش حجم میداد باترس و لرز وورود دوم انجام دادم ، اما خب پیروی از پلن و استراتژی همیشه بهتره تا احساس و حس که میزنه همه چیو خراب میکنه

بازار الکی الکی داره تکون میخوره
منتظر فردا باید بشیم :thinking:

micro map

با عرض ارادت خدمت همه بزرگواران

خیر!

با فرض اینکه تایم فریم بالا باشه (مثلا یکساعته)و کندل آخر بسته شده باشد، ما در این حالت یه FVG داریم که برخورد قیمت به اون تعیین کننده است.

ناحیه ۷۵تا۸۸درصد فیبوناچی آخرین کندلی BOS صعودی ایجاد کرده مهمه.در تایم فریم های پایینتر دنبال Price Delivery در اون محدوده هستیم. چنانچه ریجکشن ازش داشته باشیم، نتیجه FVG قیمت را نگه داشته تداوم روند، در غیر این حالت قیمت زیر FVG بسته شود، افت قیمت تا OB را انتظار دارم.

ناحیه ایی که بعنوان استاپ در تصویر نشان داده شده خودش ناحیه لیکوییدیتی است معمولا قیمت در روندهای نزولی ابتدا لیکویید بالا را بر میداره (Sweep) بعد یه Swing high پایینتر میسازه که در صورت تمایل به ترید، استاپ پشت این سویینگ قرار میگیره.

در ict ما در پولبکها ورود میکنیم. یعنی ببینیم fvg به ifvg تبدیل شده سلش را بگیریم وگرنه من ترید نزولیشو نمی‌گیرم. میذارم برخورد کنه به oB برگشت در جهت روند را میگیرم.

بعد خبر ترامپ تکون‌هاش بزرگتر شده. صبح CNN‌ خبر از جشن امضا تو چند روز آینده داده بود. رجز خونی ترامپ شاید این احساس رو داده که ممکن‌ه زودتر از اینا یادداشت تفاهم نهایی بشه.

پی‌نوشت: پست گیر کرده بود تو صف تایید ایران بروکر.

https://donya-e-eqtesad.com/بخش-سایت-خوان-62/4272653-ادعای-سی-ان-ان-درباره-زمان-توافق-نهایی-میان-ایران-آمریکا-احتمالا-مراسم-امضای-حضوری-میان-مقامات-آمریکایی-ایرانی-برگزار-شود

پس بخاطر همین انقدر ریزشی شد یه لحظه
من گفتم امروز بازار تکون زیادی نمیخوره
پوزیشنمو رو ریوارد ۳ تیپیش بود و ریسک فری کردم
یهو دیدم با سرعت نور داره میریزه و خواستم تیپی رو وردارم نشد :joy:
(وگرنه الان با ایلان ماسک چایی میخوردم :joy:)

ممکنه الان بخواد بیشترم بریزه یا برمیگرده؟ پشماام

آره. انگار خبر ساعت ۱۴:۳۰ ترامپ فقط می‌خواست stop تحلیل نازنین من رو بزنه . بعد که خیالش راحت شد دقیقا همون معامله رو اومد پایین. الانم به rsi زیر ۳۰ خورد یه مقدار retracement داره. البته من نامردی نکردم چون مطمئن بودم از تحلیل تا برگشت رو متوجه شدم پریدم ضرر stop قبلی‌م رو با بهره‌ٔ مرکب از کامِ شیر - ببخشید حلقوم ترامپ- بیرون کشیدم. :laughing:

برا منم استاپ زد اگه اون شات اولی رو ببینی
برام عجیب بود یهو رفت استاپ زد
گفتم یعنی‌چی چرااا😂
امان از بی نتی وگرنه اخبار و میدیدم
امروز واقعا عجیب بود
همدردیم😭

برا من امروز بسه
با اینکه مثبت بود روزم
ولی ناراحت شدم از اون استاپ اولیه

این تاپیک واقعا top topic شده باید پین بشه
ا‌دمین لطفا پین کن

خدایی امروز تحلیل ها خوب بود و ورودی‌های خوبی زدم ولی آخری و عجله کردم و یکم زود ورود زدم و مجبور شدم فری کنم که ضرر نشه

خدایی خط هایی که مشخص کرده بودم واکنش و نگاه کنید :joy:

۳ تا سود شد امروز با ریوارد های ۲ و ۳

یه دونه فری ( مجموع ۳۵۰ پیپ )

همیشه موفق باشی