این هم شاید حسن ختام برای یه روز کاری. شاید اینترنت فردا صبح که بلند شدیم - یا تا شبش- وصل شد. شب خوب و زیبایی برای همهٔ دوستان آرزو میکنم.
=======================
پینوشت: داشتم همه چیز را می بستم که متوجه ریزش سنگین طلا شدم. احتمال دارد manipulation قبل از اعلام توافق باشد که با توجه به اهمیت خبر، احتمال سنگین بودنش میرود. شاید برای دوستانی که هنوز کار میکنند جالب باشد.
انجمنهای سایتهای خارجی مثل forex factory رو پیشنهاد میکنم. محیطهای کم سر و صدا و حرفهای دارند.
اگه درست یادم باشه forex factory بخش live trading رو هم داشت که افراد معاملهشون رو اونجا میذاشتند، بدون نیاز به عکس و مانند اون.
========================
پینوشت: دلم بدجوری برای نرمافزار نازنین CTrader تنگ شده. یه trailing stop ساده تو متا تریدر عذاب بود. نه اینکه متا بد باشه. ولی CTrader خیلی خوش دست بود. البته بذار فردا ببینم اصلا باز میشه و اگه باز میشه چی تحویلمون میدن.
سلام دادا.شب خوش.یه تعدادی از بچه های تاپیک هستن که دوستی باهاشون منو رشد داده.ترجیح می دم هر جا باشه بااین دوستان باشم.مث خودت مث بزرگترای تاپیک که با سواد هم هستن.میتونم از آقایان محمدی و آقا حمید دولتعلی زاده ،حسن جان فرقانی،اقا مجید ملکی،آقا سید،آقا نیما،سرکار خانم دیلمی و دیگر عزیزانی که با کار کردن در کنارشون هم به تخصصم اضافه میشه و هم حس خوبی از بودنشون میگیرم کار کنم.
<حس> خوب و انرژی مثبت یه سری از بچه ها از پشت امواج اینترنتی هم قابل لمسه.
ایرانی هم هست. اگر هم دوست داشته باشید میتونید چند نفری با هم داخل انجمن عضو بشید که تنها نمونید. انگلیسیتون هم بد نباشه کار راهاندازه.
خوبیش بودن و کار کردن با آدمهاییه که از جامعهها و دنیاهای مختلف هستند. آدمهایی فارغ از قطع و وصل اینترنت و بالا و پایین رفتن دلار و گرون شدن گوشت و مرغ و تخممرغ و سر به فلک کشیدن قیمت ماشین و خونه. آدمهای که کمتر تحت فشارند. از فرهنگهای غربی که بیشتر عادت دارن رک و پوست کنده ولی سالم و با احترام حرفشون بزنن بجای افتادن تو خط تخریب و حمله شخصی و رفتارهای ناسالم دیگه. مسئلهٔ دیگه یادگیری شون از منابع دست اول و نه ترجمه است و این که بعضیهاشون با آدمهایی تو بورسهای بزرگ دنیا کار کردن.
یه خوبی مهم دیگه هم اینه که برخلاف تلگرام ف.ی.ل.ت.ر نیستند.
یچیزی ک شاید خیلی از بچه ها ندونن اینه که بازدید کننده ئ این تاپیک زیادن-درسته الان زده 255کاربر و یا روزانه 20-30نفر پایه ثابت هستیم ولی خیلی از بچه های دیگه صرفا نگاه میکنن و توی روبیکا بهم پیام میدن
براهمین از عزیزان خواهش میکنم حتما نظرشونو اعلام کنن (سوال:وقتی نت مثل قدیم بشه اینجا فعالیتمونو ادامه بدیم یا دوباره برگردیم تلگرام ی گروه تشکیل بدیم؟؟؟)
آقا امیر نظر شخصی بنده اینه که اگه بشه از دوستانی که دستی بر آتش دارند و کاربلد هستند یه گروه تخصصی در تلگرام بزنید و اونجا هم فعالیت داشته باشیم عالی میشه ـ البته به قول معروف فقط بازدید کننده نباشیم و برای ارتقا سطح کیفی همدیگر تلاش کنیم بدون هیچ منتی و چیزی و پنهون نزاریم
بخدا تو این وضعیت هر کمکی به همدیگر کنیم ثواب داره