فقط معاملات و تحلیل xauusd

این هم شاید حسن ختام برای یه روز کاری. شاید اینترنت فردا صبح که بلند شدیم - یا تا شب‌ش- وصل شد. شب خوب و زیبایی برای همهٔ دوستان آرزو می‌کنم.

=======================

پی‌نوشت: داشتم همه چیز را می بستم که متوجه ریزش سنگین طلا شدم. احتمال دارد manipulation قبل از اعلام توافق باشد که با توجه به اهمیت خبر، احتمال سنگین بودنش می‌رود. شاید برای دوستانی که هنوز کار می‌کنند جالب باشد.

7 لایک کرده

سوال جالب اینه که وقتی نت مثل قدیم بشه اینجا فعالیتمونو ادامه بدیم یا دوباره برگردیم تلگرام ی گروه تشکیل بدیم؟؟؟

5 لایک کرده

انجمن‌های سایت‌های خارجی مثل forex factory رو پیشنهاد می‌کنم. محیط‌های کم سر و صدا و حرفه‌ای دارند.

اگه درست یادم باشه forex factory بخش live trading رو هم داشت که افراد معامله‌شون رو اونجا می‌ذاشتند، بدون نیاز به عکس و مانند اون.

========================

پی‌نوشت: دلم بدجوری برای نرم‌افزار نازنین CTrader تنگ شده. یه trailing stop ساده تو متا تریدر عذاب بود. نه اینکه متا بد باشه. ولی CTrader خیلی خوش دست بود. البته بذار فردا ببینم اصلا باز می‌شه و اگه باز می‌شه چی تحویل‌مون می‌دن.

2 لایک کرده

من امتحان نکردم…چجورین

ایرانیامونم هستن داخلش

2 لایک کرده

سلام دادا.شب خوش.یه تعدادی از بچه های تاپیک هستن که دوستی باهاشون منو رشد داده.ترجیح می دم هر جا باشه بااین دوستان باشم.مث خودت مث بزرگترای تاپیک که با سواد هم هستن.میتونم از آقایان محمدی و آقا حمید دولتعلی زاده ،حسن جان فرقانی،اقا مجید ملکی،آقا سید،آقا نیما،سرکار خانم دیلمی و دیگر عزیزانی که با کار کردن در کنارشون هم به تخصصم اضافه میشه و هم حس خوبی از بودنشون میگیرم کار کنم.

<حس> خوب و انرژی مثبت یه سری از بچه ها از پشت امواج اینترنتی هم قابل لمسه.

@Sia.mohammadi @user_43871352 @Vipers_Trader @user_42411 @mohammadrezakhoshkho @user_41055 @Mana_Deylami @amink14 @user_40898

12 لایک کرده

چقد قشنگ گفتی…حرفتو قبول دارم داداش حالا عزیزان دیگه ک این پیامو میبینن نظرشونو اعلام کنن…

7 لایک کرده

ایرانی‌ هم هست. اگر هم دوست داشته باشید می‌تونید چند نفری با هم داخل انجمن عضو بشید که تنها نمونید. انگلیسی‌تون هم بد نباشه کار راه‌اندازه.

خوبیش بودن و کار کردن با آدمهایی‌ه که از جامعه‌ها و دنیاهای مختلف هستند. آدمهایی فارغ از قطع و وصل اینترنت و بالا و پایین رفتن دلار و گرون شدن گوشت و مرغ و تخم‌مرغ و سر به فلک کشیدن قیمت ماشین و خونه. آدم‌های که کمتر تحت فشارند. از فرهنگ‌های غربی که بیشتر عادت دارن رک و پوست کنده ولی سالم و با احترام حرف‌شون بزنن بجای افتادن تو خط تخریب و حمله شخصی و رفتارهای ناسالم دیگه. مسئلهٔ دیگه یادگیری شون از منابع دست اول و نه ترجمه است و این که بعضی‌هاشون با آدمهایی تو بورس‌های بزرگ دنیا کار کردن.

یه خوبی مهم دیگه هم این‌ه که برخلاف تلگرام ف.ی.ل.ت.ر نیستند.

2 لایک کرده

یچیزی ک شاید خیلی از بچه ها ندونن اینه که بازدید کننده ئ این تاپیک زیادن-درسته الان زده 255کاربر و یا روزانه 20-30نفر پایه ثابت هستیم ولی خیلی از بچه های دیگه صرفا نگاه میکنن و توی روبیکا بهم پیام میدن

براهمین از عزیزان خواهش میکنم حتما نظرشونو اعلام کنن (سوال:وقتی نت مثل قدیم بشه اینجا فعالیتمونو ادامه بدیم یا دوباره برگردیم تلگرام ی گروه تشکیل بدیم؟؟؟)

اگه حال پیام دادن نداشتین ی لایک بزارید-ممنون

چه این پست چه پست قبلی

8 لایک کرده

موافقم با تلگرام برادر

3 لایک کرده

آقا امیر نظر شخصی بنده اینه که اگه بشه از دوستانی که دستی بر آتش دارند و کاربلد هستند یه گروه تخصصی در تلگرام بزنید و اونجا هم فعالیت داشته باشیم عالی میشه ـ البته به قول معروف فقط بازدید کننده نباشیم و برای ارتقا سطح کیفی همدیگر تلاش کنیم بدون هیچ منتی و چیزی و پنهون نزاریم

بخدا تو این وضعیت هر کمکی به همدیگر کنیم ثواب داره :rose::folded_hands:

4 لایک کرده

بریم تلگرام_ عالی میشه

4 لایک کرده

خیلی عالیه-همینجوری عزیزان نظرشونو بگن

هرکدوم از عزیزان نظرشون تلگرامه بنویسن-ممنون

2 لایک کرده

طلا بسته‌شد آره؟!

می‌دونید کی باز می‌شه؟!

دسترسیم به نت خیلی ضعیفه!

3 لایک کرده

منم سرمایه گذار برترم فریز شده انگار

بسته شد انگار به خاطر تعطیلات بانک

2 لایک کرده

نظرخوبیه حمیدجان-بچه ها موافق باشن چراکه نه

دقیقا داداش هدف همینه که بهم کمک کنیم و هممون رشد کنیم مبتدی حرفه ایی بشه و حرفه ایی حرفه ایی تر….

3 لایک کرده

یعنی چی؟تا حالا اینجوری نشده بود تو این تایم

2 لایک کرده

داداش الکی واسه تلگرام منبر جمع نکن . وقتی با یه نت ملی کار را میوفته و در خطر کمتری کار مردم انجام میشه چرا هی دم از پلتفرم خارجی میزنید آخه ؟؟

جسارتا مگه اینجا چیش بده ؟

همه راحت میان حرفاشونو میزنن رو الگوریتمه و کلی مزیت داره !

3 لایک کرده

معمولا بورس شیکاگو cme وقتی دچار اختلال یا تعطیلی بانک داریم این اتفاق میوفته _ساعت 10 به وقت ایران بسته میشه

2 لایک کرده

جناب مقصودی عزیز ظاهراً بسته شده

در ضمن کم پیدا هستید و لطفا بیشتر حضور داشته باشید تا از تجربیاتتون استفاده کنیم استاد :rose::rose::rose:

2 لایک کرده

کی باز میشه اونوقت من معامله باز دارم؟

2 لایک کرده