فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

ماشالله اینجا همه تیپی 10 میگیرن یاد تلگرام بخیر

هرکی یک ستاپ مخصوص خودش رو داره ولی من کلا با معامله جلو میرم و سیو سود پلکانی انجام میدم :clap:

بر خلاف نظر اساتیدی که به الگوها اعتقاد ندارن ، برای من همیشه (بیش از 95 درصد) کار میکنن.
بهینه کردن خاصی نداره نکته ی مهم تشخیص به موقع و صحیح اونهاست که با تجربه بدست میاد.
اما الگوی مثلث تقریبا ساده ترین الگوییه که همیشه سود میده چون بعد از اون همیشه با سرعت یک اسپایک قوی میزنه.
موفق باشید

طبق گفته دیروزم انتظار داشتم سشن نیویورک در صورت تثبیت قیمت بالا ۴۶۶۰ روند صعودی به نقطه ۴۷۹۰برسه.که تحلیل من برای امروز تاچ شدن همین نقطه هست۴۷۹۰.موفق باشید

اصلا الگو عالی من به جرعت میتونم بگم از هر 10 تا مثلث برای من 8 تاش سود بود البته که باید مثلث رو درست کشید و اینا ولی درستاش 8 تاسود بوده کاملا بهش ایمان دارم

کسی ادعا تیپی 10 نکرد. اما اگه دوست داری با هم بحث کنیم، تاریخچه فعالیت تو بروکرتو ارسال کن. اگه سابقت بیشتر از 2 سال بود میتونیم باهم صحبت کنیم. به سود و ضررت هم کاری ندارم :wink: :white_heart:

درود بر شما جناب آقای مقصودی . هدف این کامنت بنده ب هیچ عنوان ایجاد تنش و غرض ورزی و یا هرچیزی که شما به مخاطبتون نسبت میدهید نیست بلکه هدف شفاف سازی و اینکه اگر جناب عالی در این حد که ادعا داری هستید بشه شما رو الگویی مفید برای جامعه ترید نه فقط در ایران بلکه در دنیا معرفی کرد

اینجا این رو بیان میکنم چون حجم دوستان تریدر در این تاپیک بیشتر از هر جایی دیگری است

https://www.youtube.com/watch?v=Dt9vzMmf__o

این خانم که در جام جهانی رابینز که قطعا معرف حضورتون هست که تحت شرایط خاص و کاملا استاندارد با 320درصد مقام دوم رو به دست آوردند. با 320 درصد!!!

شما ادعا میکنی که با کمتر از 2 ساعت می تونی مستمر 20 درصد سود کنی و به ادعای خودتون روزی حداقل 10 ساعت پای چارتی و 4 ساعت کل شبانه روز می خوابی ! که یعنی به احتساب سالانه اگه 2 ساعت رو مد نظر گرفت میشه حدود 30000 درصد میانین سود سالانه شما !

بنده دیدم در تاپیکتون فرمودید که برای آموزش این سبک دربند مال دنیا نیستی و در جایی دیگر در مقابل پرسش دوستان در مقابل آموزشتون 60 تتر درخواست کردی !

بنده کاملا حاضرم هر چند شما در بند مال دنیا نیستید ولی با اصرار و اکرا 10000 تتر بابت آموزش تون بپردازم نه فقط بنده خیلی از دوستان حاضر در این تاپیک و در دنیا حاضر به پرداخت این پول و حتی چند برابر آن هستند . فقط به یک شرط که یک استیتمنت یک ساله که خیلی از دوستان ازشما درخواست کردند و هنوز بی جواب مانده و در جوابشون فرمودید که عامدانه گاها متضرر میشی که در دنیا کسی شما رو نشناسه چون دوست داری ناشناس بمونی . ارائه دهید یا حداقل در همین جا 2 ماه سیگنالهایی که خودتون باهاش ترید میکنی با 5000 درصد سود با استیتمنت و شفاف قرار دهید

در آخر از وقتی که از دوستان گرفتم عذر خواهم هدف همه در حضور اینجا کسب درآمد پول و سوده

زده شد

از اینجا احتمالا یه اصلاح داریم تا هفته بعد .

الان بخواد تا 5200 بره بالا خیلی خوشبحال تریدر ها میشه

کندل ساعت 9:30 ورود پول هوشمند بود و دلایل ان را برایتان میگویم نقدینگی بالای 4715–4720 را جمع کرده. میانگین حجم 4 ساله کندل ساعت 9:30 7.3k بوده الان حجم به 9.2 k رسید. میزان نوسان در این ساعت 6.3 دلار بوده الان 48 دلار بوده در حالی که atrهم 19 بوده . این علائم ورودLPها، Market Makerها، یا مؤسسات پوشش ریسک. Stop Hunt پیش از سشن لندن . به نظرم با این شرایط در سشن لندن بازم صعود داریم

تا ببینیم چی پیش میاد !

ادعای بنده کذبه دوست عزیز :raising_hands:t3:

شکست نفسی نفرمایید جناب مقصودی . عرض کردم بنده بدون هیچ قصد و غرضی بیان کردم . هر کسی باید جوابگوی ادعایی که دارد باشد . بنده تقریبا یک ساله در این بازار سرج میکنم تقریبا بدون نتیجه . واقعا دوست دارم اگه همچین چیز تقریبا محالی وجود دارد بنده شاگردیش را با افتخار بپذیرم و حاضر به پرداخت بهای آن نیز هستم . لطفا به بنده و دوستان افتخار این را بدهید عاجزانه

ی چیزی اینجا جالبه تعریف کنم…

من کاری به ادعای هیچ کدوم از عزیزان ندارم ولی یچیزو خوب میدونم و اون قدرت صبرو استمرار وبکتست و لایوتست زیاد هست

من قبل این تاپیک(درزمان اینترنت خوب)کانال داشتم باهمین لوگو

سبب اشنایی من با سه تا از اعجوبه های ترید شد که افتخارمیزبانی این عزیزانو تو شهرخودم مشهد داشتم

دوتا ازخواهرای عزیزمون از تهران و اصفهان و ی برادرمون از کرمان

تاندیده بودم برام باورپذیر نبود حجم معاملاتشون و وین ریتی که داشتن…جالبیش این بود که تمام تلاششون این بود کسی نشناسشون .حتی فامیلاشون نمیدونستن که درامد اصلیشون از ترید هست و برای سرمایه گذاری دست به کارهای دیگه میزنن

ی چیز جالبتر اینکه وجه اشتراکشون در معاملات و ستاپشون نقدینگی بود البته بشرطی که بهترین قیمتهای فروش یا خریدو در اون منطقه نقدینگی باحفظ توجیه معاملاتشون داشته باشه…

بعد از اذیت های فراوان، تیپی 1 رو داد و معامله ریسک فری شد

آقا ی امیر بزرگوار درخواست بنده از آقای مقصودی بدون هیچ قصد و غرض خاصی است . من این موضوع رو اینجا بیان کردم که دوستان هم شاهد بر ادعای بنده به پرداخت هزینه ای که گفتم هرچند در مقابل همچین سبکی ناچیزه باشند . و من باز هم عاجزانه از ایشون درخواست میکنم افتخار بدن و شاگردی بنده رو قبول کنند

بزرگوارید؛ بنده ادعایی ندارم، اگر هم دارم عرض کردم کذبه!

من شاگردترینم.

میدونم داداشم…روی صحبتم شما نبودی

یهو یادم اومد براهمین گفتم شاید گفتنش برا بقیه هم جالب باشه و هم انگیزه بده

براچی دنبال زیربغل مار میگردین!

بچسبین به پیشرفت کردن و پول درآوردن و کسب سرمایه!

تو این زمونه تنها چیزی که ادعا داره حساب بانکیه بقیش رو ول کنین :neutral_face:

کسی که معامله گر باشه نمیاد پکیج بفروشه 50 دلار یا 100 دلار

100 دلار فقط روزانه کمیسیون میده به بروکر!

دیدم که میگم :shushing_face:

تا 4683.33 هم برگرده برای بای می‌ارزه و ریسک می‌کنم…