داداش دلیل معاملت چی بود ؟
استاپ مهم نیس…مهم فقط رعایت و اجرای پلن معاملاتی هست
اتفاقا منم اسکالپ میکنم تمام پول بک ها را دیروز گرفتم وین ریت دیروز من 100 درصد بود امروزم 3 تا پوزیشن زدم هر سه برد. به نظرم ورود بدی حتما داشتید که میگویید روز بدی بود
سلام خدا قوت.پرسود باشید.بخاطر اینکه من با خط روندها کار میکنم و وقتی قیمت میپیچه دور خط روند برای من ترید کردن سخت میشه بخاطر همین گفتم حال بهم زن هست.
ستاپ شخصیه دادا ![]()
ممنونم شما هم موفق باشید
100% که ستاپ شخصیه…منظورم دلیل تحلیلت در جهت صعود بود؟
مثلا میگم چون کندل اسپایک صعودی بود ورود کردی
اسپایک صعودی، تاییدیه ایچی و …
اینم تقدیم به اسکالپر های عزیز :
RSI: حدود 64.7 → ناحیه سالم، نه اشباع - EMA 9 بالاتر از EMA 26 -شیب صعودی بسیار واضح - قیمت حتی نتوانست تا 0.236 (4667) اصلاح کند-EMA 9 بهعنوان حمایت دینامیک عمل میکند (4700–4703 محدوده مهم)- روند ۱ ساعته کاملاً صعودی -اصلاحها کمعمق -فیبو نشان میدهد بازار بسیار قوی است - -حمایت مهم: 4700–4703 –اسکالپ سل همچنان بهترین ستاپ اسکالپ در این ساختار است
خیلی عالی اگه موقع برخورد به خط وارد میشدی تا الان TP ، 7 رو داده بود ![]()
ضمن احترام به نظر دوستان عزیزی که فرمودن اون وسط نباید ترید کرد ، من هم نظر و عملکردم را عرض میکنم شاید برای کسی مفید باشه ، وقتی الگوی مثلث میبینم دقیقا از نوک مثلث پوزیشن باز میکنم ، حتی در خیلی از موارد در نوک مثلث به دو جهت با SL کوچک پوزیشن باز میکنم و تقریبا میشه گفت همیشه جواب میده.
پوریشنم به تارگت رسید برای امروزم کافیه خدا را بینهایت شکر ، انشاالله شما هم پر سود و شاد باشید.
جالب…من اصلا تاحالا روی الگوها کارنکردم .واجب شد برم بکتست بگیرم
برای بهینه کردندنش چی پیشنهاد میدی؟؟؟
این حجم بازار واسه چی بود