فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

داداش دلیل معاملت چی بود ؟

استاپ :sweat_smile:

استاپ مهم نیس…مهم فقط رعایت و اجرای پلن معاملاتی هست

اتفاقا منم اسکالپ میکنم تمام پول بک ها را دیروز گرفتم وین ریت دیروز من 100 درصد بود امروزم 3 تا پوزیشن زدم هر سه برد. به نظرم ورود بدی حتما داشتید که میگویید روز بدی بود

معامله بعدی. این استاپ بشه بازار امروز برای من نیست . تمومه

سلام خدا قوت.پرسود باشید.بخاطر اینکه من با خط روندها کار میکنم و وقتی قیمت میپیچه دور خط روند برای من ترید کردن سخت میشه بخاطر همین گفتم حال بهم زن هست.

ستاپ شخصیه دادا :wink:

ممنونم شما هم موفق باشید

100% که ستاپ شخصیه…منظورم دلیل تحلیلت در جهت صعود بود؟

مثلا میگم چون کندل اسپایک صعودی بود ورود کردی

اسپایک صعودی، تاییدیه ایچی و …

تیپی 1 رو بغل کرد و معامله ریسک فری…

تمام

اینم تقدیم به اسکالپر های عزیز :

RSI: حدود 64.7 → ناحیه سالم، نه اشباع - EMA 9 بالاتر از EMA 26 -شیب صعودی بسیار واضح - قیمت حتی نتوانست تا 0.236 (4667) اصلاح کند-EMA 9 به‌عنوان حمایت دینامیک عمل می‌کند (4700–4703 محدوده مهم)- روند ۱ ساعته کاملاً صعودی -اصلاح‌ها کم‌عمق -فیبو نشان می‌دهد بازار بسیار قوی است - -حمایت مهم: 4700–4703 –اسکالپ سل همچنان بهترین ستاپ اسکالپ در این ساختار است

سلام دوستان عزیز ، معامله من بر اساس الگوی مثلث داره به TP خودش نزدیک میشه

خیلی عالی اگه موقع برخورد به خط وارد میشدی تا الان TP ، 7 رو داده بود :clap:

ضمن احترام به نظر دوستان عزیزی که فرمودن اون وسط نباید ترید کرد ، من هم نظر و عملکردم را عرض میکنم شاید برای کسی مفید باشه ، وقتی الگوی مثلث میبینم دقیقا از نوک مثلث پوزیشن باز میکنم ، حتی در خیلی از موارد در نوک مثلث به دو جهت با SL کوچک پوزیشن باز میکنم و تقریبا میشه گفت همیشه جواب میده.
پوریشنم به تارگت رسید برای امروزم کافیه خدا را بینهایت شکر ، انشاالله شما هم پر سود و شاد باشید.

این زون برای من مهمه:

اگه خارج از ستاپ عمل میکردم و تیپی 2 نمیبستم تیپی 10 رو میداد.:joy:

جالب…من اصلا تاحالا روی الگوها کارنکردم .واجب شد برم بکتست بگیرم

برای بهینه کردندنش چی پیشنهاد میدی؟؟؟

این حجم بازار واسه چی بود