تحلیل چارت و ارائه‌ی سیگنال

درخصوص Ai تلاش‌های زیادی کردم و اخیرا متوجه شدم از چهارتا هوش مصنوعی باید برای نوشتنش کمک بگیرم و توی این مسیر هم قدم برداشتم اما به‌دلیل پیچیدگی‌های ستاپ در عین سادگی، زمان‌بر هست…

اما موضوعی رو می‌خوام عنوان کنم که شاید هرکسی درکش نکنه ولی چون من شما رو فرد باهوشی می‌دونم، می‌گم!

ببینید اکثر دوستان از بنده استیتمنت چندماهه یا سالانه می‌خوان، یا مثل شما پرسیدن که چرا از بروکرهای مختلف نمیان ببرنت یا باهات ارتباط نمی‌گیرن…

واقعیت اینه که اولا چرا، با دوتا بروکر هم چندین جلسه‌ی حضوری گذاشتم ولی رضایت بنده جلب نشد چون اکثرا انسان‌های منفعت‌طلبی هستن و برای من کسی جذابه که از پول رد شده‌باشه!

ولی مساله‌ی مهم‌تر اینه که بنده ضررهای تعمدی توی تریدم ایجاد می‌کنم و حتی بعضی روزها و هفته‌ها رو با ضرر می‌بندم! چون حداقل شما می‌دونید که وقتی سیستم‌ها متوجه کیفیت ترید با وین‌ریت بالا بشن، خیلی اتفاق‌ها رقم می‌خوره که ماحصلش خوشایند نیست و نمی‌خوام این بشه! در همین حدش هم خیلی موضوعات برام پیش اومده تا الان!

استیتمنت من بر اساس واقعیت علم تریدم نیست، چون نذاشتم باشه!

روزی ۲۰درصدی که عرض کردم رو شخصا توی کمتر از ۲ساعت می‌گیرم از مارکت! اما همین میزان سود هم برای ربات دردسرساز خواهد شد و قطعا بینش دستی پوزیشن‌های ضررده ایجاد خواهم‌کرد!

من از معروفیت هم به‌شدت بیزارم و ترجیح می‌دم در سایه باشم!

این ستاپی رو که آموزش می‌دم هم نسخه‌ی سبک‌سازی شده‌‌ی ستاپ شخصیمه و با این‌حال تقریبا اکثر افراد رو به سودهای بسیار جذاب و فراتر از انتظاری رسونده؛ اما بهتر از بنده می‌دونید که اصل داستان درنهایت روان انسان هستش و توی این موضوع همه مشکل دارن؛ پس اتوماتیک روند دانش‌پذیرها هم سینوسی خواهدبود و مشکلی پیش نمیاد!

امیدوارم اصل مطلب رو تونسته‌باشم منتقل کنم بهتون!

شاعر می‌گه: کم گوی، خود بو بَرَد آنکه یار باشد! :wink:

انصافا چندنفر رو تو دنیا می‌شناسید اینجوری ۵۰۰۰ پیپ و سه ۴هزار پیپ بتونن رو طلا سود بگیرن؟!

1 لایک کرده