فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

دوست دارم این زون هانت بشه

منم همونجا ورود کردم :joy:

۱:۱۷ داده بود اگه نمیبستم

اما باز دوتا پوزیشنم ۶ ریوارد رو داد

سبک کار تون چیه جناب خوشخو . هرچند کوتاه . مثلا در مورد همین پوزیشن . امکان داره کوتاه لطف کنید توضیح بدی

تشکیل اسپایک و شکست میکرو کانال با تاییدیه ایچی.

یک نمونه از ژورنالم احتمالا کمکت کنه برای درک بهتر :wink:

چند نمونه دیگه

بزرگوارن این یکی از نمونه های معاملاتی دوستانه در تاپیک یورو و پوند . که خیلی کوتاه و مفید تقریبا سبک کار و دلیل پوزیشن رو توضیح دادن . بنده شخصا خیلی خوشم اومد . فکر کنم اگه دوستان در این مجموعه هم قبول زحمت کننند به همچین شکلی هر چند خیلی کوتاهتر دلیل ورود به معاملاتشون رو ذکر کنند قطعا بیشتر مثمر ثمر خواهد بود

با سپاس

ایول…مرسی ک ب اشتراک گذاشتی

هدف این تاپیک هم همیمنه داداش…

که دلایل معاملمونو ب اشتراک بزاریم(منظورم ستاپ نیس چون اغلب شخصی سازی کردن برا خودشون)ولی اینکه دلایل معاملشونو میگن باعث میشه بقیه با نگاههای مختلف اشنا بشن یا اگه سبکشون شبیه اچارکشی کنن و اشتباهاتشونو پیداکنن

تنهاچیزی که مهم نیس سود وضرره واینکه کی بهتره یا بدتره

قربونت. کسی راهنمایی بخواد همینجا هرکمکی از دستم بربیاد براش انجام میدم :white_heart:

ولی اگه آموزش بخواد زیر 1 واحد بیتکوین اصن نمیصرفه :joy:

یک نکته که شاید بتونه بهتون کمک کنه:

بعد از چند سال تجربه و دیدن بیشتر پکیج های آموزشی و رفتن کلاس های حضوری ، به این نتیجه رسیدم که یک سبک که باهاش راحتین و با روحیات شما سازگاره رو انتخاب کنید. حتی ساده ترین روش مثل حمایت و مقاومت. اون رو شخصی سازی کنید و برای سبک شخصیتون اسم انتخاب کنید و شروع کنید برای خودتون فایل های اموزشی ساختن. هر از چند گاهی به آموزش های خودتون نگاه کنید جهت مرور و یادآوری. کاری که من کردم و تو عکس میبینید

خلاصه که استاد و شاگرد خودتون باشید.

ژورنال نویسی هم فراموش نکنید که بهترین مربیه :white_heart:

ممنون از قبول زحمتتون جناب خوشخو . شما فقط به تایم 5m نگاه میکنی و در همون تایم پوزیشن میگیری ؟

خواهش میکنم.

برای حساب اسکلپ بله

سلام

هر کسی که بخواد رانندگی یاد بگیره باید یا کلاس بره یا از. شخصی کمک بگیره یا با توجه به دیده ها و شنیده های خود اقدام کنه

اگر فرض کلاس رو بزاریم پس چرا بعضی بعد از اخذ گواهی نامه هنوز بلد نیستن که کاملا در سطح شهر مشخصه و بعضی خیلی حرفه ای هستن که اونم در پیست ماشین مشخصه

ترید کاملا همینه

اولا کسی که ترید کردن را بلد باشه الان در حال ترید است

جالبه که به نظرم آقای مقصودی دقیقا داره ترید می کنه حالا به اشتراک هم می زاره ولی اکثر دوستان نمی دونم چرا وارد بحث کردن میشن

و کسی که ترید می‌کنه اصلا وقت کلاس گذاشتن و آموزش رو نداره چون زمانی که قرار است بزاره برای تدریس ترید می کنه و سود در میاره

و هیچ نیازی ندارد تا انرژی و زمان بزاره تازه آخرش راننده شهری تولید کنه یا فرمول یک

دوما به نظرم با تمام سبک ها میشه ترید کرد و با شخصی سازی کردن میشه به یک پلن رسید

سوما دوری از هیجان و خارج پلن معاملاتی نباید ترید کرد

و….

شخصا با ایچی کار می کنم و دنبال یاد گیری این سیستم هستم در صورتی که بیشتر ترید ها مختلف کار با اندیکاتور هستند

حالا تو این بازار به نظر فقط یک دوست برای تریدر کاملا صادق و پشتیبان است اونم استاپ لاس و حرف اول و آخر هم با تریدر که میگه بله. و چشم و بقیه حرف رو فقط چارت می کنه

امیدوارم سالم و پر سود باشید

دوستان وقتتون بخیر دیدیتون برا امروز چیه؟؟

سلام.

شما تایم معاملاتیتو بگو تا بچه ها دیدگاهشونو بگن

مثلا من تایم 5 دقیقه کار میکنم دیدگاهم فعلا رنجه چون از 5 تا پارامتر نزولم 2 تاش تشکیل شده

ولی دیدگاه کسی که 1 دقیقه کار میکنه شاید صعود باشه.

چون برای ما اصن مهم نیست 5 ساعت دیگه قیمت کجاست!

جناب رستم پور من شخصا اینجا بحثی خارج از موضوع تاپیک و اصل معامله گری بیان نکردم . هدف اینجا بودن شاگردی در خدمت اساتیدی مثل جناب عالی و سایر دوستانه و موضوع بنده کاملا حرفه ای و بدون حاشیه سازی در مقابل ادعای دوست عزیزمن جناب استاد مقصودی بود . و باز هم بنده بر این درخواست اصرار دارم

در ادامه کاملا با فرمایش شما موافقم
بنده در این زمینه تشنه یادگیری هستم

/سعی نابرده در این راه به جایی نرسی

مزد اگر می‌ طلبی طاعت استاد ببر/

شما اگه هدفت این بود توی چت خصوصی پیام می‌دادی؛ نه اینکه پیام بنده در گفتگو با آقای امامی‌نژاد رو از تاپیک من کپی کنید و اینجا paste کنید!

این تاپیک تمیز و خوبی شده؛ خواهش می‌کنم اصلا به حاشیه نبریدش و کسی رو ریپلای نکنید و طعنه و کنایه‌ای هم به کسی نزنید!

من اصلا نه ترید بلدم و نه ستاپ خوبی دارم؛ ولی هرچی تحلیل و سیگنال می‌ذارم بدون استثنا صحیحه و خودم هم روش ورود می‌کنم و نتایج رو هم می‌ذارم!

متوجه نمی‌شم فاز دوستان چیه دقیقا!

درود بر شما منم ۵ دقیقه پوزیشن میگیرم. وقتی شما معاملاتتونو میزارید برا من که تجربم کمه مثل یه تاییدیه میمونه

معاملاتم در حد همون تاییدیه بمونه خوبه

تمرکز اصلی سبک خودت و نقاط ورود و خروج خودت باشه فقط.

خدایی نکرده جوری نشه من معامله بزارم و شک بهت راه بده برای نقطه ورود و خروج خودت که باختی! :white_heart:

از دیدگاه من فعلا بازار تو رنجه و نقطه ورود مناسبی به من نداده :man_with_white_cane: