تایپیک جالبی هست
من زمانی خواستم برای یه نفر کار پیدا کنم کارهایی که بتونه به طور شخصی انجام بِده همین طور در نت جستجو میکردم در مورد مسائل مالی که به واژه فارکس برخورد کردم و برسی کردم و در لیستم اسم فارکس روهم نوشتم جالبتر این که اون شخص سراغ کار دیگه ای رفت و من اون زمان در کنار شغل اصلی خودم شروع کردم به یاد گرفتن فارکس ![]()
درود و ارادت
یه سر به تاپیک زیر بزنید دوستان نظراتشونو دادن :
تو پارک همدیدیم
واقعا ممنونم تاثیر گذار بود
اره برا همین انتخابش کردم
اما به فکر اینم یه ویدیو پیدا کنم چیزای اولیه فارکس رو یاد بده ابزاراش
اگر برمیگشتم ترجیح میدادم رو یه سری مطالب وقت نمیذاشتم و این مسیر کوتاه تر میبود ولی خب این انتخاب های اشتباه و اتلاف وقت هاهم بالاخره بخشی از مسیر هست .
چجوری با ترید آشنا شدید؟ خوردیم بهم دیگه، جزوه هامون ریخت زمین
میشه بگین چه مطالبی؟
مثلا پرایس اکشن کلاسیک . امواج الیوت . خطوط فیبو ناچی . کار با اندیکاتور های مختلف . RTM . القا نقدینگی
خب پس یعنی از یادگرفتن اینا راضی نیستین. بقیه مدل های پرایس اکشن نرفتین سمتش یا با اونا اوکی بودین؟
با مباحث ای سی تی و اسمارت مانی اوکی بود و کارم رو راه انداخت . اونایی که اسم بردم به دردم نخورد .
مرسی که وقت گذاشتی ![]()
خواهش میکنم موفق باشی
6 تا ماینر داشتم بیتکوین ماین میکردم بیتکوین رفت بالا (19k 20k) پول دراومد 6 تا دیگه خریدم! دیگه اصن عاشق کریپتو بودم رفتم دیدم یه سایتی هست به اسم بایننس اونجا تازه میشه روی کریپتو های دیگه که دارن هنوز میرن بالا پول بدی بخری هولد کنی و ازین داستانا!!!
کار من سال 2017 شده بود وایتپیپر خوندن کوین های جدید و تحلیل کردن فاندامنتال و خرید و فروش! چون از ماینر ها پول در میومد و بازار کریپتو به شدت مثبت بود و هرچی میخریدی و هولد میکردی آخرش سود بود اکثر مواقع تا زمانی ماین بیتکوین ممنوع شد توی ایران و…
اعتیاد به خرید و فروش منو برد سمت مارکت (تعهدی) فیوچرز که لوریج داشت!!!
ازونجا عفول شروع شد مارکت دیگه اونقد مثبت نبود!![]()
دیگه بعد یه مدت که هی ضرر میکردم ول کردم رفتم سمت علاقه زیادم به کسب و کار و استارت آپ… بعد یه مدت برمیگشتم و دوباره ضرر میکردم دوباره رها میکردم… تا سال پیش همیشه کریپتو کار میکردم و امسال دیگه بعد از یه داستانی کلا کسب و کار رو رها کردم.
توی اون مدت من اکثر اندیکاتور ها رو یاد گرفتم (تمرکزم روی حمایت مقاومت + ایچیموکو و دایورجنس OBV بود) همینطور دوره پویان روحی (تمرکز روی پرایس اکشن، بازار بورس ایران و کریپتو داشت) رو هم گذروندم که هیچ عایدم نشد و در اخر برنامه نویسی پاین برای ساختن اندیکاتور برای خودم که اینم بنبست بود ولی تنها چیزی خوب تسلط پیدا کرده بودم روانشناسی بود و تجربم از کنترل احساسات و اصل عدم قطعیت.
حالا جدی جدی شروع کردم یه یاد گرفتن اما اینبار بدون اندیکاتور. کندل خااام. با SMC اشنا شدم بعدش با One Canle که خب خیلی کمک کرد. اما یه ویدیو توی یوتیوب همه چیزو برام عوض کرد؛ یا چنل کاملا رندوم بدون سابسکرایب زیاد صرفا لپ کلامش این بود: «قیمت روی یه سری نواحی واکنش نشون میدن! حالا چه اوردر بلاک، چه حمایت مقاومت، چه هرچیزی!»
ازینجا به بعد خودم تئوری خودمو داشتم: «بیا زمانی که همه هم نظر شدن دنبال پوزیشن بگردیم!» که شد استراتژی فعلیم که 6 ماهه دارم باهاش ترید میکنم.
عالی بود و کیف کردم واقعا باید کلمه ی تلاشگر و کسی که جا نمیزنه رو روی شما گذاشت فکر کنم شما همونی هستید که ۱۲ میلیارد رو خاک کردی نه؟
بله بله
دادم به نیازمندان عزیز
خیلی کارها که میگفتن باهاش میشه پولدار شد استارت زدم ولی این گرفت(البته الان میفهمم که پولدار شدن در این بازار یعنی چی
).
خیلی هم عالییی:sweat_smile:![]()
![]()
اشکمون رو در آوردی که
دقیقا