چی باعث شد تریدر بشی؟

سلام دوستان.

چی باعث شد خیلی جدی به فکر تریدر شدن بیفتین؟

خود من همین که ترید رو فارغ از هر شخص یا رئیس یا فارغ از زمان خاصی میدیدم سعی کردم ترید رو خیلی جدی یاد بگیرم. اولش که خب خیلی ساده گرفتم همه چیز رو. فکر کردم جای گنج رو برای خودم پیدا کردم. تا اینکه فهمیدم‌خیلی از سخت تر از چیزیه که فکرشو میکنی.

“پول درآوردن شاید سخت ترین چیزیه که از این بازار یاد میگیری دربیاری!”

دوست دارم تجربه شما رو هم بدونم که چیشد وارد این بازار شدین!

10 لایک کرده

به نام خدا

آب رفتن اقتصاد کشور

مشاغل مختلف،پخش،خورده فروشی،خدماتی و تولیدی رو تجربه کردم

بعد از ورود به هرشغلی،درآمد اون شغل به نقطه ای رسید که فقط هزینه هارو پوشش میداد و در برخی موارد سود از تورم کمتر بود

تیر آخر من ترید بود که بعد از رسیدن به نقطه ی سربه سر و موفقیت ماه آخر فعالیت به قطعی اینترنت و برق رسیدم😊

12 لایک کرده

من سال ۲۰۲۱ بود که با بازار آشنا شدم

اون موقع همه داشتن تو اینستا در مورد کریپتو صحبت میکردن منم هیچ پیش زمینه ای در مورد بازار های مالی نداشتم .

خلاصه که میخوام این چرخ خیاطی رو تقدیم کنم به کسی که منو با این بازار آشنا کرد !

18 لایک کرده

من سال 2020 وارد بورس شدم شرکت فنی مهندسی داشتم با کلی اشتیاق اما حقمو میخوردن اون موقع با قدرت شروع به دیدن اموزش های مختلف کردم تنها دلیل هم این بود که اینجا فقط اشتباه خودم باعث از بین رفتن سرمایه میشه نه تبعیض وحق خوری

8 لایک کرده

من چون داییم تردیر بود و با کریپتو شروع کردم و یه کانال سیگنال به نام موسو بود که گفت سود نیده ضرر داد و من اون موقع تریدر شدم و بعد ۱ ماه رفتم تو فارکس و نزدیک ۴ ساله تربدرم

6 لایک کرده

وقتی دیدم به بیتکوین میگن بیت کویین و دوست دختر خیلی خیلی خیلی پولدار و ترس از دوماد سرخونه شدن .

وقتی بلند میگم خندم میگیره از انگیزم برای تریدر شدن . مرد حسابی این چه سوالی بود کردی دچار گسستگی وجودی کردی مارو

8 لایک کرده

من عاشق تحلیلم، انگار چارت باهام صحبت می کنه، شغل خودم درآمد بیشتری نسبت به ترید داشت ولی من عاشق تریدم.

MBA و DBA رو برای درک بهتر بازار گذروندم و در نهایت جذابیت RTM چیزی شد که با روح و روانم بازی میکنه.

ولیوم، کریپتو، آپشن، مارکت، شکست، دوباره پاشدن، بهتر شدن، کنترل شکست، کنترل برد، تلاش برای از بین بردن ایرادهای ذهنی، اخلاقی و خلاصه جهانی متفاوت و دنیای آینده

و از همه مهمتر مستقل از جا و مکان ، مستقل از آدمهای دیگه، فقط خودتی و خودت، ببری خودت بردی و ببازی هم مسئولیتش با خودته

عاشق یاد گرفتن، عاشق بهتر شدن

به همه آدما میگم اگر کسی درست وارد ترید بشه اگر تریدر نشه حداقلش آدم بهتری شده

8 لایک کرده

فقط ایچی موکو

عشق من ایچی

تنها اندیکاتوری رو که با پرایس میشه ترکیبش کرد

خلاصه با سلطان از ترید کردن حال میکنم

7 لایک کرده

دلت از من پر تره ها ! راستی اقایون به فیلیمو دسترسی دادن در زمینه ی انتشار سبک زندگی ها لیوود یوقت عقب نیفته !

6 لایک کرده

عجب خ ری بودم من ۹۸ پست میزاشتم تو کانال ۶۰ هزار نفریم . ما میتوانیم در کنار هم زیر سایه امن یت موجود بهترین ها را بسازیم . خیلی جالبه با کلی تاخیر ۴۵ دقیقه مونده به باز شدن بازار دوشنبه با انتشار انتساب ره بری نفت رو پامپ میکنن . از اون ور هیتلر نارنجنی دقیقا انتهای کندل ماهیانه ، هفتگی ، سالیانه لشگر کشی میکنه دم در پمپ بنزین و هاب انرژی دنیا ما هم عین بز مجبوریم ببنیم دست نزنیم . بشینیم تیکه پاره شدن بدن بچه های ۱۰ ساله رو ببینیم و نتونیم ۲ زار از پولی که به قیمت جون کندن در اوردیم رو حتی نقد کنیم . اینا که بیست و چاری تو میدونن اقا ممر درامدشون چیه ؟ بابا صاحاب نداره این خراب شده؟؟؟؟؟؟ خیلی جالبه فیلیمو قسمت های جدید سریال هاش رو نمیتونست آپلود کنه . امریکایی ها رو میگم . الان برو ببینین . همرو آپ کرده . دسترسی دادن دیگه . بعد تریدینگ ویو و بروکر آف شور جهان دومی هنوز قطع !

امریکاشم صاحاب نداره ها ! ۱۵ دقیقه قبل توییت این یارو اینسایدر تریدینگ داره داد میزنه تو حجم ! انقدر زحمت نمیدن حتی به خودشون تو دارک پوول اردر خورد کنن .

ای وااااای ! با اینکه میدونم هیچی نمیفهمم ای کاش رسما با سندروم دان متولد میشدم . بی خبری خوش خبری !

5 لایک کرده

ندانم کاری …یک شبه پولدار شدن…….دورشید از این سیاه چاله باور کنید 10 سال شبانه روزی با اطلاعات این زمانه شاید موفق بشید هم دوره های من که دیتایی نبود بالای 15 سال زمان میبرد که دیگر ثروت برایشان ارزشی نداشت جز گذران عمر—انگاه که توانستن بود دانستن نبود حالا که دانستن است توانستن چه شد

7 لایک کرده

شاید بیشترمون همین بودیم. زمانی که در کشوری زندگی کردیم که از نظر اقتصادی هرچه قدر هم تلاش کردیم باز درجا زدیم و اصلا به اون چیزی که از خودمون انتظار داشتیم و براش رویاپردازی میکردیم نرسیدیم. شاید ترید همون چیزی بود که هممون رو به هدف و رویا هامون بیشتر نزدیک می‌کرد و احساس ارزشمندی بیشتری رو فراهم می‌کرد.

دمت گرم که به اشتراک گذاشتی!

6 لایک کرده

:joy: فکر میکنم بیشترمون از اینستاگرام و کلا کریپتو با این فضا آشنا شدیم. بیشترشون هم تریدر هایی بودن که پکیج فروش بودن. عملا تکنیک خاصی یا دوره خفنی نداشتن یا یک استیتمنت معتبر. از دوره فروشی کسب درآمد کردن و کلا خیلی هارو به این راه کشوندن و وقتی افراد نتونستن از دوره هاشون نتیجه بگیرن و سودده باشن اسم ترید خراب شد و بجای یک شغل آبرومند، بیشتر افراد ترید رو به اسم قمار یا کلاهبرداری شناختن که این اصلا درست نیست!

5 لایک کرده

ایولا! همون چیزی که هممون هم بهش نیاز داریم. “خودشناسی”

و قشنگی ترید همین هست که نه فقط صرفا درآمد زایی ازش داری، بلکه میتونی تبدیل بشی به یک نسخه خیلی بهتر از خودت.

5 لایک کرده

دقیقا همینطوره. اینجا جایی هست که هرچه قدر خودت بهتر عمل کنی، نتیجه کار خودت رو هم به عینه جلوی خودت میبینی.

چیزی که ما لزوما نمیتونیم از یک محیط کاری با درآمد ثابت انتظار داشته باشیم. (البته استثنا هم هست تو این مورد)

4 لایک کرده

چقدر خوب! فکر میکنم اوایل شروع کارم یک صرافی بود به اسم بینگ ایکس. هنوزم هست البته. ولی دیگه خدمات نمیده اگر اشتباه نکنم. یک قابلیتی داشت به اسم کپی ترید. منم یک شخص کاملا آماتور خیلی جذاب بود برام که یک شبه پولدار بشم.

تمام پولامو جمع کردم کلا شد ۲۰۰ دلار. دادم به یک یارویی اسمش اگر اشتباه نکنم “ولف” بود ایرانی بود دوستان اگر یادشونه بگن.

آقا ما پولو گذاشتیم اون موقع بیتکوین ۱۶ هزار دلار بود، این آقا تمام ترید هایی که گرفته بود شورت بود. جالبیش اینه که حتی استاپ هم نذاشته بود😐

هیچی دیگه از خواب که بلند شدیم، بیت کوین پامپ کرده بود. تمام پولی که به زحمت به دست آورده بودم تو یک شب از بین رفت.

3 لایک کرده

ازین چیزایی که گفتی راستش من هم خواستم هم ترسیدم ازش :joy:

ولی جدای از شوخی خیلی اولا جالبه تجربیات بقیه که شنیدنش باعث میشه متوجه بشم تنها نیستم تو این مسیر و همگی یک نقطه شروعی داشتیم، هم نکته دیگه ای هم که خیلی به هممون کمک میکنه اینه که دلیل اومدنمون تو این بازار چی بوده و همینطور چیشد که خواستیم جزو ۱۰ درصد برنده در جهان باشیم در ترید. این خودش یک بخش کوچیکی شاید از خودشناسی برای ورود به این بازار باشه.

3 لایک کرده

دمت گرم! چقدر علاقمند بودن به شغلی که داری حس ارزشمندی به آدم میده.

“عاشق چارت بودن” خیلی نکته قشنگی بود که گفتی و وقتی اینطوری با این ذهنیت هممون جلو میریم چه تو ترید چه تو هر شغل دیگه ای که علاقه بهش داشته باشیم اولا احساس خوبی بهمون میده بعدشم هیچ ناامیدی نمیتونه بهمون غلبه کنه.

و دقیقا مثل استاد آهنگری که خودت هم اشاره کردی بهش به همه دوست دارم بگم اینو که: “حتما در بخشی از زندگیتون حتی اگر مدت کوتاهی هم شده ترید رو امتحان کنید. ترید از آدم، شخصیت بهتری میسازه”

3 لایک کرده

ساسان عزیز متاسفم از تجربه ناخوشایندی که تجربه کردی.

شاید خیلی از ماها تجربه ای مثل تو نداشته باشیم اما هدفمون شبیه به هم هست. تجربه ای که تو ازش صحبت میکنی، فکر میکنم تجربه ای عمیق بوده از دل خانواده ، کار یا اجتماع که متاسفانه داخل جامعه ما وجود داره و اون حس بالا به پایین نگاه کردن یا تبعيض قاعل شدن برای هیچکدوم از ما هیچوقت ارزشمند نبوده و ما هیچوقت همچین چیزی رو تحمل نکردیم. ترید شاید برای هرکسی فرق کنه اما فکر می‌کنم نقاط مشترکی داشته که باعث میشه هممون به این نکته فکر کنیم که ما نخواستیم راهی که بقیه قبلا ادامه دادند رو ادامه بدیم و مسیری رو ادامه بديم که براش ساخته نشدیم. ترید اون چیزی هست که درنهایت مارو به شخصیت بهتری سوق خواهد داد.

امیدوارم در ادامه مسیر موفق باشی.

4 لایک کرده

چه شبی من منم ۱۰۰ دلار بود اون باید خودت باز میکردی ولی هی ضرر اونجا من تریدر شدم

4 لایک کرده