سلام دوستان
اولین برخوردتون با بازار کریپتو یا فارکس و معامله گری کجا بود؟
من خودم روی مانیتور پسرخالم چارت دیدم و از همونجا داستانمون شروع شد
سلام دوستان
اولین برخوردتون با بازار کریپتو یا فارکس و معامله گری کجا بود؟
من خودم روی مانیتور پسرخالم چارت دیدم و از همونجا داستانمون شروع شد
من یه یوتیور ژاپنی رو دنبال میکردم تو یوتیوب به اسم TECH LEAD این همیشه درباره چیزای ترند صحبت میکرد. وسط هر ویدئو هم یه پاز میداد اسپانسر اون ویدئو رو پروموت میکرد.
تو یکی از ویدئوهاش یه شرکت فروش ربات کریپتو رو معرفی کرد که ازونجا با این هروئین آشنا شدم و الان کنار خیابون تزریق میکنم ![]()
تو دیگه نوبری ![]()
من فک کنم سال 98 بود که یکی از مشتری های کافه ام که دوستمم بود کافه ام نشسته بود و قهوه میخورد و صدام کرد گفت بیا ببین من همین چند دقیقه که نشستم 16 دلار درآوردم پول قهوه و سیگار و همه چیم رو از این حرفا و متا تریدر رو نشونم داد و یادمه دقیق که شروع کردم پرسیدن که خب این سبزا چیه اون قرمزه چیه چجور و اون زمان پیشنهاد داد که بیام یاد بگیرم و برامم خیلی جالب بود و چشمم گرفت ولی اون زمان بخاطر کافه شلوغ و بچه های کافه که بالاسرشون باشم و کار زیاد شلوغیش بهش گفتم اصلا وقت ندارم و میبینی که ولی خیلی دوست دارم تا زد و 99 بود کرونا اومد دستش درد نکنه و دگ نشد ادامه بدم کافه رو و بخاطر اینکه از قبل زمانی که کافه داشتم هدف درآمد خالص ماهانه 1000 دلاری داشتم (3 میلیون میشد در ماه، هعیی)و نزدیک بود به هدفی که تورم همیشه ازم دور میکرد دیدم برای رسیدن به این هدفی که از قبل داشتم فارکس خیلی مناسبه باز به کافه داری خخخ ترید هم هربار که خیلی نزدیک شدم این سال گذشته یه اتفاقی افتاده یا پراپم اسکم شده یا همین جنگه و قطعیا ولی میدونم هدفم رو به زودی و همیشه هر ماه و بیشتر ازش خواهم زد