روز اولی که اومدی سمت ترید چی فکر میکردی؟ و چی شد؟

خب اکثرمون احتمالا با رویاپردازی های بزرگ و غیرمنطقی و به امید پولدار شدن یه شبِ اومدیم سمت ترید.

اما به مرور فهمیدیم اینجوریا هم نیست و کلی باید سختی کشید و به این راحتی اون رویاها دست یافتنی نیست.

شما روز اول با چه مایندستی اومدین سمت ترید؟چی تو ذهنتون بود؟چه هدفایی رو واسه رسیدن بهش از طریق ترید متصور بودین؟

ودرنهایت بعد از گذشت یه مدت چی شد نتیجه ی کار؟

آیا به اون هدفا رسیدین؟یا کال شدین و کل سرمایه رو از دست دادین و شاید واسه همیشه تریدو بوسیدین گذاشتین کنار

4 لایک کرده

خب بستگی داره ، برای موفقیت باید قدم به قدم پیش رفت. ما 12 سال درس خوندیم تا دیپلم بگیریم فقط . چرا دوستان فکر میکنن ، توی جایی که بزرگترین سرمایه گذارها و موسسات هستن ، میشه بدون آموزش دیدن ، یه شبه پولدار شد؟

4 لایک کرده

همه چیز با آموزش دیدن درست و اصولی و صرف کردن زمان در جهت درست ، امکان پذیره

3 لایک کرده

آره خب صددرصد این مایندست اشتباهه

ولی خب خیلیا شاید به خاطر اون شیادای اتوکشیده ی کت و شلوار پوش اینستاگرامی که دم به دقیقه عکس چارت کنار ماشینای رنتیشونو به رخ میکشن این طرز فکر ایجاد بشه براشون که طبیعیه و تقصیر اونا نیست

کلا هدف تاپیک این بود ببینیم اول راه چی تو فکرمون بوده و راجب تریدری و آیندش چه برنامه ها و هدفایی تو ذهنمون بود،و سرانجام الان به کجا رسیدیم آیا هدفا تیک خوردن یا چی…؟

2 لایک کرده

قطعا درسته . در ذهن ما ، جا انداختن ، پول درآوردن بدون زحمت . فقط نیمه پر لیوان رو نشون دادن .

کاملا درسته ، روز اول ، من با همین دیدگاه وارد شدم و خیلی زود خداروشکر متوجه شدم ، راه فقط قشنگ دیدن و تلقین نیست .

آموزش دیدن رو شروع کردم و مطمئنا انتهای این شب تار ، قطعا و صد در صد سپید است

3 لایک کرده

خداروشکر :rose: :handshake:

……………

3 لایک کرده

یادش بخیر ۲۰۲۱ دوج کوین گرفتم برای اولین بار ؛ به همه میگفتم ۲ ماه بعد من برای بابام بنز میخرم !

از اون روزی که من گرفتم دوج کوین ریخت و هنوز هم به اون قیمت خریدم نرسیده !

4 لایک کرده

فدای سرت هممون اشتباهاتی داشتیم تو این مسیر

خدا بگم چیکار نکنه شایع رو با آهنگ “اهل نااهلی” که میگفت من برا بابام بنز میخرم :joy:

3 لایک کرده

واقعا این حرف درسته

فکر نمی‌کنم کسی باشه که با ذهنیتی غیر از درآمد بالا و داشتن زندگی رویایی اومده باشه سمت ترید

ذات ترید و فارکس هم اینجوریه و با ابزاری مثل لوریج کاملا داره کاربرا رو قلقلک می‌ده که به سمت خودش بکشونه

منم روز اولی که به سمت ترید اومدم و با آموزش‌های اولیه گلشاهیان شروع کردم دقیقا همین درآمد بالا و یه شبه پولدار شدن و اینا ذهنیتم بود

حتی به نظرم اگر توی آموزش هم به خطرات ترید و از دست رفتن سرمایه‌ها هم بپردازن بازهم باید یک تریدر اون رو تجربه کنه

تجربه ست که خیلی چیزا رو یاد می‌ده

4 لایک کرده

روز اولی که اومدم سمت ترید فکر میکردم فردا ناهار کوبیده بخورم یا اکبر جوجه بعد فهمیدم فردا مارمضونه

5 لایک کرده

دقیقا :clap:

…………..

2 لایک کرده

توضیحات خوب و جالبی بود :folded_hands: :handshake:

1 لایک کرده

خدا به داد دل شکستت برسه چی کشیدی پسر :joy:

3 لایک کرده

:joy::joy::joy:

منظورم این بود که همه چی یهویی بدست نمیاد باید صبر کرد و از کم زیاد رو ساخت یهو با عجله بخای خودتو بالا بحشی درجا زیر پات خالی میشه بخای بگی فردا یا هر روز باید فلان قدر در بیارم یا پولم به اینجا برسه یهو دیدی به اندازه همون یا بیشتر ضرر کردی تا سود!

3 لایک کرده

لیست

چیزایی که باید بخرمو نوشتم

که یکی یکی خط بزنم برم بعدی

هنوز شروع به خط زدن نکردم :rofl::rofl:

4 لایک کرده

اتفاقا باید لیست چیزایی که باید بفروشی دلار بخری ترید کنی رو باید مینوشتی قبلش:joy::joy::joy:

1 لایک کرده

هنوز زود بود:joy::joy::joy:

عالی بود:rofl::rofl::rofl::rofl:

کسی لحظه ورود به ترید این تو ذهنش نیست

بعداً نا خودآگاه یک لیست فروش هم ایجاد میشه:rofl::rofl:

2 لایک کرده

من همه طلا ملاهامو فروختم

همه چی خوب پیش میرفت سر اتفاق دی ماه با ریزش شدید طلا کل زندگیم رفت الانم که فقیرم

و دارم لپ تاپمو میفروشم اگه بخرن 60 تومن دلار اوکی کنم با سیصد دلار تو دو سه سال برمیگردم باز به جایگاه قبلم

هیچی دیگه فقط منتظرم یکی پیام بده بگه لپ تاپتو نقد میخرم منم ردش کنم بره و با دقت زیاد کار کنم

هیچ وقت طمع نکن برای رشد سریع سرمایت کم کم خودش زیاد میشه و نونشو میخوری

وگرنه خودت باید براش نون بخری

تو فکرم بود برم کلیمو بفروشم دیدم نهایتا ۳۰۰ یا۴۰۰ دلار میخرن اگه اشتباه نکنم منصرف شدم گفتم حتما یه ۲۰۰۰ دلاری دستمو میگیره که هیچی خاستم خودکشی کنم دیدم نه من با ۲۰۰ دلار میتونم برگردم به اوجم و خودکشی دستمو نمیگیره

و الان منتظر پایین اومدن دلار و یا جور شدن پول یا پناهندگی به افغانستان :money_with_wings::hammer:

4 لایک کرده

اقا یکی منو دلداری بده بدختم

:prayer_beads::broken_heart:

ایران بروکر نمیاد دلداری بده منو؟:chart_decreasing::mouse_trap:

1 لایک کرده