خب بستگی داره ، برای موفقیت باید قدم به قدم پیش رفت. ما 12 سال درس خوندیم تا دیپلم بگیریم فقط . چرا دوستان فکر میکنن ، توی جایی که بزرگترین سرمایه گذارها و موسسات هستن ، میشه بدون آموزش دیدن ، یه شبه پولدار شد؟
ولی خب خیلیا شاید به خاطر اون شیادای اتوکشیده ی کت و شلوار پوش اینستاگرامی که دم به دقیقه عکس چارت کنار ماشینای رنتیشونو به رخ میکشن این طرز فکر ایجاد بشه براشون که طبیعیه و تقصیر اونا نیست
کلا هدف تاپیک این بود ببینیم اول راه چی تو فکرمون بوده و راجب تریدری و آیندش چه برنامه ها و هدفایی تو ذهنمون بود،و سرانجام الان به کجا رسیدیم آیا هدفا تیک خوردن یا چی…؟
منظورم این بود که همه چی یهویی بدست نمیاد باید صبر کرد و از کم زیاد رو ساخت یهو با عجله بخای خودتو بالا بحشی درجا زیر پات خالی میشه بخای بگی فردا یا هر روز باید فلان قدر در بیارم یا پولم به اینجا برسه یهو دیدی به اندازه همون یا بیشتر ضرر کردی تا سود!
همه چی خوب پیش میرفت سر اتفاق دی ماه با ریزش شدید طلا کل زندگیم رفت الانم که فقیرم
و دارم لپ تاپمو میفروشم اگه بخرن 60 تومن دلار اوکی کنم با سیصد دلار تو دو سه سال برمیگردم باز به جایگاه قبلم
هیچی دیگه فقط منتظرم یکی پیام بده بگه لپ تاپتو نقد میخرم منم ردش کنم بره و با دقت زیاد کار کنم
هیچ وقت طمع نکن برای رشد سریع سرمایت کم کم خودش زیاد میشه و نونشو میخوری
وگرنه خودت باید براش نون بخری
تو فکرم بود برم کلیمو بفروشم دیدم نهایتا ۳۰۰ یا۴۰۰ دلار میخرن اگه اشتباه نکنم منصرف شدم گفتم حتما یه ۲۰۰۰ دلاری دستمو میگیره که هیچی خاستم خودکشی کنم دیدم نه من با ۲۰۰ دلار میتونم برگردم به اوجم و خودکشی دستمو نمیگیره
و الان منتظر پایین اومدن دلار و یا جور شدن پول یا پناهندگی به افغانستان