چجوری با ترید آشنا شدید؟!

رفیق پدرم جلوم داشت ترید میکرد و یک سوده گنده کرده بود

برای مثال دقیق یادم نیست ۵ دلارش جلوی من شده بود ۳۰۰ دلار و برداشت زد

من سعی کردم ازین آقا یاد بگیرم که بعد ۶ ماه فهمیدم ایشون تقریبا قماربازه و هیچ خیری نداره برای من آموزش هاش

رفتم و درباره ict/smc/of تحقیق کردم و از هر سه تا خوشم اومد

نزدیکی اسمارت مانی و ای س تی آموزش هردوشون رو کمی راحت تر میکرد و من تصمیم گرفتم این سبک هارو همراه اوردر فلو یاد بگیرم

بعد از آموزش های پایه فهمیدم که چیزای معمولی که بلدم رو همه بلدن مثل ob fvg ssl bsl و….

خواستم بیشترش رو یاد بگیرم و با اتش یادگیری حرفه ای این سبک شروع کردم ، تموم کردم و الان اینجاییم

عالی موفق باشید

ممنونم .شما هم پر سود و موفق باشید :folded_hands:

[quote=“Mana Deylami, post:17, topic:9957, username:Mana_Deylami”]
چه جالب ،استاد منم ارشیا عزیز پور بود
[/quote]سلام . منم با ویدیو حمایت مقاومت ارشیا شروع کردم الان حدود 5-6سال هست .. دو تا پراپ دارم و برداشتم دارم با حساب خودم .در کل فعلا راضیم

بله ، مباحثی که به من آموزش دادن ارزنده بود

سرکار خانم دیلمی من امروز این تاپیک رو اتفاقی دیدم ، موضوع جالبی را مطرح کردید . از نظر بعضی از دوستان و خاطراتشون لذت بردم و کلی خندیدم . سلامت و تندرست باشید

ممنونم از شما و این توجه :folded_hands:

تاپیک جالبیه باعث میشه آدم یکبار دیگه مسیری ک اومده رو تو ذهنش مرور کنه

منم داستان ورود خودم رو بگم: اینجور بود که سال ۹۸ از طریق اینستاگرام با بورس آشنا شدم اونموقع هر سهامی میگرفتی سبز بود سود خوبی گرفتم سال ۹۹ کریپتو رو شروع کردم. تحلیل تکنیکال رو هم تو گوگل از طریق آموزشهای رایگان احسان کامیابی یاد گرفتم. بعد از ضررهای زیاد از کریپتو سال ۱۴۰۰ فارکس رو توسط یه دوستی یاد گرفتم و آموزش های پورصمدی رو دیدم میشه گفت الان ۵ ساله تو این مارکتم بین بروکرها و پراپ های مختلف پرسه زدم کلی هزینه آموزش کردم و تمام درآمد و حقوقمو خرج ترید کردم. ولی این دو سال پایانی تو دوره های رایگان آکادمی ویتاورس مرتب شرکت کردم کلا دیدگاهم تغییر کرد و این یک سال پایانی با نوشتن ژورنال و تنظیم تریدینگ پلن و تنظیم یک استراتژی ساده دیگه ضررهام کم شده و گاهی سودهای کوچیک میگیرم. هنوز نظم کامل و سود مستمر ندارم. اما هیچوقت از مسیری که اومدم پشیمون نیستم اما بارها خسته شدم، ناامید شدم، مردد شدم ولی هنوز سرپام و ادامه میدم تا روزی که گلدن تایمم برسه!:sparkles:

یه روز استوری یک شخصی و دیدم گفتم با هلاکویی مشورت کرده فلان رمز ارز و بخرین اون رمز ارز و روی 3 دلار خریدم 8 میلین سال 97 الان 0.0000000000000000000000000001 ارزش داره . با ترید اینجوری اشنا شدم

به امید زود رسیدن گلدن تایم ،همین زمانی که اینقدر تلاش کردین و کم نیاوردید و ادامه دادید گلدن تایم هست ،موفقیت برای شماست

عالی، هنوز هم پیگیر آقای هلاکویی هستید؟!

اصلا دیگه این افراد امثال اقای هلاکویی .کهنگی و محرابی ….. صرفا زننده ی جیب ملت هستن و هیچ سواد و علمی در این حوزه ندارند . امیدوارم افراد بدانند و اگاه باشند و پولشونو حیف این افراد نکنند