چجوری با ترید آشنا شدید؟!

این بخش برای اشتراک‌گذاری تجارب و انگیزه های شما است،برای تبادل نویز های مغزی یکسان و نشان دادن شروعی سخت ولی پایانی آسان .

بیشتر برای در کنار هم بودن و شناختن تحلیلات و ترید ها و روانشناسی این تاپیک ایجاد می‌شود .

شروع کنید و بگویید که چقدر ابتدا آسان بوده یا سخت و چگونه با ترید آشنا شدید و در نگاه اول آن را چه دیدید؟

آن را پس زدید یا دریافت اش کردید و چقدر برایش تلاش کردید و هنوز مانده یا به تمام آنچه خواستید رسیدید؟!

سال ۱۴۰۰ یه تحلیلگر تو اینستا گفت در آینده انقدر تورم زیاد میشه و دلار گرون میشه بهتره از الان یه شغل با درامد دلاری یاد بگیرید که یکی ش میتونه فارکس باشه ، من اون موقع اصلا نمیدونستم فارکس چیه ، درجا رفتم یه دوره ترید ثبت نام کردم ، و تا به امروز با حساب هایی که کال کردم نه تنها درامد دلاری نداشتم بلکه ضررهای دلاری دادم رفته ، ای کاش اون تحلیل رو سال ۱۴۰۰ نمیدیدم

اواخر سال ۹۹ بود یه پست از آدام مرادی دیدم تو اکسپلور اینستا که کلی داشت از مزیت ترید کردن میگفت مثل آزادی مالی و ماشین خوب خونه خوب و … درجا بهش دایرکت دادم گفت دوره ی ترید با ادام ۳ میلیون هست گفتم سربازم خرج و مخارج بالاس یخورده تخفیف بده بعد از گذشت یه روز بهم دایرکت داد ادمینش که آدام دورش رو بهت هدیه داد رایگان چون این شرایطو داری از اونجا آشنا شدم و تا به امروز کمه کم ۱۲ تا دوره ی مختلف رو از سبک های مختلف دیدم طی این ۵ و خورده ای سال . خلاصه که مهم هست اول کار با کی آشنا میشی . بعد از گذشت ۵ ماه فهمیدم دوره و اطلاعاتش دو قرون هم نمیارزید اما خب چون اون رایگان داده بود نمیتونستم بدو بیراه بگم و رفتم سراغ دوره های بعدی .

باتوجه به وضعیت اقتصادی و تورمی که در کشور داریم اون تریدر حرف بسیار درستی زده
ولی کسب سود مستمر از بازار راحت نیست و خیلی باید تلاش کرد.
و البته زندگی در ایران هم راحت نیست الان حتی نت هم نداریم

چقد جالب

الان یعنی از این راه که رفتید پشیمونید دوست دارید برگردید و ترک کنید ؟

موفق باشید و پرسود

از این راهی که رفتید راضی هستید ؟

برگردید به عقب ادامه میدید همین راه رو؟

سال آخر دبیرستان (99) از طریق پدرم با بورس آشنا شدم

بازی میکردم درواقع تا اینکه جدی بگیرم ولی خب از همونجا مشتاق شدم کم کم

تو یوتیوب با بازاری به اسم فارکس آشنا شدم و دیدم خیلی بیشتر ازش خوشم میاد و با روحیاتم انگار سازگار تره

چند وقتی آموزشهایی که تو یوتیوب هست رو دیدم و از دور نگاه میکردم مارکتو صرفن

که ببینم چطوره چقدر فرق میکنه

در نهایت با پول وارد شدم و خب صد در صد کال شدم :joy:

رفتم آموزش بیشتر دیدن و درک بیشتر مارکت

با پراپ آشنا شدم و بارها حساب فیل کردم

خیلی این شاخه به اون شاخه پریدم تو سبکا و خیلی عقبم انداخت ولی در کل تجربه ای بود که لازم داشتم

یه مقدار درکم از مارکت رو بیشتر کرد

چسبیدم به یه سبک و پلن شخصیم رو ساختم

تونستم پراپ پاس کنم باهاش و چندتا برداشت کوچیک داشته باشم

و تازه رسیدم اول راه :+1:t3:

پدرتون چجوری شمارو آشنا کرد با بورس

،خودشون این کاره بودن؟

بله یک مدتی بود داخل بورس فعالیت می‌کرد و من نمودارها رو میدیدم و چون دوست داشتم با یکی از دوستانم آموزشهایی برای تحلیل تکنیکال کلاسیک دیدیم و افتادم تو دام :moai::joy:

اره دوس دارم برگردم عقب و یه حیطه ی دیگه وارد بشم که زود نتیجه بده ترید خیلی دیر نتیجه میده و ضرر های مالی که میدی اعتماد به نفست رو داغون میکنه

عالی😅

پر برکت باشید :blue_heart:

برای تو اون پیرمردی که میگه اون کسی که این چرخ داد دست ما
خوب بیانگر احوالته

حیف که نمیشه برگردید البته میشه کسی که واقعا نخواد می‌تونه برگرده ولی فکر میکنم شما بیشتر مسیر رو طی کردید .

و اینکه خودتون میدونید برای هرکاری باید داغون شب تا به نتیجه برسیم و به نتیجه رسیدن هم یک شبه نیست منم ابتدای کار به این فکر بودم دو شبه میتونم مک بوک و … بخرم ولی ترید زد تو گوشم

خیلی دردسر سازه می‌دونم بخصوص استرس هاش و اعتماد بنفس هایی که از دست می‌ره اما این به مرور برات عادی میشه و تورو به نظر من قوی می‌کنه

و بیشتر این ضرر های احساسی بخاطر اینکه از ابتدا تریدر های مبتدی نمی‌دونن که باید روانشناسی ترید هم یاد بگیرن و فقط میچسبن به اینکه یک شبه پولدار شن و سیلی بدی میخورن و خیلیا میکشن عقب

این خودش خیلیه که نکشیدید عقب و امیدوارم همینجوری پرقدرت تر ادامه بدید و برکت در زندگیتون جاری باشه

با دیدن یک ویدیو از ارشیا عزیز پور تو یک اتاق بود که خیلی شبیه به مال خودم بود و حمایت و مقاومت توضیح میداد ابتدا خیلی اسان بود تو تایم بالا خوب بود تا اومدم تایم پایین یک جهنم دره ایی که نمیتونم دوباره به سبک قبلیم بگردم

چه جالب ،استاد منم ارشیا عزیز پور بود ،مرد خفنیه و منو راه انداخت

اااااا خدایش ! الان تایم بالا کار میکنی یا پایین

جسارتا اسمتون چیه و چند سالتونه؟

مولتی تایم فریم هستم اما بالا رو بیشتر میپسندم

منم زانکو 25
پایین نمیای