چجوری با ترید آشنا شدید؟!

چرا گفتم که مولتی تایم فریم هستم ولی بالا مثل چهارساعته برام چارت قشنگ تریه و از ماهانه شروع میکنم به پایین

من اویل با اون پیش میرقتم خوب بود الان اومدم پایین خیلی اذیت داره بخاطر پراپه

سال 90 بود به صورت اتفاقی با یه مردی هم صحبت شدم خیلی در مورد جزئیات کارش حرف نزد فقط یاده گفت نفت رو تو بازار ژاپن میخرم تو بازار لندن میفروشم همیشه برام عجیب بود که چجوری میشه از ژاپن نفت خرید و فروختش تا سال 93 از طریق یکی از دوستام با بورس اشنا شدم و کد بورسی گرفتم اون موقع اموزش چندانی تو اینترنت پیدا نمیشد تا سال97 طبع بورس کم کم بالا گرفت ویدیو‌های اموزشی زیاد شد و از 98 وارد دنیای فارکس شدم دوره‌های زیادی از پورصمدی،اناری،حسینی ……دیدم که همشم بدردنخور بود اخرین چیزی که نگاه کردم البروکس بود،در نهایت هم به این نتیجه رسیدم چیزی که باهاش شروع میکنی هیچ ارتباطی به چیزی که باهاش به نتیجه میرسی نداره

هنوز تو سبک اونو داری ولی من کوبیدم الان خودم دنبال استراتژیم میگردم

ولی نکات ارزنده رو می‌گفت و میگه و حیف که اینترنت رفت اگرنه باهاشون در ارتباط بودم

زیبا فرمایش کردید

جسارتا چند سالتونه؟

دیسکوردش بودی ؟ و الان پراپ داری یا حساب شخصی

دیسکورد بودم ولی از آخرا و بیشتر با خودش در تعامل بودم و حساب شخصی دارم ولی اینترنت یاری نمیکنه و نوسان دارد هیچ پوزیشنی باز نمیکنم و خرید و فروش طلای ۱۸ انجام میدم

چه جالب که الان منم داشتم دقیقا به همین موضوع فکر میکردم🖐️

35 سالمه :fountain_pen::fountain_pen::fountain_pen::fountain_pen::fountain_pen::fountain_pen::fountain_pen:

برای حساب شخصی به نظرم خداست میتونی یه کانفی گ بگیری حل میشه من برا فاندد نکست گرفتم جوابع

نظرم این فعلا خنثی بمونم و بیشتر حرکت بزنم روی استراتژیم

مثه اب خوردنه ولی کریپتو خوبی که داره اذیت کم داره پوزیشن گرفتی سریع تکلیفت روشنه

اینم خوبه منم الان دو ماهی میشه اومدم پایین خیلی خوبه هی استاپ هی استاپ هی نقدینگی بازار
عسلع عسلع لامصب

کریپتو به نظر من سخت تر از فارکس هست

ایلان و ترامپ عطسه کنن کریپتو می‌ریزه

من هولد و سویینگ روی کریپتو کار میکنم

از روزی که ترام پ اومد ترسیدم یه تنه به تمام دنیا ریده تون کوین گرفتم صاف شاشید توش

درود امیدوارم حالتون عالی باشه.

بیاین و از اولین اشناییتون با دنیای تریدینگ بگین!

از کجا راجب ترید شنیدین؟

فارکس بود یا کریپتو؟

بنظرتون ارزش پیگیری داشت؟

از کی شنیدین و چه سالی بود؟(سال میلادی بگید)

*همه ی نظراتتون و میخونم و جواب میدم پس حتما وقت بزارین با حوصله جواب بدین*

-پرسود و موفق باشید.:white_heart:

از اون اتفاق یا شخصی که باعث شد به این دنیا قدم بذارید بگید

نحوه آشنایی خودم از طریق ناتکوین و ایردراپ های تلگرامی بود که از اون طریق به کریپتو و بعدش هم با فارکس آشنا شدم و توش موندگار شدم ، الان سه سال میشه.

تایپیک جالبی هست
من زمانی خواستم برای یه نفر کار پیدا کنم کارهایی که بتونه به طور شخصی انجام بِده همین طور در نت جستجو میکردم در مورد مسائل مالی که به واژه فارکس برخورد کردم و برسی کردم و در لیستم اسم فارکس روهم نوشتم جالبتر این که اون شخص سراغ کار دیگه ای رفت و من اون زمان در کنار شغل اصلی خودم شروع کردم به یاد گرفتن فارکس :joy: