چند سال طول کشید تریدر بشید؟

سوال کاملا واضحه

خواهشمندم راستشو بگید

مطمئنم هم به تازه کار ها یه دیدگاه خوب میده

هم برای ما که هنوز به سود نرسیدیم یه دلگرمی میشه

5 لایک کرده

6سال ابتدای کار اسپات کریپتو بعد فیوچرز و در آخر فارکس

6 لایک کرده

۶ سال

شت😂

الان چندسالتونه؟

1 لایک کرده

سن خاصی ندارم کوچیک همتونم 22 در واقع رشتم کامپیوتر بوده از بچگی علاقه خیلی زیاد به بازارهای مالی و بورس اینجور موارد داشتم همونو ادامه دادم ، یادمه پول مدرسه و کارمو جمع میکردم میوردم تو مارکت لیکوئید میشدم باز همین چرخه تکرار میشد هی تجربه های جدیدی رو کسب میکردم آموزشات جدید چه در یوتیوب چه محتوای فارسی مثل اساتید پورصمدی ، نام‌آور ، آهنگری ، یه استادی هم بود بش میگفتن حاجی توی تلگرام توضیحاتشون فوق العاده بود چند سال پیش دورش 28تتر بود

به قول یه استادی هر شکست یه قدم به سمت رستگاریه

و در آخر روی خودت سرمایه گزاری کن.

6 لایک کرده

خیلی ممنون از تجربه ای که برامون تعریف کردید

منم دقیقا مسیر شمارو پیش رفتم

۱۵ سالگی پول شاگرد مغازه بودنمو میریختم توی بازار و متاسفانه هر بار لیکویید میشدم و سری بعد با سبک جدید دوباره وارد بازار میشدم

4 لایک کرده

قربان شما شک نکن ته این مسیر اگر با برنامه‌ریزی درست و داشتن سیستم تکرار شونده و پلن مکتوب درست حسابی ادامه بده کسی صد در صد نتیجه فوق العاده میگیره. مهم ادامه دادن و جا نزدنه.

خوشحال شدم از گپ زدن باتون.

3 لایک کرده

از سال 99 شروع کردم مستمر فارکس کار کردم، فقط با یک استراتژی کار کردم هنوز هزارتومن هم برداشت نداشتم، ولی امیدوارم به زودی همین یکی دوماه اولین برداشتو بزنم البته از سال 1402 اومدم سمت پراپ و چند بار تا نزدیکی اولین برداشت رسیدم ولی نشد

5 لایک کرده

6 سالو فارکس بوده؟مستمر کار کردین؟ چقدر کشید به سود برسین؟

2 لایک کرده

خوبه نزدیکش شدین

فکر میکنید چرا هنوز سودده نشدید؟

1 لایک کرده

@fxtrader دوست عزیز کارتون دارن😅

2 لایک کرده

9 سال از روز شروع میگذره

1 لایک کرده

3 سال اول کریپتو و بعد 2سال توی فارکس بودم برای سود ده از سال 6ام اوایلش دیگه کم کم پنل مکتوب معاملاتی درست حسابی و روانشناسی و مدیریت سرمایه سفت و سخت

یک ساله سود ده هستم هنوز درحال رفع باگ هایی که دارم و بدنبال آموزشات و تجربه بقیه هستم.

کلا این مسیر چه مبتدی چه حرفه ایی باید همیشه درحال یادگیری باشی.

5 لایک کرده

پس احتمالا تازه کارا تو این تاپیک متوجه میشن خیلیم اینکار اسون نیس

از چند سالگی شروع کردین؟

1 لایک کرده

خیلی هم اسون نیست؟ اصلا مگر اسون بوده جانم؟ اگر آسون بود که …
از 21

2 لایک کرده

چون فکر میکردم دارم طبق پلن کار میکنم ولی همیشه دنبال جبران ضرر بودم یا طمع سود و……

3 لایک کرده

ببین فعالیتم تا پارسال گسسده بود، بینش هی 6 ماه اینا فاصله میوفتاد (لیکویید میشدم میرفتم پول جمع کنم) سال شروعش فک کنم 97 اینا بود توی بایننس ترید میکردم!! تا سال 1400 من راندمانم منفی بود کم کم شد 1 درصد سود 5 درصد سود. تابستون پارسالم از کریپتو اومدم بیرون و الان فقط فارکس کار میکنم.

2 لایک کرده

الان که دارم نگاه میکنم تقریبا همه یه مسیرو دارن پیش میرن

تا جایی که به سود میرسن

1 لایک کرده

کلا شش ساله فارکس کار میکنم، پنج سال اولش کلا ضرر مالی و شکست، یا بهتر بگم کسب تجربه و پخته تر شدن،،، ولی سال آخر خوب، تمام ضررهای مالی گذشته صاف که شد، توی سود هم رفتم، خدا را شکر راضیم

10 لایک کرده

سلام و درود
ببین بستگی داره واقعا
به اینکه چقدر خرج کلاس کنی اولا و چقدر در روز وقت بزاری.
مثلا من خودم چون کار و کلاس های مختلف زیاد داشتم واقعا زمان کافی برای آموزش هم نداشتم و البته الان هم ادعا نمیکنم تریدر هستم ولی خب به یک سود منطقی رسیدم حداقل و راضیم.
برای خودم سر همین مسئله، 5 سالی طول کشیده.
موفق باشی :rose:

3 لایک کرده

مسیر ترید در یک نگاه:

9 لایک کرده