تا اینجا که بد نبوده راضیم
بنظرم نکات خیلی خوبی رو فهمیدین از این کتاب و با همینا باید به یه جمع بندی برسین. مورد اول گفتین تئوری زمان ایچی بر اساس بازه روزانه کار میکنه منظورتون تایم روزانه هست یا نه؟
عدد پی هم تقریبا درسته البته نمیشه گفت قطعی ولی عدد مهمی در سیستم ایچی هست که کاربردیه.
و نکته آخر هم که گفتین بله کلا توی ارز هایی که حجم بالا دارن معمولا چرخه ها تمیزتر هستن
بله،ساساکی نویسنده ی کتاب در قسمتای ابتدایی گفته اعداد و بازه های زمانی که به کار میبرم مخصوص چارت روزانه هست.
اتفاقا من تو تایم یک دق بیشتر کار میکنم و همین سیستم چرخه ها هم جواب میده و در کل تایمای زیر 5 دق کار میکنم.
شاید ساساکی هم به لحاظ دقت بیشتر در تایم روزانه این حرفو زده وگرنه همه تایما جواب میده
بله ،کلا تئوری های ایچیموکو توی تمام بازه های زمانی جوابگو هست و فکر کنم فقط مسئله ی میزان دقت اون محاسبات هست.طبیعیه هرچی به سمت تایم فریم های بالاتر بریم ثبات حرکات و چرخه ها “احتمالا” بهتر و بیشتر بشه.
اما داخل همون کتاب هم باگ های زیادی وجود داره،مثلا برای محاسبه ی چرخه ها از یه های یا لو این مورد شفاف نیست که دقیقا کدوم های یا لو باید مبدا حرکات در نظر گرفته بشه،چون اگر امتحان کرده باشی میبینی یه جای بازار و یک های و لو خیلی منطقی از اون اعداد تبعیت کرده ولی یه های یا لوی دیگه اصلا ساز مخالف میزنه.
در کل من اینطوری درک کردم که ساساکی میخواست اینو بگه محاسبه ی چرخه ها و لگها و حرکت ها صرفا یه دیدگاه تحلیلی هست،نه یک قطعیت.نظرش این بوده که این تئوری های حرکت قیمت “ممکن هست” اتفاق بیفته و اگر به اونها دقت کنیم شاید نتایج بهتری به دست بیاریم تا اینکه نادیده بگیریم.
حالا خوبه حوصله داشتی ترجمه از ژاپنی رو انجام دادین. منم کتابشو میخواستم ترجمه کنم دیدم بصورت عکسه صفحاتش بیخیال شدم .
بله چرخه ها رو من قبلا هم گفتم که به اعدادش خیلی نباید اکتفا کرد و بیشتر به بحث گرافیکی اجزا دقت بشه بهتره چون یجاهایی یه چرخه زود تموم میشه و یجا کشدار میشه. های و لوها فقط همون شروع و اتمام چرخه ها هستن دیگه . شما هر های و لویی رو بگیرین به تنهایی و بدون تعامل همه چرخه ها نمیتونین تعیین کنین که شروع یا پایان دقیق کدوم چرخه هست. حتی ممکنه اون های یا لو میانه حرکت یه چرخه بزرگتر باشه.
دقیقا،و به همین خاطر که شناسایی مبدا سخته و یا احتمال ۵۰/۵۰ داره اینکه بخوایم با قطعیت بگیم دور از منطقه.ولی اگر به صورت دیدگاه کلی و برای درک بازار استفاده کنیم منطقیه و نتایج خوبی هم داره
خوب اگه بخواین تو این مارکت دنبال صرف نقطه مبدا و انتها باشین که سخته. بهترین جاهای ترید اوایل شروع چرخه ها و اواسط اوناست
سلام
دقیقا نمی دونم از لحاظ های و لوی قیمت چه چیزی را مشاهده می کنید و چگونه استفاده می کنید
ولی به نظرم دو تا شرط رو رعایت کنی شاید متوجه بشی که چرا از لحاظ جهت و مقدار این های و لوی ها چرا با هم فرق دارن و کدوم احتمال بیشتری برای هدف بودن داره
اولا در مبحث های و لوی از نظر بنده تمام اون اهمیت ندارن بلکه وقتی در یک روند نزولی کف جدید زده نشود ولی های از دست برود اون های و اون خط مرتبط به اون های به عنوان لو اهمیت دارد و در روند صعودی اگر سقف بالاتری نزند و کف از دست بدهد
دوما هدف قیمت در درجه اول خط است و با تأیید و گذشتن قیمت از خط هدف دوم که های یا لو هست فعال می شود تازه به شرط اینکه تا رسیدن به اون های و لوی هدف مجدد هیچ یک از اجزا دیگه های و لوی از دست ندهند چون کلا تاچ خط توسط قیمت در اولویت است و در مورد اسپن بی هم یادمون باشه درسته 52کندل است ولی شیفت داده شده به جلو پس رسم خط بی همواره در جلو باید باشد
حالا همین رو با روش خودت در نظر بگیر و در گذشته چارت بررسی کن و نتیجه گیری کن
و بهترین تأیید ریورس قیمت زمانی است که قیمت در آینده به خط بی رسیده و تنکن و کیجن با از دست دادن های و یا لو باعث کراس قیمت و خط بی بشوند که در این صورت اگر دو خط تنکن و کیجن باعث باشند های یا لوی 52دورهذهدف است و اگر فقط یکی باشند های و لوی 26دوره هدف است
البته ببخشید می دونم که هر کدوم دارای سبک خودتون هستید این مطلب را گفتم شاید بتونه دید بهتری بده
من از ایچی فقط برای تایید استفاده میکنم مثلا برخورد خط کانال دقیقا شده نقطه طلایی ایچی دقیقا تپبیس من و اینکه بتونم قدرت برگشت یه پیووت رو اندازه بگیرم یعنی پیووت من با یکی دو کندل رسیده به ایچی ۵۰ اینا فقط برام مهمه و عجیب هم خوب جواب میده
به نظر من ایچی به تنهایی هیچ کاری نمیکنه فقط باید تو ستاپ هاتون ترکیب بشه به انپان یه تایید
آیا این عدد هایی که بیان می کنید همون 9و17و26و35و..است
az Highest HIGH 17 candel mire jolo mige onja reverse mishe
ina kheyli pish e pa oftade hastan
tahlile zaman bayad az modathaa ghabl moshakhas kone ke dar felan rooz LONG mishe ya SHORT
قطعا اینطوری نیست و این جزو او مطالب یه که پابلیک شده و اصلا کار برد نداره
نقطه نظراتتون خیلی خوبه،همین که تجربیاتتون رو با همه به اشتراک میزارین یعنی کارتون خیلی درسته.
اره اون ۱۷ تا کلا خطا زیاد داره و من قبلا امتحان کردم و نتیجه خوبی نگرفتم.
کلا اون داستان شیفت ۱۷ یه دلیل دیگه داره.
راستش منم اوایل مسیر تریدم خیلی درگیر ایچیموکو شدم و وقت زیادی پاش گذاشتم (یک سال تقریبا). سیستم واقعاً کاملیه، اما خب در نهایت سبک من رفت سمت پرایس اکشن و اسمارت مانی (SMC) چون با ذهنیتم جورتر بود. با این حال، چیزهایی که از ایچیموکو یاد گرفتم، کلاً دیدم رو به بازار و مفهوم تعادل تغییر داد.
در مورد سوالاتی که پرسیدی:
معنی «ایچیموکو کینکو هیو» چیه؟
کاملاً درست گفتی. ترجمه فنیش میشه «نمودار تعادل در یک نگاه».
ایچیموکو = در یک نگاه
کینکو = تعادل
هیو = چارت
اون داستان مردی بر فراز کوه در واقع یه استعاره اس از خالق این سیستم، آقای گوئیچی هوسودا. ایشون ۳۰ سال با یه تیم بزرگ بکتست گرفت تا به این اعداد رسید. این استعاره یعنی طرف مثل یه آدم پخته از بالای کوه، با «یک نگاه» کل حرکات و تعادل بازار رو میبینه و درک میکنه. پس این دو تا معنی اصلاً با هم تناقضی ندارن.
بیس این سیستم ریاضیه یا مشاهدات عینی؟
جفتش! اتفاقاً نقطه قوت ایچیموکو همینه.
بخش ریاضی: تمام اجزای ایچیموکو (مثل تنکنسن، کیجونسن و…) با فرمولهای دقیق ریاضی حساب میشن. منتها فرقش با اندیکاتوری مثل مووینگ اوریج اینه که اینجا نقطه میانی بالاترین سقف و پایینترین کف تو یه دوره زمانی حساب میشه، نه صرفاً میانگین کلوز کندلها. این خودش یه دید خیلی بهتر از «قیمت منصفانه» بازار بهمون میده.
بخش مشاهدات عینی: جادوی ایچیموکو تو اعدادشه (۹، ۲۶، ۵۲). اینا از کجا اومدن؟ از درک عمیق هوسودا از سایکلهای بازار و رفتار آدما. اون زمان تو ژاپن هفته کاری ۶ روز بود؛ پس ۹ یعنی یک و نیم هفته کاری، ۲۶ یعنی یک ماه کاری و ۵۲ یعنی دو ماه. اون معتقد بود بازار تو این سایکلهای زمانی به نقاط عطف خودش میرسه.
چیزی که ایچیموکو رو از بقیه متمایز میکنه همین وارد کردن زمان به تحلیله. اکثر اندیکاتورها فقط درگیر قیمتن، اما ایچیموکو با شیفت دادن اجزاش به گذشته و آینده (مثل ابر کومو که ۲۶ کندل میره جلو، یا چیکو اسپن که ۲۶ کندل میره عقب)، سعی میکنه بگه کی ممکنه روند برگرده. یه بخش پیشرفتهتری هم داره به اسم نظریه زمان که تریدرهایی که خیلی باهاش حرفهای ان با اعداد پایهاش زمان احتمالی برگشت بازار رو پیشبینی میکنن.
سلام از نظر بنده در ترید هیچ راضی نگویی وجود ندارد و هرچه بیشتر در مورد پلن معاملاتی هم فکری بشه سبک بهتر و سود دهی بیشتر میشه
البته در نظر داشته باشید صحبتهای بنده فقط نظر شخصیه موقعی که به کار بیاد و در آینده چارت شود ده باشه فقط بدرد می خوره
سلام وقت بخیر. من از گذشته توی ذهنم بود که بتونم ایچی رو وارد ستاپم کنم و وین ریت رو کمی بالاتر بیارم. من آی سیتی کار میکنم و نسبتا فهم خوبی از روند دارم. بنظرت اگه بخوام به عنوان تاییدیه از ایچی استفاده کنم چطوری و از کجا شروع کنم. گاها پیش میاد که یه ناحیه دارم و موقع ورود استاپم رو میزنه و بعد دوباره میگیرمش و تارگت میشه . میخوام اون استاپرو ببینم میشه با ایچی حلش کرد یا خیر
خوب از نظر بنده ایچی اگر بتونی استفاده کنید و درکش کنی به تنهایی کافیه مشکل اینه که اصلا مطلب مفیدی در فضای مجازی شخصا ندیدم و اکثر. در گذشته با یک سری دلایل ساختگی مطالبی است که به عنوان تیپس به خورد مردم میدن و اکثرا هم زیاد قابل اتکا نیست
و به نظر بنده خودت کافیه یه ایچی رونین روی چارت بندازید با تنظیمات دیفالت و در ابتدا فقط به تنکن و بعد تنکن و کیجن و بعد تنکن و کیجن و اسپن بی نگاه کنی و رفتار قیمت رو در بین ۱۰۰کندل در گذشته بررسی کن با توجه به دوره هر خط خیلی می تونی کمکت کنه