در اینجا ساده ترین مفهومات و پایه ای ترین ابزار های این دو سبک رو کشیدم
مگه چاک نداده بقول برنا کار ها چوک مگه یه مومنتوم قوی نداریم مگه …….. چرا باید من رو با ضرر انداخت بیرون
علت : باید بری همه ی تایم فریم ها رو چک کنی تا ببینی داستان چه قراره این ناحیه رسیده به 50 درصد لگ نزولی که موجب چاک شده بوده اما یه سوال
اگه گیج بزنی و چندین تایم رو نخوایی نگاه کنی چی ؟؟؟
یعنی یا فراموش کنی یا گیج بشی
چه ریسکیه نه ؟؟
ترید کردن پیچیده اکثر ادما دوست ندارن البته سختی هاش برای بعضی قشنگه ها ولی خب شاید یادشون بره شاید نفهمن این ناحیه برای کجاست و دچار گیج شدن مغز میشه ………
بخاطر همینه که یسری قوانین سخت و دست و پا گیر وضع میکنن
اره
اگه لایی بکشی استاپ خوردن قطعیه
منم اگه بخوام لایی بکشم فرش قرمز پهن میکنم تو هیستوری
و اینکه شما برای یه ترید لازمه از تایم فریم 4 شروع کنی تا بفهمی بازار دست کیه
ناحیه اولی که کشیدی به عنوان تله محسوب میشه تا لیکوییدیتی جمع کنن
جمع که کردن برخورد میکنه به ناحیه دوم و حرکت
بنظر خودمم این سبکا برای اسکلپرا و کسایی که تایم کوتاه ترید میکنن فاجعه هست
دوست عزیز شما هنوز یک موضوع مهم رو در خودتون جا ننداختید اینکه این بازار احتمالات هست !
شما در بهترین حالت 60 الی 70 درصد احتمال وقوع دارید حتی اگر بهترین ستاپها را پیدا کنید
در تصویرت اینی که من میبینم رو تایم فریم یک دیقه ای هستی احتمالا . مفاهیم چاک و BOS در تایم فریم های مختلف انتظارات متفاوتی به وجود میارن . الان روندی که به گفته ی شما اومده چاک زده یه روند ریزشی رو بلا فاصله و با شیب تندی ایجاد کرده که نشان از فیل شدن قدرت خریداران هست .
من سبکی ابداع کردم داداش تک تایم فریم دیگه خیلی داستانه بری چهار بری یک بری پونزدع کف سقف پیدا کنی بری او تی ای بندازی اووووو این کارا انجام بدی برای یه معامله. واقعا تاقت فرساعه