استراتژی ساده (ایچیموکو و amd)

عرض ادب و احترام،
دوست داشتم ستاپی رو معرفی کنم که بسیار ساده هست و اگر دوست داشتید میتونین نمونه های چارتیتون رو پایین تر ارسال بفرمایید
ستاپ ترکیبی از ایچیموکو و مفاهیم ساده‌ی وایکوف هست

قرار هست گرافیک ایچیموکو مورد استفاده قرار بگیره
گرافیک یعنی دایورجنس و واگرایی هایی که در نقاط مهم برامون نشون میده
و از وایکوف صرفا قراره از سه فاز (انباشت، دستکاری، گسترش) استفاده کنیم

در تصاویر زیر توضیحات رو مینویسم :heart_decoration:

3 لایک کرده

شماره هارو دقت کنین و توضیحات داده شده:

1- تمام انالیز و بررسی ما در نواحی مهم باید باشه
2- شما قبل از رسیدن به سطح مورد نظر باید انباشت و دستکاری قیمت رو ببینید (در تصویر با AC و Man) مشخص شده
3-بعد از این اتفاقات باید یک لگ اکستند یا پر شدت ببینیم ( در اکثر مواقع باعث کراس های برابری و کراس های خوب در ایچیموکو میشه) (بونوس: اگر در هنگام کراس، مکدی تغییر فاز داد، کراس کراسه خوبیه)
4- در تصویر لگی که پایین اومده باید فرسایشی باشه و در اون نشانه‌هایی از قدرت خریدار (و برعکس) وجود داشته باشه
5- در کف لگ با یکی از کف های لگ شماره‌ی 3 باید هیدن دایورجنس در ایچی مشاهده بشه و در خود دل اون اگر دایور عادی وجود داشت بدی نیست! (اگر دقت کنین باز هم در همون محدوده کف لگ انباشت و دستکاری وجود داره،
6- در نهایت به واسطه‌ی تمام نشانه‌هایی که ذکر شد کراسی رخ میده که میتونین در همون لحظه ورود کنین یا در ریتریسمنتش وارد بشید

براتون نمونه پوزیشن هایی که زدم رو میزارم

2 لایک کرده

salam

moteassefane az ichimuko dar iran chizi bejoz esmesh baghi namoonde

roohe husoda daresh dide nemishe dige

asle ichi bar mabnaye Ballance o Imballance hastesh

baghi mavaredi ke sohbatesh mishe moshtaghate ichi hastan va RATE oonha bishtar az 60 70 % nistan

Hidden Divergence khobe amma aslan kafi nist

1 لایک کرده

مثال ها از شماتیک بالا:

1 لایک کرده

اولین ترید مثال:

دومین ترید مثال:

2 لایک کرده

امیر عزیزم با تک تک جملات شما موافقم (کلیک کنین) (کلیک کنین2)

1 لایک کرده

این سه فاز ربطی به وایکوف نداره.

1 لایک کرده

سخت نگیریم :heart_decoration: ،‌منظور من مفاهیم بسیار پایه‌شه امید عزیزم

2 لایک کرده

این عکس عزیز یه تئوری سادست

و با چیزی که تو واقعیت هست زمین تا اسمون فرق میکنه

بیشتر از ۳ سال هست که مطالعات عمیق دارم رو وایکوف و تو اکادمی WTC وایکوف که مرجع اصلی هست دوره دیدم.

1 لایک کرده

نه سخت نمیگیرم مهیار جان.

گفتم شاید وایکوف رو با اون حرفای مایکل اشتباه گرفتی موفق باشی گل

2 لایک کرده

بله دقیقا شماتیک سادست
اوه متوجه شدم من واقعا مثل شما اونقدر حرفه‌ای نخوندمشون، چیزی که به کارم میاد همین بود راستش، ممنون از اینکه گفتی امید عزیزم :heart_decoration:

2 لایک کرده

سلام ببخشید میشه کلیپی درست کنید زحمتتون هم میشه…..

خدمت شما،
(کلیک کنین!)

1 لایک کرده

این که بسته هست و باز نمیشه :expressionless_face:

ویدیو در تل بارگذاری شده :smiling_face_with_three_hearts:

1 لایک کرده

درود جناب طباطبایی من هیچی از ایچیموکو نمیدونم از کجا ساده و کاربردی یادش بگیرم؟؟

خب تل باز نمیشه بذارین آپارات بی زحمت…. ببخشید

بله حتما،‌به وقت آپلود اینجا براتون ارسال میکنم :heart_decoration:

1 لایک کرده

من متوجه ac ,man نشدم دقیقا چه اتفاقی باید بیفته

من اینطور برداشت کردم در که انگار یک نقدینگی از بالا برداشته و یه نقدینگی از پایین

ای‌سی: به معنای اکمیولیشن هست، اینکه یک انباشت قیمتی شکل بگیره که حالت انرژی جمع کردن داره، اینکه تریدر ها و قیمت سردرگم هستند که کدوم ور باید برن(ولی با توجه به محدوده های قیمتی تا حدود زیادی میتونیم متوجه شیم کدوم سمت میخواد بره ) (قرمز)

من: به معنای منیپولیشن هست، یعنی دستکاری، یعنی اون انباشتی که وجود داشت، با توجه به محدوده، از بالا یا پایین نقدینگی هارو جمع کنه و به جهت مخالف با شدت حرکت کنه (مشکی)
این با شدت حرکت کردنه میشه دیستیربیوشن یا گسترش قیمت (سبز)

و یک چیزی،‌گاهی وقتا دستکاری ها حالت هیدن پیدا میکنن یعنی مثلا شما در یورو میبینی اون Man واضحا وجود نداره، ولی در پوند یا شاخص دلار، در همون موقعیت (چون کرولیشین باهم دارند) اون دستکاری رخ داده
بنابراین شما میتونی بگی در یورو دستکاری هیدن و مخفی وجود داشته
یه مقداری تخصصی و گسترده تر هست ولی اصل مطالب همون مواردی‌ست که خدمتتون گفتم

2 لایک کرده