عرض ادب و احترام،
دوست داشتم ستاپی رو معرفی کنم که بسیار ساده هست و اگر دوست داشتید میتونین نمونه های چارتیتون رو پایین تر ارسال بفرمایید
ستاپ ترکیبی از ایچیموکو و مفاهیم سادهی وایکوف هست
قرار هست گرافیک ایچیموکو مورد استفاده قرار بگیره
گرافیک یعنی دایورجنس و واگرایی هایی که در نقاط مهم برامون نشون میده
و از وایکوف صرفا قراره از سه فاز (انباشت، دستکاری، گسترش) استفاده کنیم
1- تمام انالیز و بررسی ما در نواحی مهم باید باشه
2- شما قبل از رسیدن به سطح مورد نظر باید انباشت و دستکاری قیمت رو ببینید (در تصویر با AC و Man) مشخص شده
3-بعد از این اتفاقات باید یک لگ اکستند یا پر شدت ببینیم ( در اکثر مواقع باعث کراس های برابری و کراس های خوب در ایچیموکو میشه) (بونوس: اگر در هنگام کراس، مکدی تغییر فاز داد، کراس کراسه خوبیه)
4- در تصویر لگی که پایین اومده باید فرسایشی باشه و در اون نشانههایی از قدرت خریدار (و برعکس) وجود داشته باشه
5- در کف لگ با یکی از کف های لگ شمارهی 3 باید هیدن دایورجنس در ایچی مشاهده بشه و در خود دل اون اگر دایور عادی وجود داشت بدی نیست! (اگر دقت کنین باز هم در همون محدوده کف لگ انباشت و دستکاری وجود داره،
6- در نهایت به واسطهی تمام نشانههایی که ذکر شد کراسی رخ میده که میتونین در همون لحظه ورود کنین یا در ریتریسمنتش وارد بشید
ایسی: به معنای اکمیولیشن هست، اینکه یک انباشت قیمتی شکل بگیره که حالت انرژی جمع کردن داره، اینکه تریدر ها و قیمت سردرگم هستند که کدوم ور باید برن(ولی با توجه به محدوده های قیمتی تا حدود زیادی میتونیم متوجه شیم کدوم سمت میخواد بره ) (قرمز)
من: به معنای منیپولیشن هست، یعنی دستکاری، یعنی اون انباشتی که وجود داشت، با توجه به محدوده، از بالا یا پایین نقدینگی هارو جمع کنه و به جهت مخالف با شدت حرکت کنه (مشکی)
این با شدت حرکت کردنه میشه دیستیربیوشن یا گسترش قیمت (سبز)
و یک چیزی،گاهی وقتا دستکاری ها حالت هیدن پیدا میکنن یعنی مثلا شما در یورو میبینی اون Man واضحا وجود نداره، ولی در پوند یا شاخص دلار، در همون موقعیت (چون کرولیشین باهم دارند) اون دستکاری رخ داده
بنابراین شما میتونی بگی در یورو دستکاری هیدن و مخفی وجود داشته
یه مقداری تخصصی و گسترده تر هست ولی اصل مطالب همون مواردیست که خدمتتون گفتم