نظرتون در مورد سیستم معاملاتی ایچی‌موکو چیه؟

عزیز اول بگو ناحیه رو چه شکلی پیدا میکنی یعنی بیس روی سطح یا چی ناحیه که ورود میکنی چی داری ؟ حالا این ناحیت هانت میشه شما رو هانتش استاپ میخوری ؟ اگه همینه که من میگم با ایچی مشکل حل نمیشه میتونی تایید شکست خط روند بگیری یا پول بک به نقطه هانت شده ولی اگه میخوای از ایچی برای نقطه ورودت استفاده کنی از نظر من فقط پیووت رو خوب جواب میده یعنی شما ۳ تا ۵ کندل داری که از یه سطح شروع شده یه کندل برگشتی شارپ میزنه ایچی رو بنداز اگه ۳۰ تا ۵۰ درصد برگشت بود صبر کن تو پول بک یه بیس پیدا کن برو تو اینجا بهترین استفاده از ایچی رو کردی

سلام برای من کار می کنه

اگه لطف کنین و بفرستین ممنون میشم

با ایچی آشنایی داری؟

بله

خیلی سیگنال می ده وقتی نقدینگی بازار زیاده توی تایم یک دقیقه

اندیکاتور تون کار نمی کنه

یا من بلد نیستم رانش کنم

کار کردن با اندیکاتور به صورت اتومات و یا دارای علائم سل و باید نیست

با توجه به عدد هایی که می ده مقدار حرکت مشخص میشه

به رنگ اسپن آ در ابر آینده توجه کن

بیشتر روی رنگ مشکی و آبی و خاکستری توجه کن در ابتدا

در این رنگ ها با دلیل عینی و کندل می تونی ریورس ها رو پیدا کنی

1 لایک کرده

اون رنگها بر چه اساسی محاسبه میشه که کدوم رنگ انتخاب بشه؟

و اینکه محاسبش حالت اصلی اسپن آ رو تغییر نمیده؟با ایچیموکو اصلی یکیه؟

عدد ها با ایچی اصلی یکی و مینا ۹و۲۶و۵۲

در تمام تایم ها باید رعایت بشه

اسپن آ بر اساس تاثیر پذیری از میزان حرکت تنکن و کیجن رنگ بندی شده

عدد هوایی که محاسبه میشه میزان حرکت در آینده رو نشان می دهد

حالا یک کندل بعد یا چند کندل که باگ اصلی خودم دقت در پیدا کردن اونه ولی بعد از اتفاق کاملا درسته

این همان قسمت پازل گم شده است

این اندیکاتور یک اشکال هم در محاسبه داره

که چون با هوش مصنوعی می نویسم هنوز نتونستم درستش کنم

اشکال محاسبه

در جایی که تنکن به رنگ مشکی در میاد یعنی تنکن و بی یک حرکت زدن(دقیقا از لحاظ میزان تغییر در قیمت و در یک جهت)

حالا مشکی بین کندل یک و دو را محاسبه می کنه و مشکی بین دو و سه و به همین ترتیب ولی در آخر یک عدد دیگه هم نیاز است محاسبه به اون اگر پیوستگی بین خطوط مشکی باشه مثلاً چهار کندل پشت سر هم مشکی باید عدد اول تاکید می کنم عدد اول که به دست آمده در سه ضرب بشود

این عدد در آینده به صورت یک جا در خلاف جهت روند حرکت می کنه

مثلاً کراس نزولی عدد صعود و کراس صعودی عدد نزول

2 لایک کرده

من با همین مذل کار میکنم

سلام-در ابتدا باید فلسفه ایچیموکو را دانست.سپس ریاضیات آن را فهمید. اگر شما مدل ریاضی ایچیموکو را متوجه شوید بهتر میتوانید با ایچیموکو ترید کنید.اگر مدل ریاضی را درک کنید مباحثی مثل چرخه_تعادل_زمان و…در معاملات شما ورود خواهد کرد و پیش بینی مسیر پیش روی بازار بسیار سهل خواهد گشت