بهترین اندیکاتور سیگنال دهی از نظر شما؟

بنظرتون بهترین اندیکاتور برای پیدا کردن سیگنال خرید و فروش کدوم هست؟ آیا امتحانش کردید و جواب داده؟

7 لایک کرده

جناب امیر حسین گل‌

از دید من اگر اسیلاتور ها و اندیکاتورها سود ده بودند هیچگاه به بیرون از مجموعه سازنده خودش درز نمیکرد

بهترین روش و ماندگار ترین روش فقط یک کلمه است

Raed the market

10 لایک کرده

اگر اندیکاتورها سودده نبودند، الان صدها مدل الگوریتمیک‌تریدینگ، صندوق‌های کمی (quant funds) و ربات‌های معاملاتی بر پایه‌ی اندیکاتورها کار نمی‌کردند. مشکل از اندیکاتورها نیستش از نحوه استفاده از آن است. اندیکاتور ابزار است نه سیستم کامل

14 لایک کرده

Powerfull &fantastic Just ichi

8 لایک کرده

مکدی ها سیگنال‌های خوبی میدن

10 لایک کرده

بستگی به سبک معاملاتیت داره من خودم فقط از مووینگ اوریج مولتی و چندتا دیگه استفاده می کنم. مهم تر توانایی تحلیلی خودت هست

6 لایک کرده

توی طلا وقتی بازار به پایان اصلاح در تایم فریم 30 دقیقه و یک ساعته میرسه ، مک دی در 5 و 15 دقیقه بهترین سیگنال ها رو میده . برید و تو گذشته بازار این موضوع رو چک کنید . من که خیلی ازش استفاده میکنم .

3 لایک کرده

خوب دیگه نوبت خود منه. بچه من خودم از 2 تا مووینگ اوریج استفاده میکنم. یکی رو روی 9 میزارم اون یکی رو روی 27 و یه اندیکاتور دیگه به نام ار اس ای رو استفاده میکنم داخل کریپتو و سود خوبی هم میده. بسته بر روی کوینی که دارید سرمایه گذاری میکنین ریسک به ریوارد متفاوت هست مثلا داخل XRP 1 به 3 یا 1 به 2 هست. گاهی به 1 به 4 هم میرسه. اگر اموزش استراتژیش رو خواستین بگین.

5 لایک کرده

توی تریدینگ ویو swing trader call یا swing call یا swing call signal همه یکیه

2 لایک کرده

میشه نظرت رو درباره ی روش خودمم بگی.

3 لایک کرده

مویینگ ها مادر تمام اندیکاتورها هستند،،، این استراتژی شما رو میتونم حدس بزنم چطوریه، از مویینگ بلند مدت برای تعیین روند و نوع پوزیشن استفاده می‌کنید و از کراس مویینگ کوچک و بعد از پولبک به آن بعنوان سیگنال ورود استفاده میکنید،،، از از rsi هم گرفتن دایورجنس ها و همینطور از مناطق اشباع استفاده میکنید،،،، فکر میکنم نوع استفاده تون از اندیکاتورهای نامبردتون اینطوری، درست میگم؟

5 لایک کرده

نه زمانی که مویینگ 9 بالاتر از 27 باشه روند صعودی هست و اگر پایینش باشه نزولی وقتی هم که داشتن از هم رد میشدن به ار اس ای هم نگاه میکنیم اگه پایین یا وسط بود و داشت رو به بالا میرفت میخریم و بر اساس کوین ریسک به ریوارد رو تایین میکنیم.

3 لایک کرده

من با اندیکاتور مکدی و ایچیموکو همزمان کار میکنم و کاملا هم راضی هستم،ولی مسلط شدن به این استراتژی حداقل 6 ماه زمان نیاز داره که ملکه ذهن بشه

2 لایک کرده

یه اندیکاتور که سیگنالم میده نه خیلی خوب ولی برا من کار اصلیش تاییده و حجمه

1 لایک کرده

اوهوم. ممنون که نظرت رو گفتی.

2 لایک کرده

بله متوجه نوع پوزیشن گیری هاتون هستم،،،، بهترین مویینگ هایی که میتونید برای این کار استفاده کنید، مویینگ ۱۲ و ۲۶ هست،،، که معرف مکدی هستن،،،، مویینگ ها و مکدی ها خوبن،،، تسلط بشه روی اونها میشه استفاده های خوبی از اون کرد،،،، من شش ساله با همینا کار کردم

2 لایک کرده

عالی هست ممنون از به اشتراک گذاشتن تجروبتون.

2 لایک کرده

Cci رو طلا.

rsi رو نفت.

ومکدی در داجونز خیلی خوب جواب میده

3 لایک کرده

خواهش وظیفست اندیکاتور های

Rsi

Higher low

Weekly map by bt

Acp

Volume

خوبن. استفاده میکنم

3 لایک کرده

بچه ها شما فارکس کار میکنید یا کریپتو یا هردو؟

2 لایک کرده