بنظرتون بهترین اندیکاتور برای پیدا کردن سیگنال خرید و فروش کدوم هست؟ آیا امتحانش کردید و جواب داده؟
جناب امیر حسین گل
از دید من اگر اسیلاتور ها و اندیکاتورها سود ده بودند هیچگاه به بیرون از مجموعه سازنده خودش درز نمیکرد
بهترین روش و ماندگار ترین روش فقط یک کلمه است
Raed the market
اگر اندیکاتورها سودده نبودند، الان صدها مدل الگوریتمیکتریدینگ، صندوقهای کمی (quant funds) و رباتهای معاملاتی بر پایهی اندیکاتورها کار نمیکردند. مشکل از اندیکاتورها نیستش از نحوه استفاده از آن است. اندیکاتور ابزار است نه سیستم کامل
Powerfull &fantastic Just ichi
مکدی ها سیگنالهای خوبی میدن
بستگی به سبک معاملاتیت داره من خودم فقط از مووینگ اوریج مولتی و چندتا دیگه استفاده می کنم. مهم تر توانایی تحلیلی خودت هست
توی طلا وقتی بازار به پایان اصلاح در تایم فریم 30 دقیقه و یک ساعته میرسه ، مک دی در 5 و 15 دقیقه بهترین سیگنال ها رو میده . برید و تو گذشته بازار این موضوع رو چک کنید . من که خیلی ازش استفاده میکنم .
خوب دیگه نوبت خود منه. بچه من خودم از 2 تا مووینگ اوریج استفاده میکنم. یکی رو روی 9 میزارم اون یکی رو روی 27 و یه اندیکاتور دیگه به نام ار اس ای رو استفاده میکنم داخل کریپتو و سود خوبی هم میده. بسته بر روی کوینی که دارید سرمایه گذاری میکنین ریسک به ریوارد متفاوت هست مثلا داخل XRP 1 به 3 یا 1 به 2 هست. گاهی به 1 به 4 هم میرسه. اگر اموزش استراتژیش رو خواستین بگین.
توی تریدینگ ویو swing trader call یا swing call یا swing call signal همه یکیه
میشه نظرت رو درباره ی روش خودمم بگی.
مویینگ ها مادر تمام اندیکاتورها هستند،،، این استراتژی شما رو میتونم حدس بزنم چطوریه، از مویینگ بلند مدت برای تعیین روند و نوع پوزیشن استفاده میکنید و از کراس مویینگ کوچک و بعد از پولبک به آن بعنوان سیگنال ورود استفاده میکنید،،، از از rsi هم گرفتن دایورجنس ها و همینطور از مناطق اشباع استفاده میکنید،،،، فکر میکنم نوع استفاده تون از اندیکاتورهای نامبردتون اینطوری، درست میگم؟
نه زمانی که مویینگ 9 بالاتر از 27 باشه روند صعودی هست و اگر پایینش باشه نزولی وقتی هم که داشتن از هم رد میشدن به ار اس ای هم نگاه میکنیم اگه پایین یا وسط بود و داشت رو به بالا میرفت میخریم و بر اساس کوین ریسک به ریوارد رو تایین میکنیم.
من با اندیکاتور مکدی و ایچیموکو همزمان کار میکنم و کاملا هم راضی هستم،ولی مسلط شدن به این استراتژی حداقل 6 ماه زمان نیاز داره که ملکه ذهن بشه
یه اندیکاتور که سیگنالم میده نه خیلی خوب ولی برا من کار اصلیش تاییده و حجمه
اوهوم. ممنون که نظرت رو گفتی.
بله متوجه نوع پوزیشن گیری هاتون هستم،،،، بهترین مویینگ هایی که میتونید برای این کار استفاده کنید، مویینگ ۱۲ و ۲۶ هست،،، که معرف مکدی هستن،،،، مویینگ ها و مکدی ها خوبن،،، تسلط بشه روی اونها میشه استفاده های خوبی از اون کرد،،،، من شش ساله با همینا کار کردم
عالی هست ممنون از به اشتراک گذاشتن تجروبتون.
Cci رو طلا.
rsi رو نفت.
ومکدی در داجونز خیلی خوب جواب میده
خواهش وظیفست اندیکاتور های
Rsi
Higher low
Weekly map by bt
Acp
Volume
خوبن. استفاده میکنم
بچه ها شما فارکس کار میکنید یا کریپتو یا هردو؟