کسی دوره پرایس اکشن فراکتالی و ایچیموکو امین دهقان رو داره برام بفرست چون گفته اونجا صد درصد بازار رو یاد میده و میشه خیلی سریع ثروتمند شد به آقای امامی هم پیام دادم کروکوبات رو برام بفرسته که از این وضعیت بی پولی در بیام یه ۱۰۰ دلار جور کردم خدا کنه که کار کنه این آموزشا این دفعه میریزم لایت فاینانس
شما اگر از کندل لایو ۲۶کندل یا همون ۲۵اندازه گیری جلو برید میشه نوک ابر و اگر عقب برید میشه نوک چیکو ولی اگر از نوک ابر تا نوک چیکو رو اندازه بگیرید میشه ۵۱چون مرکز دایره کندل لایو است
دورش رو میتونی بعدا که کانالای تلگرام بالا اومد پیدا کنی.ولی اونطور که آقای دهقان جو میداد نیست.حتی یه فایل صوتی من ازشون گوش کردم که میگفت برای افتتاح آکادمیش لنگ پول دوره های دیگران بود.فکر نکنم کسی بازارو خیلی قطعی پیشبینی کنه و لنگ پول من و شما باشه.اصلا منطقی نیست.شما یه کوه طلا پیدا کردی و هرجا بری مهمونی بگی اره من یه کوه طلا پیدا کردم و رقیباتو زیاد کنی.
حالا در نظر بگیرید تنکن مشکی شده ما از ابتدای تنکن ۲۵کندل به عقب می رویم دقیقا باید روی خط تنکن و ابتدای خط مشکی کلیک اول رو انجام بدید و سپس بین ۲۵تا۳۴کندل گذشته بالاترین یا پایینترین حد چیکو رو با توجه به کلوزه تا خط تنکن اندازه بگیرید
در ابتدای خط مشکی روی تنکن اگر کندل قرمز بود از خط تنکن تا پایینترین کلوز و اگر سبز بود تا بالا آرین کلوز
این فایل صوتی داری بهم بدی گوش کنم خیلی ستمه عجیبه چی یعنی مگه نمیگه قیمت از این کندل بالاتر نمیره و تا اینجا صد درصد هزار درصد یک میلیون درصد حرکت میکنه و با کل حساب معامله میکرد فیلماش تو آپارات دیدم چطور میشه این میلیاردره میگفت با ۱۲ هزار دلار تو ۶ ماه ۳ میلیون و ۸۰۰ هزار دلار سود کرده بهش ندادن ناموسا بفرست برام
من الان دسترسی به اینترنت ندارم ولی چشم هر زمان که متصل شد یه پیام بهم بده تا برات بفرستم.یه کانال تلگرامی هست در خصوص اساتید واقعی و افراد به ظاهر استاد که در اونجا تریدرها مشاهدات و مدارک خودشون رو میفرستن که شخص دیگه فریب نخوره.
و اینم بگم اگر لحظه ای با منطق خودمون به ادعاها نگاه کنیم میشه تا حدودی به حقیقت یا مشکوک بودن گفته ها برسیم.اگر همچین توانایی داشت به نظر شما الان نباید دنیا یه همچین فردی رو میشناخت؟اگه فردی بتونه درصدهای سود ماهیانه بالا رو پشت سر هم تکرار کنه بعد از ۳ الی ۵ سال سرمایش از ایلان ماسکم میزنه بالاتر.
ولی برای اینکه مطمئن میشی بعدا که نت اومد بهم پیام بده تا کانالی که دوره هاشو اونجا گذاشته برات بفرستم
آمار هم از توزیع احتمال میاد رفیق. تو بازار شما از داده های گذشته (آمار) برای تخمین احتمال آینده استفاده میکنی. اگه ندونی احتمال چقدره، هیچ معاملهای نمیتونی مدیریت ریسک کنی. حتی همون آمار بازار هم نشون دهنده رفتار احتمالی آیندهست، نه قطعیت. به همین خاطره که هیچوقت سود تضمینی وجود نداره.
«آمار همون برآورد احتمال از روی دادههاست. بدون احتمال، نه تریدر معنا داره، نه مدیریت سرمایه. بازار جای قطعیت نیست، جای توزیع احتمال.»
علم آمار با علم احتمالات متفاوته و اصلا فرمولهای مختلفی دارند( میانگین، انحراف معیار و…) و در زمینه تحقیقاتی متفاوتی کاوش میکنند.
در علم آمار جامعه آماری مشخص «نیست». در اینجا مشخص نیست که فروشنده کیه خریدار کیه و…! بنابراین در آمار میام «نمونه گیری» میکنیم و از روی نمونه جامعه را تخمین می زنیم. مثلا آخرین لگ ( گام)قیمت را بعنوان نمونه در نظر میگیریم واسه تخمین زدن قدرت خریدارا یا فروشنده ها.
ولی در علم احتمالات، جامعه مشخصه یا شیره یا خط یا برده یا باخته. در احتمالات، احتمال وقوع حالت تصادفی محاسبه میشه در یک فضای کاملا مشخص.
مثلا احتمال اینکه من تحلیل درستی از داده های آماری مندرج در چارت داشته باشم ۵۰درصده. ربطی به قطعیت نداره چون اصولا علم با قطعیت صحبت نمیکنه بر عکس دین😉
درست میگی قطعا ، از نظر تعریف کتابدرسی، آمار با احتمالات فرق دارد. اما در عمل بازار، تو بدون احتمال نمیتوانی از آمار استفاده کنی. همان «نمونهگیری» که گفتی، بر اساس توزیع احتمال معنا پیدا میکند. به هر حال بحث طولانی شد