نظرتون در مورد سیستم معاملاتی ایچی‌موکو چیه؟

اگر میشه این مورد رو روی چارت علامت گذاری کن،چون با این توضیحات تصور اینکه دقیقا به چه موضوعی اشاره میکنید سخته

1 لایک کرده

کدوم یکی از دو مورد

اندازه گیری

یا اندازه حرکت

1 لایک کرده

این اندازه حرکت که قبلاً گذاشتم

استفاده از الفاضی مث استاد و معلم و ….برای هیچ کس در دنیای ترید بنظرم درست نباشه .

چون منبعی جامع و مدیریت شده برای این دانش وجود نداره که سطح سنجی بشه و عنوان بهش تعلق بگیره .

جز اینکه برآینده سود افراد گویای تبحرشون باشه .

و بنظرم با تجربه ترین ها و پرسود ترین ها هم در تحلیل مارکت های مختلف خودشون تا ابد شاگرد کلاس ابتدایی محسوب میشن .

البته تو این رده بندی کسایی که بلند مدت در بورس ها فعالیت دارن و تحلیل بنیادین و فاندی میکنن که پیش نیازش سواد آکادمیک اقتصادی هست میتونن القاب استاد و معلم رو داشته باشن

چون تریدر نیستن

آنالیزور اقتصادن و طبق همین دانششون خرید و فروش بلند مدتی میکنن .

آیتم و پارامترهای متغیرهای اقتصادی رو بررسی میکنن و سهام یا ارز خرید و فروش میکنن

و به شدت شغل تخصصی و دقیق هست .

1 لایک کرده

هر دو مورد رو اگر روی چارت بکشید و به صورت بصری همراه با توضیحی که دادین مقایسه کنیم احتمالا درک اینکه به چه موضوعی اشاره میکنین بهتر میشه

در مورد اندازه گیری راحت خودتون می تونید در تایم مثال ۱۵مین با خط کش و حرکت دادن اون مشاهده کنید

1 لایک کرده

1 لایک کرده

آقا مهدی شما با توجه به چی تصمیم در گرفتن پوزیشن می کنید

کراس

سویچ

چیکو

مجموع اجزا

فلت ….

من به واسطه اینکه ساساکی ۹ سال برترین ترید ژاپن شد(اگر درست بگم،یه همچین داستانی بود تا اونجایی که یادمه) نسخه ی ژاپنی کتابش رو پیدا کردم و صفحه به صفحه ترجمه کردم و مطالعه کردم.

اولین دیدگاهش این بود که تئوری های زمان برای ایچیموکو بر اساس بازه ی روزانه کار میکنه.

و تنها ابزاری هم که به اون زمان اشاره میکرد چرخه ها حرکات قیمت از یک های یا لو بود.و بر اساس اعدادی که کریس هم به اونها تحت عنوان عدد پی اشاره کرده بود این چرخه هارو احتمال میداد که تکرار بشن.

و برای اجزای دیگه ی ایچیموکو کاربر زمانی تعریف نمیکرد بلکه صرفا برای درک جهت قیمت و دیدگاه کلی بازار استفاده میکرد.

و اینم بگم هیچ جای کتاب اشاره نکرده بود که فرمولی هست و مبنایی هست که این چرخه های قیمت دقیقا مشابه قبلی ها تکرار بشه.

خودمونم اگر دقت کنیم این موضوع رو میبینیم که گاهی چرخه ها خوب عمل میکنن و گاهی منطقی نیستن و این موضوع حاصل حجم های ورود و خروجی از مارکت و تصمیم های معامله گران بزرگ و کوچیک که قابل پیش بینی نیستن،چون رفتار ادما قابل پیش بینی نیست.

و من از مطالعه دیدگاه فردی که ۹ سال مداوم از برترین های معامله گری بوده این نکته رو درک کردم که بهترین راه حل اینه که نخوایم به زور فرمولی برای چرخه ها و یا حرکات پیدا کنیم بلکه باید صرفا از دیدگاه کلی بهش نگاه کنیم.

3 لایک کرده

بله

راجع به همه ی اجزا

حدود شش آیتم برا خودم متصورم که این شش آیتم برقرار باشه تصمیم به معامله میگیرم

1 لایک کرده

بیشتر پس. دیداری انجام می دید

برای نقطه ورود بله

دیداری پیدا میکنم

ولی برای خروج یا همون هدف نهایی محاسبات انجام میشه که اونم بستگی به روال حرکتی حین رسیدن به هدفم داره

مدت هفت سال است که فقط ایچی کار می کنم البته بدون منظور و صادقانه میگم و از لحاظ تیپس و یا دیداری در حد بدی نیستم و تقریبا سه سال آخر چون هنوز سوال زیاد در ذهنم بود و یک اتفاق عجیب و سوالی که از طرف دختر هشت ساله خود از من پرسیده شد شروع کردم با سه فرضیه ایچی رو بررسی کردم و تا جایی که تونستم مقالاتی که در رابطه با طز دکترای اقتصاد بود تا مطالب الکی همه را با دقت بررسی کردم و با کلی آزمون و خطا به فرمول محاسبه رسیدم که به نظرم درسته و جالبه که اصلا هم پیچیده نیست

1 لایک کرده

جالب که عدد پی رو هم نمیدونم شما چطور استفاده می کنیم اگر بشه راهنمایی کنید ممنون می شم

میشه یه کوچولو راجش بگی بهمون

البته اگر برات مقدوره

چون خیلی ها مث خود من دوس ندارن استراتژیشونو به کسی بگن .

منم نمیگم نه برای اینکه خفن به نظر برسم .

فقط جهت اینکه مسیر ذهن کسی رو متوقف یا منحرف نکنم .هر کس باید روش مطابق با ذهن خودشو طبخ کنه .

اگر دوست داشتی به اختصار بگو

1 لایک کرده

شخصا تریدینگ ویو من کار نمی کنه برای شما کار می کنه

اگر بله یه اندیکاتور براتون بفرستم تا روی چارت بندازید تا بتونم توضیح بدم

فکر می کنم با های و لوی دوره ها بشه ورود و خروج خوب گرفت که این یکی از روش‌هایی بود که کار کردن

دومی انواع کراس ها بود که بر خلاف نظر دوستان که دو نوع کراس داریم تقریبا بیش از ۱۰۰۰نوع کراس داریم که تی پی و رفتار مشخص دارن

و سوم هم که ریاضی که هنوز نیاز به کار داره اگر دوست داشته باشید می تونم با هم فکری بررسی کنیم

1 لایک کرده

قطعا دانش تو هر حوزه ای به مرور زمان رشد میکنه،شاید یه فردی مثل ساساکی به یه نقطه ای رسیده باشه و سالها بعد یه ایرانی اون دانش رو گسترش بده،در این شکی نیست.

من خودم از اعداد و روش های زیادی استفاده کردم و به یه موضوع جالب رسیدم،شما چارتت رو بر اساس هر دوره ای تنظیم کنی،یا از هر شیفت عددی خاص استفاده کنی و کلی خلاقیت به خرج بدی،ایچیموکو مثل خمیری میشه که هر طور ورزش بدی حالت میگیره و یه معنایی میگیره.مثلا شما بیا دوره های تنکان سن و کیجون سن رو تغییر بده و یه کوموی جدید بگیر،میبینی باز یه اطلاعات جدیدی میده،میایم مثلا کومو رو شیفت میدیم به دوره های بیشتر از ۲۶ باز میبینم دوباره دیدگاه تحلیلی میده.منظور اینکه اینقدر گسترده هست که ته نداره و همین موضوع باعث میشه رسیدن به اون فرمول عالی ثابت سخت باشه.

1 لایک کرده

خود عدد پی به نظر یه مقدار بی نهایت هست و داخل اون رشته اعداد یه سری اعداد وجود داره،که کریس دوره های زمانی رو بر اساس اونها استفاده میکرد.

البته کریس مدعی بود من این اعداد و دوره هارو کشف کردم اما ساساکی توی کتابش (سال ۱۹۹۶ یا ۱۳۷۴ خودمون حدودا) به اون دوره ها و اعداد اشاره کرده بود و خیلی قبل تر از کریس استفاده کرده بود.

یه فایل پی دی اف داره کریس با عنوان اعداد پی،اونجا اون اعداد رو مشخص کرده،داخل کتاب ساساکی هم او اعداد هست و برای چرخه ها استفاده میکنن.از یه های یا لو شیفت میدن به آینده برای پیدا کردن چرخه ی بعدی

1 لایک کرده

نه برای من که کار نمیکنه .

از همین سایت ایران بروکر گاهی قیمت ها رو نگاه میکنم با تایم فریم های محدود عمومی