جناب حاتم پور، یک موردی رو به شما که ایچی دوست دارید بگم (حتما سرچ هم بفرمایید)
هوسادای جان، دو جلد از کتاباش در مارکت نیست و عرضه نشده،
این رو به این خاطر میگم که توهم قطعیت با ایچی با درادون های 99درصد رو شما فقط در ایران میبینی!!! اونم برآمده از فرضیات امین دهقان هست که انتهاش هم مشخص شد داستان چیه
توی خود ژاپن اینطوری که دوستان میفرمایند با ایچی کار نمیکنن
نظر خودم رو به شما گفتم و دوست عزیزی به ما پرید!
به نظرم خیلی چیزای زیبا تر و قشنگ تر از ایچی هست که نتیجهی زیباتر هم میده (اعم از مارکت میکر تئوری یا نئوویو و…)
موضوع ترید کردن با ایچی نه ارتباطی با ذهنیت در مورد قطعیت داره نه عدم قطعیت
مشکل از دید بنده اینکه اساس و پایه درست دیدن چارت توسط ایچی چطوریه
چون در بسیاری از مطالب که بیان میشه به نکاتی اشاره میشه که نقطه نقض در چارت زیاد داره و ظاهراً کسی که بیان می کنه در یک نقطه از چارت چند خط را آن طور که خود دوست داره تعریف می کنه و نتیجه گیری می کنه و وقتی در گذشته یا آینده تصویری از چارت را نشانش بدهید که نقض شده کلی صغرا و کبرا می چینه و جواب گویی درستی نمی کنه
برای همین دوست داشتم نظر دوستان را در مورد روش یا تیپس که بیشتر با اون کار کردن و نتیجه مورد قبول گرفتم بدونم
فارغ از بحث دوستان یه نکتهم بگم
ریاضی و آمار وجود دارد اما نه به صورت تخصصی در ایچیموکو!!!
هرچی از ایچی دراوردید که آماری و ریاضی طور بود رو برید روی نزدک امتحان کنین و در کمال تعجب میبینین که اع!!! چرا کار نکرد؟ (شاید نزدک داره اشتباه میکنه که؟ )
اگر به ریاضی و اعداد ثابت و قطعیت بود که الان هج فاندر ها و سازمان های مالی میلیون دلاری رو الگوریتم ها خرج نمیکردن!کار ما احتمالاته ببم جان
البته، تنها جایی که ریاضی و امار در چارت به کار میاد در اقتصادسنجی و ارزشگذاری ذاتی مارکت هست که بهتون دید بده!
نمونه براتون مثال بزنم خیالتون راحت بشه
در باب معادله بلکشولز مطالعی داشته باشید چراکه در گوشهای از الگوریتم ها به کار میاد
بنظر من ایچی کاملترین اندیکاتور یا سیستم یا هر اسم دیگه ای که بگیم ، هست
عملکردش عالیه
از هر بُعدی بهش نگاه کنی یه تعریفی در همون زاویه دید بهت میده که در نوع خودش جالب و علمیه .
فقط نیاز به صرف مدت زمان زیادی برای تجربه هست که وابسته به نوع دیدگاهمونه .
از نظر من هم کامله هم عالی در چیزی که نشون میده .
و در تمام مارکت ها فارغ از اسم و برابریشون در تقابل هر مارکتی عمل میکنه .از کل بازار ( روند بلند مدتی ) تا جزء بازار (روند میان مدتی و لحظه ای ) همه رو داخل خودش داره و حرف میزنه .
من به تازه کارهایی که هنوز ذهنشون رو با روش های دیگه درگیر نکردن توصیه میکنم برای شناخت ایچی اول وقت بذارن
اگر باهاش کنار نیومدن برن سراغ روش های دیگه .
ذهنت مث کاغذ سفید باشه بدون آشنایی با روشهای دیگه و ورود کنی به ایچی در ابتدای راه بهتر میتونی بهش فکر کنی .
با توجه به فرضیه خودم بررسی کردم و سعی در ارتباط بین اجزا به این نتیجه رسیدم که توسط تنکن و اسپن بی و چیکو می توان اعداد حرکتی که در آینده اتفاق می افته را بدست آورد که تا حد زیادی درسته چرا میگن تا حد زیادی به دو دلیل دلیل اول اینکه در روی چارت ابزار اندازه گیری دقیقی وجود ندارد که البته از نظر شما شاید بگوید دارد ولی برای اثبات دو خط افقی روی چارت با یک فاصله بیندازید بعد با رولر یا همون خط کش از پایین به بالا دقیق روی خط قرار داده و اندازه بزنید
فرضا اندازه چهل و هفت صدم نشان می دهد حالا کمی بالا تر و پایینتر حرکت دهید تا جایی که همان عدد را نشان دهد می بینید که از یک حد پایین تا حد بالا عدد همان است ولی یک عدد دیگر در سمت راست است که با پوینت نمایش داده می شود و آن متغیر است پس این خطا داره و حالا فکر کنید نیاز است که در چهار یا بیشتر ضرب شود که خطا به همان اندازه بیشتر می شود
دوم اینکه هنوز نتونستم رابطه بین کیجن و اسپن آ و شاید دوباره با اسپن بی را در مورد وقوع زمان اجرا بدست بیارم که خود این باگ اصلیه
و زمانی می شه فهمید که اتفاق بیفته و اون اندازه بدست آمده در قبل رویت بشه