دقیقا.. همین بحث فراکتال و چرخه ها نکته کلیدی بازاره و از این مسیر فقط میشه علت حرکات بازار رو پیش بینی کرد. تک بعدی نگاه کردن بنظرم وقت تلف کردنه توی این بازار و نهایت میشه به حداکثر ۳۰ تا ۵۰ درصد وین ریت رسید.
من راهنمایی میکنم. چیکو اسپن:
گام قیمت را نشان میده. (کدام سقف یا کف باید زده بشه)
اگه بیرون کندلها باشه نشانه صعودیی و زیر کندلها نشان ادامه نزول .
در نمودار هیکن آشی، زمان تغییر روند را نشان میده وقتیکه روی کندل دوجی صلیبی قرار میگیره.
اینکه نشون بده کدوم سقف و کف باید بخوره و کسی بهش رسیده باشه و قطعیت هم داشته باشه ،پس باید رمز مارکت پیدا شده باشه..در صورتیکه همچنان موارد نقض وجود داره
یه مورد مثال بزن. ( از افکار نه! از چارت واقعی)
سلام
در باب تعادل و زمان و …. به دور خودت نگرد عزیز من، تنها چیزی که از دست میره پول جیبته و زمان ارزشمندت
……………………………چون خودت بهش نرسیدی دروغه؟
عزیز من اگه تلگرامت وصله، Proichi رو سرچ کن و ببین چیکارا با ایچی کردم
دوست داشتم دوست عزیزمون وقتش تلف نشه
خیلی چیزا بهتر از ایچیموکو هست
شما هم از پوزیشنی که گذاشتید و درادونی که خوردید و حتی ریسک به ریواردتون مشخصه چقدر بلدید
ما که بخیل نیستیم
به تلگرام و اینستا و …نیاز ندارم چون تبلیغ نمیخوام.ضمنا ایچی خودت پرو هست نیاز به هیچ اندیکاتور اضافه ی نداره..توی تلگرامت اسم منو توی گروههای ایچی 7-8 سال پیش سرچ کن ![]()
یه خلاف جهت مارکت ترید کردن معذرت (پوند)
روند|؟! ترید 100% یعنی چی؟ تصورش هم براتون ممنوعه نه؟
میگی من بهش نرسیدم، گفتم خودت سرچ کن ببین رسیدم یا نه! کجا سیر میکنی؟![]()
میفهمم چی میگی متوجه نمیشن عزیزم، اونو گفتم سرچ کن نگفتم اندیکاتور میخواد، چیزی زدی؟
قطعی میزدی که حجمت توی پوند یک دهم نبود دورت بگردم، حوصله هم نداریم، شما درست میگی ![]()
![]()
لات اسانسوری
هرررررررررر
سواد سبک ترید رو ندارین برین از اول الفباش رو یاد بگیرید…نقل قول آقای دلگرم
بحث بی نتیجس،هر کس اولین یه میلیون دلارش رو از بازار به دست اورد بیاد اعلام پیروزی کنه من مریدش شم😁
مرید و …نمیخواییم.![]()
سلام
درک نمی کنم چرا اینجا دوستان سعی در اثبات خودشون دارن و در کنار اثبات خود مدام در نقش دیگری تلاش می کنند
ایچی برای هر کی ممکنه معنی متفاوت داشته باشه
یا ممکنه کسی مورد پسندش نباشه و دیگری فقط با ایچی ترید کنه
سود و ضرر هر کس مربوط به خودش است
و هر کس سعی در راهنمایی دیگری دارد که این خیلی خوبه
ترید کردن دقیقا مانند شطرنج بازی کردن می ماند
وقتی بلد نیستی همه سعی می کنند به تو یاد بدهند
وقتی بلد هستید همه سعی در شکست دادن تو دارن