دو سه سال دوره اقای قادری رو دیدم فکر کنم اسمش مگا (یه همچین چیزی) بود. دورش واقعا خوب بود. هنوزم یه جزوه دارم ازش اما نمیدونم چرا نصفه نیمه دوره رو ول کرد. شما چه دوره ای از ایشون رو دیدین؟
سبکتون چیه و به نتیجه رسیدین؟
حسین ۲۶ سال شیراز
۶ ساله هست در بازارهای مالی فعال هستم
انواع سبک ها را کار کردم و دوره های های زیادی از اساتید ایرانی و خارجی دیدم .
سبک الان من ترکیب بعضی از زیر شاخه های پرایس اکشن
وین ریت معمولا در بک تست و فوروارد تست 60 هست با ریوارد ۲
ولی در واقعیت وین ریت میاد حدود ۵۰
آیدی روبیکا جهت گفتگو : @Ho3einkhademian
سلام احمد از مشهد
۵ ساله وارد این کار شدم سبک اصلیم نقدینگی و rtm هست … ایدی روبیکام Floritm
دوست گرامی یه چت درست کردیم برای کسایی که به دیتا دسترسی ندارند خوشحال میشیم عکس از چارت ساده طلا و یورو دلار از تایم فریم های M5 ،H4، D1 اوجا برای همه آپلود کنی اولویت با طلا هست اگه از چارت های دیگه هم عکس بزاری بیشتر میتونی به بقیه تریدر های آفلاین کمک کنی مرسی ازت به امید همکاری بیشتر
عکس از چارت تو یه چت مخصوص این کار برای تریدر های آفلاین آپلود کنید مرسی اولویت با طلا هست
سلام . اگر میشه واسه سبک ار تی ام منابع بدرد بخور رو معرفی کنید با تشکر(چون یه سری منابع پخش و پلا من ازش دیدم مثل ژورنالای اکادمی ایف و این چیزا یه چیز شسته رفته و منظم ندیدم تو این مدت)
دوست عزیز ممنون از کامنتت من تو این چند روز با چندین نفر صحبت کردم و تونستم حالا که اینترنت برای ترید قطعه از تجربیات بقیه تو هر زمینه ای استفاده کنم بچه بودن بهتر از درجا زدن و پیر شدن پشت چارته فارکس پادگان نیست که هرچی بیشتر بمونی پایه ات بالا تر بره و کسی حرفتو بخونه چارت هرروز بزرگتر هایی با میزان مارجین زیاد تر و بروکرهایی بهتر و حتی کسایی که اشتراک بلومبرگ دارن شکار میکنه ما که دیگه… نگم خودتو گواه حق بودن حرف من هستی این چند روز با چندین نفر صحبت داشتم حتی تلفنی و غروری نداشتم و خواستم که نکات درجه 1 استخراج کنم برای خودم بجای بحث کردن سر سابقه و استیتمنت و ادای پیر میکده در آوردن این چتی که من درست کردم باعث آب شدن یخ خیلی ها و صحبت از تجربه هاشون شد و خودم دارم استفاده میکنم اینی که به یکسری زور میاد و فکر میکنن دیگه تمومه من یه سود کردم شدم خدای فارکس و میپرن به ما که بچه ای ما چندین ساله تو بازار درجا میزنیم و هنوز تو ایران گیر افتادیم منا ناراحت که نمیکنه هیچ میفهمم که تو هم مثل مایی تو زندان به هر حال با کامنت های مثل تو حال میکنم اینترنت قطع هست دنبال یکی میگردید سرش خالی کنید بگو منم رفیقت ولی هروقت از ایران رفتی و آزاد شدی به این کامنت فکر کن بزرگوار
به من میگن بچه ای بیام عضو کانالت بشم قبولم میکنی ؟
یا باید نشان زئوس خدای درجا زننده پشت چارت داشته باشم؟ دوستان ارادت دارن به ما میگن کلاس اولی؟ چون ویزای دومینیکن ندارم و راحت و بی ادعا حرف میزنم جدا نمیدونستم شخصیت تریدر های دیگه چطوریه تو این رسته باید پیچیده و با سابقه زیاد درجا زدن و توهین به مقام بقیه به محض ورود و آشنا نشدن با طرف و یکسری چرت و پرت های پکیج فروشا باهم صحبت میکنن جدا که من تازه واردم آقا پرهام مرسی ازت که کانال زدی اگه به چارت لایو هم دسترسی داری از چارت طلا تایم فریم های M5 و H4 عکس برامون آپلود کن من و یکسری به دیتا دسترسی نداریم مرسی ازت
گفتی شماره بزار دادم و بقیه راه های ارتباطی م و کانال گروه هم نگهفتم بیا اومدی هم قدمت رو جشم
دارم ولی قعلا دسترسی به سیستمم ندارم با گوشی بدم
آره من چندتا آپلود کردم شما هم همین کاررا بکن مرسی ازت واقعا نمیشه به هیچ دیتایی دسترسی داشت اینم فکر کنم از سایت ایران بروکر هست چت مخصوص خودش آپلود کن
ایران بروکر چارت داره و فراز هم هست
اسم پسر هست
عزیزم
به چارت دسترسی داری از چارت عکس بگیر و با تحلیلت بزار تو چت مخصوص همین کار
این چارت فراز را برنامشو دانلود کردم و کلا ثبت نامی بود که باید کد میومد رو جیمیل و هیچ کاری نمیشد کرد فقط میتونیم چارت جزئی ببینیم و طبق استراتژی و نقطه ورود مون با این خطکش حساب کنیم چقدر سود از دست دادیم و بخندیم به وضعیت الانمون
![]()
لینک دانلود آپ فراز چارت رو میزارید؟
تو مایکت دانلود کردم فایده نداره از همین چارت ایران بروکر برو چارت زنده نیست ولی قیمت نشون میده و خودت شخصی سازیش کن من برنامشو دانلود کردم روی بیتکوین بود هر کاری کردم کد میخواست از جیمیل یا از ثبت نام قبل و پاک کردم الان از سایت ایران بروکر اقدام کن بهتره