مهم نیست من چندساله ام من پلن به هر حال جلو میبرم تو این چت ها تو این چند روز بیشتر از تمام خدایان اساطیری پونان و ایران و مصر و… خدا ی ترید دیدم یکی میگه من 15 سال نمیدونم فلسفه چی کار کردم یکی میگه من خدای ترید ضربدری هستم تو این چت ها بچرخی حسابی میبینی من تو سایه فعالین میکنم نیازی به اطلاعات اضافی نیست اگه همکاری و رفاقتی در کل نیست
وای مننننن:joy:![]()
![]()
![]()
به خدا دل درد گرفتم
فکرکنم متولد ۸۰ یا ۹۰ ای درسته؟
من مثلا اومدم توی این جمعی که ممنونم از ایران بروکر
درست کرده و چند روزی هم هست ثبت نام کردم
گفتم یک پیام بدم
چقدر خوب که ذهنیت ها مثل هم دارن همو پیدا میکنیم
بعد اومدم نوشتم
که اون بنده خدا اینو نوشت گفتم نادیده بگیرم
شما اومدی جوابشو دادی
دیدم این بنده خدا داره تک تازی میکنه
گفتم بیام یه وقت نامردی نشه
اما حالا…….
فکر کنم هممون توی این بمب باران
یکمی موجی شدیم
ولی درکل خیلی خوشحال شدم
مراقب خودتون باشید
سربلند و پیروز باشید
گاهی پی میبرم اشتباهی جایی هستم ، پیروز و موفق باشید
سید الگو سرو شانه مگه هنوز کار میکنه:joy:![]()
داداش پس چی بنظرت الان کار میده؟1!
بخام از تجربه نداشته ام تو مارکت بگم مارکت بر اساس نقدینگی حرکت میکنه تا حالا شده با خودتون بگید همین کرمعاملتون رو ریسک فری میکنی یهو قیمت میاد ریسک فری شما رو تاو میکنع بعد به سمت تارگت اصلی شما قیمت حرکت میکنه یا بعد تاچ شدن حد ضرر برسمت تحلیل شما و تارگا اصلی شما شروع میکنه قیمت براون سمت حرکت کردن و فول تی پی میشه … مطمئنم و خاطرم شرط بیننده برای همتون این مسئله پیش اومده مخصوصا دوستانی که اسمارت مانی کار میکنن …
چون حجم بیشتر نقدینگی مارکت رو تریدر های اسمارت مانی تشکیل میدن یجورای اصلش که مارکت میکر ها و تریدر ها موسسات و بانکی هستند …ولی خب
خلاصه سرتون درد نیاورم بهتون پیشنهاد میکنم برید چند تا استراتژی های که بلد هستید مثل بریک ، بریک ایون ، بریک ریتست، ترند لاین ، و اسمارت مانی رو روی چارت پیاده کنید و حد ضرر های این تریپ هارو تو مارکت مشخص کنید … مطمئنم به چیز عجیبی برمیخورید .. مارکت همش دنبال حد ضرر های این تریدر هاست … این استراتژی های که گفتم در قالب استراتژی های خورد مطرح شده اند …
تا حالا شده با خودتون سوال کنید تریدر های موسسات با و سبکی کار میکنن یعنی اون ها هم از استراتژی های ک ما بودیم سود میسازند بله سو دمیسازند ولی پیدا کردن نقاط ورود و خروج ما و جمع آوری نقدینگی …
قیمت رو به سمت زدن حد ضرر های تریدر های خورد حرکت میدهند بعد از جمع آوری آنها شروع به حرکت در روند اصلی میکنن .. تست کنین ارزششو داره … سرتون هم درد اومدم لازم شرمنده …
تمام دیدگاه ها تو مارکت درستن مهم اینه شخص استراتژی رو استفاده کنه که روش کار کرده و اونو شخصی کرده
حالا شما از خودتون بپرسید تریدرهای اسمارت مانی و اینجور سبکا که بقول خودتون مارکت بر اساس اونا حرکت میکنه چرا وینریتشون ایقد پایین چرا خودشون گاها هانت میشن و استاپ زیاد میخورن؟ تو مارکت هرروز یه سبک جدید میاد جدیدا هم القای نقدینگی و اینا باب شده که معتقدن خود اسمارت مانی نقدینگی هست . بنظرم همه سبکا درسته مهم اینه شخص به استراتژی و دیدگاه درستی با اون سبک برسه
حالا با تمام توضیاحتی که دادید بنظرت چاره چیه اگر تمام این سبکایی که گفتی قراره خودشون نقدینگی باشن پس چی درسته؟ تریدرای بانکی به قول شما با چه سبکی کار میکنن پس؟
بنده امیدم از تبریز
روش معامله گریم هم تخیلی هست
بنظرم هردو نفر با استراتژی کاملا شبیه به هم نتایج بسیار متفاوتی میگیرن
بشینید استراتژی خودتون رو بسازید از رو دست هم دیگه تقلب نکنید
دوست عزیز من هیچ وقت نمیگم این سبک ها قدیمی شدن همه سبک ها و استراتژی ها سود ده هستند …. بشرطی که مدیریت ریسک و روانشناسی انجام بشه
جواب میدن ولی کم تو ارز بیشتر جوابه
یا شیخ حتما شما بیشتر میدانید
ساده نه راه راه ، این باید را از کجا اوردی ؟؟
الان من بیام و برای نوع و سبک تحلیلی شما مطلبی بگم ایا جالب میشه ؟
دوست عزیز برای حل مسئله ریاضیات از 100 نوع تمرکز و روش حل استفاده میشه ایا باید همدیگر را نقض کنند ؟
یاد بگیریم به نظرات و رفتارهای یکدیگر احترام بزاریم
در مورد چارت شما و نوع تحلیل شما واقعا چیزی متوجه نمی شوم و این متوجه نشدن من باعث نمیشه شما و نوع تحلیل شما را نقض کنم
به هر حال خرسندم از آشنایت شما
سلام دوستان من بهادر جوادی از لرستان شهرستان الیگودرز باید عرض کنم من حدود 4/5سالی هست که روی طلا کار میکنم بصورت کاملا اختصاصی فقط طلا البته قبلاً eur/usd وپوند به ین وaud/usdمعامله میزدم که صحبت خیلی وقت پیش اگه الان چارتشون رو ببینیم گیج میزنم و حسابم رو حتما میدم به فنا
بیت و… هم طرفشون نمیرم چون اصن تخصصی ندارم یه چند بارنگاه کردم ولی حالیم نشد سبک معامله ام هم روی سوییپ نقدینگی هست وایمیستم ببینم کجا الگوریتم تله میزاره منم باهاش همراه میشم تا الان هم جواب گرفتم خدا رو شکر در مورد معاملات الگوریتمیک تحقیقات زیادی کردم اگه کسی تمایل داشت تو همین تایپیک در موردش باهم اشتراک بزاریم اطلاعاتمون رو فرصت خوبیه که بتونم از شما یاد بگیرم
و البته تایم فریم تحلیل 4ساعته تایم معامله 5دقیقه
دوستان لایو زنده برای بکتست سراغ دارید همه به جیمیل ختم میشه که بالا نمیاد
تو سامانه دولت دیدم ایمیل ایرانی میشه ایجاد کرد ولی ازش استفاده نکردم ببینم میشه ازش برای ثبت نام در سایت های دیگر استفاده کرد، از طرفی faraz.io نیاز به ایمیل نداره
سلام هاتف از تبریز سبک ترند تریدینگ نزدیک ۵ سال, ۲ سال هست فقط روی انس کارمیکنم. خدا روشکر راضیم