دوستان خودتونو معرفی کنید تا بتونیم هم شهری‌ها همدیگه را برای همکاری در ترید پیدا کنیم

دوستان اگه مایلید خودمون معرفی کنیم با جزئیات که یکسری ها هم سبک های خودشون و یکسری هم افرادی را پیدا کنند که بتونن ازشون یاد بگیرن (تو همه مباحث ولی نه پولی و مثل اساتیغ ترید یه سبک رفاقت گونه) در صورت تمایل هرکسی از کار و سبک کسی خوشش اومد شماره رد و بدل کنند ساخت تیم همینجوری امکان پذیر میشه

7 لایک کرده

من امیر عظیم زاده ام از مشهد. ۳ سال ترید کار میکنم تخصصی روی شاخص نزدک، داوجونز و گاهی هم طلا

سبکم پرایس اکشن خالص هست. کلاسیک و بر مبنای الگو کار نمیکنم و بدون هیچ اندیکاتوری. روش کاریم بر مبنای رفتار قیمته، ضعف و قدرت گام های حرکتی در سطوح مهم.به نظرم من بهترین دوست ما در ترید، خود کندل ها هستن. نه الگو نه اندیکاتور و نه هیچ ابزار اضافه ای

6 لایک کرده

با سلام .
.
:small_blue_diamond: من پرهام سلیمانی هستم . :waving_hand:

من متولد : 1389/07/29 هستم . :raising_hands:
.
من زاده : استان خوزستان و شهر اهواز هستم . :saluting_face: (حواست باشه ها جنوبی هستم )

تریدینگ :

من روی طلا و داوجنز در تایم فریم های 30 دقیقه معامله(ترید) میکنم و تحلیل و من تکنیکال و فاندامنتال یست حرفه ای فارکس و باینری اپشن و سووینگ تریدر هستم . :smiling_face_with_sunglasses:
.
دوره های زد بورس دیدم

مهارت و شغل و مهارت های نرم و دیگر من عبارت است از :

● معامله گر و تحلیل گر بازار جهانی فارکس(شغلم)

● طراحی و دولوپری و مدیریت و سازنده کامل وب سایت

● و غیره … بلدم

تکنولوژی دوستم

ارتباط با من :

تلگرام و شروس id:

@parhamsoleimany

کانال های تلگرام و بله و شروس پلاس من :slight_smile: تریدم @afinace

خودم @ParhamSoleimanyOFFICIAL بله و تلگرام و شروس

توی تلگرام بله و شروس

من تو بله @iparhamsoleimany و شروس پلاس با همون ای دی تلگرام پی ویم
.
بروکر های که کار کردم اوربکس ترندو ا مارکتس و اپوفایننس و لایت فایننس و فعلا میخوام تو الپلری برم
.
موضوعات من ساختم ! : تو کامیونیتی
۱ - گفت و گوی تریدران | Afinace - تو بخش کانال هم هست
۲ - میخوام برم تو بروکر الپاری، نظر تون چیه ؟
۳ - با توجه به شرایط فعلی از بروکر آمارکتس به بروکر آلپاری میخوام برم ، نظر شما چیه ؟ - اینه
۴ - راه اتصال برای تریدر و تحلیل گر ها
.
Fri - mar ۲۷
.

4 لایک کرده

سلام منم بچه خوزستانم. داش این ز بورس دوره هاش چیه دیدم تو همه تاپیک ها اسمشو بردی سبکشون چیه و چه دوره هایی برگزار میکنن در موردش بگو اشنا شیم باش . منم پرایس اکشن کار میکنم

4 لایک کرده

علی هستم مشهدی….مارکت از ریاضیات فازی (الگوریتم )پیروی میکند و تعغیرات شکلی زاده حجم است 60سال سن همه عمرم در بازار دلار و خریدوفروش وسپس سهام داخلی و فارکس گذشت –رشته ام الکترونیک و برق است و عاشق ساخت استراتژی جدید هستم.

8 لایک کرده

سبک پرایس اکشنه و دوره خوبیه و یه اپ داره و از اشنایت خوشیختم

5 لایک کرده

شمارتو بزار باهات تماس میگیرم

4 لایک کرده

شمارتو بزار باهات تماس میگیرم بچه جنوب

4 لایک کرده

ایدی بله و شروس و تلگرامم هست و کانال هام هست و در اصل که اهوازی ام ولی چون خانوادم بوشهری هست بیشتر خودمو بوشهری میدونم

3 لایک کرده

سلام، من از تبریزم، سبکم البروکس و اسمارت مانی شخصی سازی شده است و چهار سال تو بازار بودم، آیدی روبیکای من هم اینه: @rdzmhsnb

5 لایک کرده

سلام رفیق. واسه اسمارت مانی کدوم دوره ها رو دیدی؟و برات مفید بوده

3 لایک کرده

سلام، دوره جناب قادری، فقط همین یکدونه کامل و کافیه، خوب و روان توضیح داده مخصوصا ساختار مارکت رو که مهمترین بخش اسمارت مانیه.

4 لایک کرده

فکر کنم سه تا دوره داره یه مقدماتی بعد یه پیشرفته و یه مگا ترند

3 لایک کرده

آره چند تا داره منظورم همه دوره های ایشون به عنوان یک دوره کامل بود که همدیگرو تکمیل میکنن

4 لایک کرده

با سلام.اسم و فامیلیم که مشخصه.۳۸ساله از تهران.با دوره آموزش ۲ساله ترید فارکس انجام میدم.در زمینه ارز دیجیتال-اسپات هم حدود ۸ماه فعالیت دارم اما الان تمرکز روی فارکسه

سبک خاصی هم ندارم.از تایم فریم روزانه تا تیک اسکلپ تایم فریم ۱دقیقه انجام میدم

در مبحث واگرایی ها(معمولی و مخفی) و همچنین فیبوناچی و هارمونیک تجربه ساخت استراتژی و بهینه سازی دارم

در چارت طلا هم با ترکیبی از پرایس اکشن_smc کار میکنم(تجربه کار با sp2l پورصمدی رو هم دارم)

4 لایک کرده

Sp21 نمیدونم

چیه

ولی اگه پرایس اکشن و smc کار کردی شبیه هستیم از بیتکوین سردر میاری رفتاری و تکنیکالی؟

3 لایک کرده

Sp2l استراتژی هست که پورصمدی معرفی کرده به صورت رایگان.ورود در لگ دوم اسپایک

ورود در طلا رو سایکل محور میزنم.مناطق مهم هر قسمت از چرخه و محل تجمع نقدینگی رو در نظر میگیرم(مثلا با هانت لگ آخر کانال ورود میزنم)یا با بک تو ایون چنل.ترکیبی از ۲سبک هست

استراتژی های ساخته شده با فیلترهای کم برای کار در تایم فریم های پایین تر از ۱۵ دقیقه و ورودهای سریع

2 لایک کرده

منظورت وقتی لیکوییدی گرفته شد تو برگشت منتظر پولبک و تایید میمانی و ورود میکنی درست گفتم

3 لایک کرده

حقیقتش ارز دیجیتال رو رها کردم بدلیل اینکه رفتارش وابسته به اقتصاد آمریکاست و دولت آمریکا همون کاری که دولت ایران با بورس میکنه رو با بیت میکنه

از بیت ۲۰هزار دلار تا ۶۵هزار دلار کار میکردم،بعد از اون سمتش نرفتم

اما میشه حدودی با استاتیک و داینامیک باهاش کار کرد

البته پیشنهاد من توی ارز دیجیتال فقط اسپات هست

2 لایک کرده

سلام وقتتون بخیر

عرفان ساکت هستم

۲۷ سال

تهران

۶ ساله در این بازار فعالیت دارم

سبک ام شخصی است یعنی بر اساس ژورنال و گذشته بازار و سعی و خطا و صدرصد تکنیکال

که پروژه بدون هیچ اندیکاتوری یعنی بقول معروف چارت برهنه معامله میکنم

5 لایک کرده