تریدرهای هم‌شهری خود را در کامیونیتی پیدا کنید

من جا پای شما نمیزارم بی ادعا و تو سایه حرکت میکنم بعد چرا انقدر زورت اومد این القابی که بدست آوردی را چوب حراج بهش نزن هرکسی نمیتونه مثل تو باشه فقط خودتو معرفی کن خوشم میاد ازت اهل بازی هستی و من استراتژی و پلن و همچی دارم نمیدونم خیلی سخته که نمیگیری؟ :sweat_smile: :sweat_smile: :sweat_smile: من میخوام به دور از چرت و پرت های شما مارکت میکر ها که مثل زن ها (طلا هاشون و کارهایی که بقیه کردن دوباره تکرار میکنن برای به رخ کشیدن) مثلا میگید استیتمنت بفرست خرج یکسالتو برات بزنم و یا چیز هایی که تو همین کامنت ها ازت کشیدم بیرون برگرد و ببین میخوام به دور از این حرف ها هم گپ دوستانه ای با بقیه داشته باشم هم یکسری نکات ریز که طرف فهمیده و لابلای حرفاش میزنه را برای خودم بردارم نه استراتژی یا یه روش از کسی مثلا کسی میگفت فراکتال و امروز باهاش تماس داشتم و حدود نیم ساعت صحبت کردیم گپ زدیم اوضای هم پرسیدیم دوتا غریبه ولی باهم تبادل کردیم حالا نمیدونم چرا به یکسری ها زور میاد اینو من دارم از تو کشف میکنم

دوستان عزیز مرسی تا اینجای کار که خودتون و دستاورد هاتون معرفی کردید من با یکسری ها تماس گرفتم و جدا خیلی عالی هستید و اگه چیزی میگم باید به بزرگواریتون نبخشید چون بازار اولین درسی که میده اینه که بخشش نداره و بزارید به حساب صحبت روزمره و قدر ثانیه ها و همین لحظه را بدونید یکسری از تریدر ها بخاطر پرونده های مالیاتی مشکل پیدا کردن، یکسری ها سرباز هستن، یکسری ها زندان و یکسری ها امروز چشم باز نکردن تا مثل ما صحبتی با کسی داشته باشن پس تویی که الان اینجایی اگه کسی کاری به کارت نداره و زنده ای خوشبخت ترین آدم هستی فکرتونم زیاد درگیر نکنید اینترنت تا دوماه دیگه وصل میشه و برمیگردیم به روال سابق زیر سایه مارکت میکر های خوبمون ممنون از همتون ساسان از اصفهان

برنامه نداره وب اپ. اره

سایت faraz.io اصلا ایمیل نمیخواد

عالی هستی … .. . .

من اشتباه گفتم این میگم که لوگوش مثل یک موتور پایین چارت نوشته power bytcle من اینو دانلود کردم و اشتباه گفتم اصلاح میکنم

این بدرد نمیخوره باگ داره فراز بهتره ابن بده خیلی ارتباط با چارت تداره و جارتش در اسل اریدینگ ویوه faraz.io خوبه

تو عالی هستی هر چیزی هم بود من درخدمتم

دوست عزیر من اشتباه گفتم اصلاح کردم و چیزی که من منظورم بود این بود من وارد آپ این شدم و دیدم از خود سایت چارت چک کنم بهتره

میبینی دوباره میگی استراتژی تو اصرار داری بگی منظور منو میفهمی باشه بابا تو درست میگی جدا اینترنت هم قطعه و این جوابا برات شده تورنمنت تو یه جمله و خداحافظ داره خوابم میگیره نه خودتو معرفی میکنی نه چیزی فقط یادت باشه اون دسته تبری که درخت قطع میکنه از خود درخته سایت بر سر مردم قدس ما خورشید بیشتر می‌پسندیم چون بی منت میتابه رو سر همه شب خوش زئوس خدای چارت :heart_eyes:

یک شب دیگه هم تورنمنت به پایان رسید و جایزه خدای ترید میرسه به m_b :trophy: :military_medal: :sports_medal: :tada: :admission_tickets:

خیلی از افرادی که اینجا میبینی دلیلش فقط قطعی اینترنت وگرنه هرگز نمیومدن وقت گزرونی …اره من 60سالمه و بیش از15ساله تو فارکس هستم دروغی هم ندارم ….این نوع چت گذاشتن درست نیست…

دوستان تبریک بگید بجای دست رو دست گذاشتن و وقت تلف کنی کار قبلیم شروع کردم و الان خسته از کار برگشتم دارم میرم که قدر روز هایی که میشینم پای چارت بدونم و هم یجور انگیزه هست برای برگشت قدرتمند تر قابل توجه اونهایی که میگن بچه ای جرئت دارم برگردم من مسیر می‌سازم حالا بشینید تا بعد جنگ بگید 50 سال تریدرم من خدای… هستم تو بچه ای ما خاک این بازار خوردیم و… دست روی دست بزارید اینترنت قطع و هیچکس به فکر من و شما نیست بزنید از خونه بیرون لباس گوسفند بپوشید و گرگ بودن خودتون مخفی کنید تا روال برگرده و برید قاتی گوسفند هایی که بیرونن امروز من رفتم خیلی جدا خوش گذشت از خونه موندن و غصه خوردن و اعصاب خوردی بهتر بود چند جا نزدیکمونم زدند و بعد فهمیدیم چون آهنگ داشت میخوند دستگاه پرس بکار بود و ماهم داشتیم حرف میزدیم و جوشکاری میکردیم ما بازار به ما سبک زندگی یاد داد وقتی معامله نیست اصراری هم نیست حالا یکسری ها شماره جور کردن میگن زنگ بزنید تا صدای ما شنیده بشه اگه صدامون شنیده بشه اداره مالیات میاد سراغمون و رو هر معامله ازمون مالیات میگیره پس خوش باشید و از زنده بودن بدون ادعای خدایی لذت ببرید

زنده باد پرچم سه رنگ ایران به امید پیروزی روحی، روانی، چالشی، شخصیتی همه ما در این اوضاع تاریک بلاتکلیفی مخلص شما ساسان متولد 1381/6/13در اصفهان شهر ثروت

سلام دوستان یه دوره خوب عالی اسمارت مانی می‌گردم کسی داره ویدیوهایش رو در اختیارم بزاره برای بهبود بخشی و رفع هطا اشکالاتم تو استراتژیم لازم دارم ممنون میشم … کسی ممکن کنه … آیدی روبیکا من @mohsen1382b

منم بچه شهرستانم تایباد کسی بود پیام بده …

با هم مچ شیم شاید بدرد کمک هم خوردیم

درخدمتم
… . . .. . .

دوستان تونستید هم سبک یا هم نظر خودتون پیدا کنید؟ من با چند نفر آشنا شدم تو همین چت ها و تونستم یه چیزایی ازشون یاد بگیرم امیدوارم برای شما هم همینطور بوده باشه و یک نکته اینجا چت برای ترید هست و ادمین حواسش هست به همه چی ولی هنوز یکسری ها نه عکس پروفایل دارن نه اسم درست و نه درست سبک و نگرش و نظر مالی شون را در میون میزارن راحت باشید و مثل یکسری ها خودتون معرفی کنید و نگران هم نباشید فوقش چندتا در جواب تبادل یا دوستی و رشد شما چرت و پرت بارتون می‌کنند یا میگن در حد ما نیستی ما خیلی ساله پشت چارت درجا زدیم رک نمونش میزارم ببینید و اینجوری بنویسید مرسی

نمونه

سلام ساسان خسروی هستم از اصفهان 23 ساله از پرایس اکشن شروع کردم و کافی نبود یه پله بالاتر رفتم و ICT یاد گرفتم و بهتر شدم و بجای خرید پکیج از آموزش های رایگان یوتیوب استفاده کردم از کانال Persian technical analysis و بعد کانال ساعد شکوری آموزش های ICT شروع کردم و بعد ویدئو های مایکل تو تلگرام با ترجمه و pdf پیدا کردم و ادامه دادم ترید از تایم M1 شروع کردم و بعد به تایم های بالاتر رفتم و اونجا راحت ترم چون بهتر میتونم تحلیل کنم و چون تحلیل میکردم و نویزها sl من را می‌زد و بعد میرفت تا tp و پر استرس ترین ترید و مهیج ترین تریدم ترید در تایم فریم بالا بود و به مدت یک هفته باز بود و با کمترین حجم 0.01 تونستم 223 دلار روی طلا تو معامله داشته باشم و معامله ریسک فری بود و جمعه تمامش استاپ هانت شد و این شروع ترید من تو تایم فریم های بالا بود به نظر من بازار باید ساده دید قیمت یا بالا میره یا پایین چپ و راست و چرخشی نمیره پس موج پیدا کن و سوارش شو و موج سواری کن طبق استراتژیت هرکسی یه نظری داره و همه تو این بازار درست میگن به غیر از آدم های منفی یا ادعا رس های درجا زننده پلن مکتوب و همه چی هم دارم و فعلا بجای ترید زوری و ضرر و نابودی سرمایم برگشتم سر کار قبلیم تا اوضاع درست بشه و بعد کار زمان اختصاص دادم به مطاله و بکتست مرسی از همتون

شمام این روزا همش مثه من ناامید و عصبی هستین؟ از اینکه هی یه اتفاقی میفته که نت قطع میشه و نمیشه فهمید کی قراره وصل شه و هیچکس براش کار ما مهم نیست انگار نه انگار ما عمرمونو گذاشتیم پای چارت و داریم همش از زندگی جا میمونیم و استعدادمون داره الکی از دست میره. هر شغلی یه ماه تعطیل شه طرف ورشکست میشه ولی مشاغل آنلاین انگار به چشم همه مسخره بازین و کسی درکمون نمیکنه

عرض ادب

بهروزم حدودا ۴ سال هست جست و گریخته ترید میکنم

بیشتر چارت خالی

حالا بعضا بهش میگن پرایس

ولی یه سری تجربیات دست و پا شکسته پشتش هست

ساکن گنبد کاووس استان گلستان هستم