کسی با سبک البروکس به سود رسیده؟

من چندماهه با اسمارت مانی به نتیجه نرسیدم میخوام دوره البروکس رو ببینم ولی نظر منفی راجبش زیادشنیدم اگه کسی با اون سبک کار میکنه بازده حسابش سود ده شده لطفا بگه🙏

البروکس رو ببین

بعد ترکیب کن

البروکس برات چرخه مارکت رو باز میکنه

بعد توی چرخه مناطقی که تجمع نقدینگی هست رو پیدا کن و در جهت ورود بزن

از کدوم مدرس اسمارت مانی رو یاد گرفتی?

چرت میگن چون درک نمیکنن البروکس چی آموزش میده :gem_stone:

آره منم اگر چند ماه با اسمارت مانی به نتیجه نرسیدم صرفا به خاطر اینکه یه سبک دیگه مد شده سریع عوضش نمیکردم ولی آل بروکس میتونه برای یاد گرفتن پرایس اکشن و درک رفتار قیمت گزینه خوبی باشه

فقط یه نکته مهم اینه که سبک آل بروکس بیشتر یک روش برای خوندن بازار و کانتکسته تا یک استراتژی آماده که بگی اینجا وارد شو و همیشه سود بگیر خود بروکس هم روی مدیریت معامله و تمرین زیاد تاکید داره

در مورد سودده بودن هم بله نمونه هایی از تریدرهایی هست که با این سبک نتایج مثبتی گزارش کردن ولی اینها تجربه شخصی افراد هست و نمیشه ازش نتیجه گرفت که خود دوره به تنهایی باعث سوددهی میشه

اگر خواستی ببینیش به نظرم با ذهنیت پیدا کردن یک سیستم جادویی نرو سراغش چندتا ستاپ مشخص رو انتخاب کن و روی همون ها بک تست و فوروارد تست بگیر اگر بعد از تعداد قابل توجه معامله واقعا اکوییتی و اکسپکتنسی مثبت داشتی اون موقع ارزش ادامه دادن داره

ضمن اینکه خیلی ها هم به خود دوره ایراد میگیرن چون حجم مطالب زیاده و مفاهیمش برای شروع میتونه واقعا سنگین و پیچیده باشه

سوالی داری بگو راهنماییت میکنم

به نظرم آل بروکس بیشتر برای درک رفتار قیمت خوبه تا یه استراتژی آماده. کسی هست که واقعاً باهاش بک‌تست گرفته باشه و نتیجه‌اش رو بگه؟

برای کسی که تازه شروع می‌کنه، مطالب آل بروکس خیلی سنگین نیست؟ به نظرتون از کدوم بخشش بهتره شروع کرد؟

پابلیک شده و راندمانش به شدت تاکید میکنم به شدت پایینه,اما یک ستاپ تحلیلی بی نظیر اراِئه میده,رو گذشته بازار که عالی عمل میکنه و برای هر حرکت کندل به کندل دلیل داره,اما تو حال بازار فقط با ترکیبش میشه به سود رسید که بیشتر اونا هم متاسفانه پاب شدن.

عزیز جان کل سختی مسیر در فهم حرکت بازاره‌ اگه اینو بفهمی که استراتژی نوشتن قسمت سادشه.

از اول تا آخرش رو باید کامل و مو به مو متوجه بشی

بازار خودش پابلیکه پس این که یه آموزشی پابلیک میشه نمیشه نتیجه گرفت از اساس فکر اشتباهیه. بازار از وقتی چارت شکل گرفته همینطوری بوده و هست

با همین تفکر برید جلو انشالله که موفقید.ولی 95 درصد تحلیل گرا با شما هم نظر نیستن.
با چند تا اندیکاتور کار کنید میفهمید که یه ماه بعد برایندش نصف شده.همین کافیه

بازار خودش پابلکه

منظورتون کندلایی هست که ژاپنیا اختراعش کردن؟
بازار به هیچ وجه پابلیک نیست.

اندیکاتور معیار شناخت حرکات بازار نیست و طبیعیه که دچار نوسان تحلیل بشه. ما داریم در مورد ذات بازار و سیستم های الگوریتمیک بر پایه پرایس اکشن صحبت میکنیم

کندل ها زبان چارت هستن و غالب کد نویسی سیستم های الگوریتمیک بر پایه همین کندل ها هستن.

شما به وضوح میتونید روی چارت سیستم فکری پول های بزرگ رو ببینید حتی در پایینترین سطح متد های آموزشی مثل سطوح حمایت مقاومت عمومی. واکنش قیمت به سطوح نشان دهنده پابلیک بودن بازاره

پرایس اکشن کلاسیک سبکیه که خیلی وقته منسوخ شده.تنها ترکیبش ممکنه برایند مثبت بده.
اندیکاتور ها دچار نوسان تحلیل نمیشه.دچار منسوخ شدگی میشه. خیلی باهم فرق دارن.هدف کلی بازار لیکوییدیتی هست و براش فرقی نمیکنه شما با چه سبکی کار میکنید.میاد و استاپ شما کلاسیک کار هارو مینه و ادامه میده راهش رو.و مشکل از شمانیست.مشکل از سیستم هست که میلیارد ها دلار رو پشت ناحیه ای مخفی کرده که میلیون ها نفر درش نقش دارن.همون ناحیه ای که البروکس به شما یاد داد بکشید به میلیون ها نفر دیگه هم یاد داد.همون ناحیه ای که شما میبینید خیلی ها مثل شما دارن میبینن.
نتیجه گیری با خودتونه
تعصب نه تنها شما رو به سود دهی نزدیک نمیکنه بلکه دورتون هم میکنه

این ها پروپوگاندا هایی هستند که مارکت میکر ها از شما میخوان که باور کنید.در سبک ndsا نوع متفاوتی از کندل ها استفاده میشه و ndsکار ها اغلب سود ده هستن.چون دچار این استریوتایپ ها و پروپاگندا ها نشدن.
هیچ چیزی به نام زبان بازار وجود نداره.

ببین من در مورد چیزی که فکر میکنم صحبت نمیکنم. در مورد چیزی حرف میزنم که دارم میبینم هر روز و باهاش کار میکنم. حرفایی که میزنم حاصل تجربس نه تعصب.

پرایس اکشن کلاسیک اصلا از اولش هم منسوخ بوده کی میگه بعدا منسوخ شده. ضمنا آلبروکس پرایس اکشن کلاسیک نیست

چیزی به نام الگوریتم وجود نداره.کل بازار بر اساس لیکوییدیتی هست.الگوریتیم یاد گرفتنیه!
اما نمیشه حرکتی که ممکنه به هزاران روش اتفاق بیوفته رو یاد گرفت.فقط میشه روش حدسی زد.
البروکس هم این حدس ها رو بهینه کرد و الان استفاده کننده ش زیاد شده.
منسوخ شدن هم اینطوری نیست که مارکت میکر بیاد و نواحی عرصه تقاضا و حمایت مقاومت البروکس رو از رده خارج کنه.
مارکت میکر میاد و میبینه پشت ی قسمتی از چارت نقدینگی زیادی جمع شده,پس میاد و برش میداره.
به همین سادگی.
همین اتفاق برای ict smc vk هم افتاد
ثابت هم شده

درسته هرطور مایلید فکر کنید.
موفق باشید