در گذشته که میتونستم توی تریدینگ ویو چک کنم یه قسمتی داشت که به تفکیک ارزها و صرافی ها مقدار خرید رو نشون میداد
مثلا ۳یا۴روز بیت یا ارز دیگه حجم خرید میخورد،مشخص میشد که آماده افزایش شدن.برعکسش هم بود،حجم فروش در چند روز باعث دامپ میشد(بازیگرای اصلی زودتر اقدام میکردن)
ابزار والیوم هم کارایی داره،البته والیوم گذشته رو میده،میتونی بندازی روی موج های حرکتی،بهت نشون میده در چه قیمت هایی خریداران یا فروشندگان فعال بودن
صد البته و جواب احترام چیزی جز احترام 10 برابر نمیتونه باشه و نباید به هر تریدر یا هر کسی حتی بی منظور یا غیر مستقیم تو این چت ها توهین بشه احترام ما برای هم وطن تریدر محترممان هست ساسان از اصفهان
البته بحث معرفی هست و خدایی ناخوسه بحث خود نمایی نیست
داریوش هستم 45 ساله از تهران ، 13 سال هست تریدر میکنم ، 5 سال زیر نظر اساتید خارجی ترید در کشورهای بلژیک ، فرانسه و انگلیس آموزش دیدم و به سبک های پراس ، اسمارت ، گلدن ، الیوت و simpel و همجنین ماتریکس تسلط نیمه ای دارم البته تنها ایرانی هستم که اندیکاتور برای سایت تریدینگ ویو می نویسم ، در تلگرامی که فرمایش کردید بنده را بنام Magician و در ایران بنام چشم شاهین میشناسند
کارشناس ارشد صنایع هستم و بصورت تفریحی برنامه های هوش مصنوعی مینویسم
من یه پیش زمینه برای صحبتمون گفتم مایلی تلفنی حرف بزنیم من دارم یکسری آدمای به اصطلاح مال این حرف هارا شماره هاشونو میگیرم و صحبتی میخوام داشته باشم باهاشون و تو آینده با هم تو همین ترید کارها و تبادلات اطلاعاتی و رشد خواهیم داشت اگه مایل بودی شمارتو بزار نبودی هم که دیگه سرت سلامت
ما این چت درست کردیم برای امثال شما ها که بگید که بشه ازتون استفاده کرد بحث کسی نیست ولی قبرستان پر استعداده پس دهن بازکنید و بگید و شمارهاتونم بزارید برای تماس نترسید دختر که نیستید