تریدرهای هم‌شهری خود را در کامیونیتی پیدا کنید

در گذشته که میتونستم توی تریدینگ ویو چک کنم یه قسمتی داشت که به تفکیک ارزها و صرافی ها مقدار خرید رو نشون میداد

مثلا ۳یا۴روز بیت یا ارز دیگه حجم خرید میخورد،مشخص میشد که آماده افزایش شدن.برعکسش هم بود،حجم فروش در چند روز باعث دامپ میشد(بازیگرای اصلی زودتر اقدام میکردن)

ابزار والیوم هم کارایی داره،البته والیوم گذشته رو میده،میتونی بندازی روی موج های حرکتی،بهت نشون میده در چه قیمت هایی خریداران یا فروشندگان فعال بودن

پوزش میخوام ، متوجه فرمایش شما نشدم ، قبلا با هم اشنایت داشتیم که پسر خاله وار صحبت میکنید

امیدوارم ادب و نزاکت خانوادگی که نشانه شخصیت ادمهاست اینجا برقرار باشه

امیدوارم مجبور نباشیم از مدیریت و یا ادمین های محترم در خصوص مزاحمت و نوع رفتار و گفتار استفاده کنیم و گله مند بشیم

اشکال نداره

یاد میگیری

ممنون آقا عرفان ، این خودش یعنی امیدواری که از شما سپاسگزارم

پیام شما را نادیده میگیرم چون فکر میکنم تریدها ادمهای باسواد و باشخصیتی هستند که شما هم حتما در این مجموعه هستید

صد البته و جواب احترام چیزی جز احترام 10 برابر نمیتونه باشه و نباید به هر تریدر یا هر کسی حتی بی منظور یا غیر مستقیم تو این چت ها توهین بشه احترام ما برای هم وطن تریدر محترممان هست ساسان از اصفهان

خرسندم از آشنایت شما و داریوش هستم از تهران

کجای تهران تهران پارس خاک سفید؟ یا جنت آباد ؟یا سلطان آباد و اکبر آباد و جاده ساوه؟

آقا ساسان ارجمند که ارات دارم خدمت شما

البته بحث معرفی هست و خدایی ناخوسه بحث خود نمایی نیست

داریوش هستم 45 ساله از تهران ، 13 سال هست تریدر میکنم ، 5 سال زیر نظر اساتید خارجی ترید در کشورهای بلژیک ، فرانسه و انگلیس آموزش دیدم و به سبک های پراس ، اسمارت ، گلدن ، الیوت و simpel و همجنین ماتریکس تسلط نیمه ای دارم البته تنها ایرانی هستم که اندیکاتور برای سایت تریدینگ ویو می نویسم ، در تلگرامی که فرمایش کردید بنده را بنام Magician و در ایران بنام چشم شاهین میشناسند

کارشناس ارشد صنایع هستم و بصورت تفریحی برنامه های هوش مصنوعی مینویسم

خوش بختم از دیدنت من صدات پکر هستم منو میشناسی

خیلی خواستم حرف نزنم اما مثل اینکه نمیشه

توی این شرایط خاص کشور

بجایی که هوای همو داشته باشیم اما….

بگذریم

هرچی درخت پر بار تر افتاده تر

دادا ما یک اصطلاحی داریم میگم دمبش کجاست

اصلا دوست نداشتم بگم اما تا سه سال اسم فامیل من رو میزدی

داخل اینترنت میومد بالا

مصاحبه تلویزیون زنده خارجی فارسی زبان

در سه تورنومنت اقای هلاکویی

تورنومت اول بین ۳۰ هزار نفر نفر هفتم شدم

حوصله بقیش رو ندارم بگم

راستی فکر نکنی الکیه

اینترنت ازاد شد

اینو داخل اینیستا یه سرچ کن

erfan_saket_

پایدار باشید دوست عزیز و مانا سبز ، خرسند شدم از آشنایت بزرگی چون شما

من یه پیش زمینه برای صحبتمون گفتم مایلی تلفنی حرف بزنیم من دارم یکسری آدمای به اصطلاح مال این حرف هارا شماره هاشونو میگیرم و صحبتی میخوام داشته باشم باهاشون و تو آینده با هم تو همین ترید کارها و تبادلات اطلاعاتی و رشد خواهیم داشت اگه مایل بودی شمارتو بزار نبودی هم که دیگه سرت سلامت

ما این چت درست کردیم برای امثال شما ها که بگید که بشه ازتون استفاده کرد بحث کسی نیست ولی قبرستان پر استعداده پس دهن بازکنید و بگید و شمارهاتونم بزارید برای تماس نترسید دختر که نیستید

سلامت و پیروز باشید

البته یه وقت قصد بی ادبی نبوده باشه

فقط جهت اطلاع

اطلاع به کی؟ برای چی؟ وقتی حاضر به صحبت رودرو نیستید چی بگم خوش باشی هرچند میدونم تو هم مثل من سرت زیر موشک و دم صبح با صدای انفجار از خواب بلند میشی

ما هیچ کسی نیستیم

فقط اداشو در میاریم

من فقط سن. تو میتونم بدونم

دوم نفس بکش

بزارم اطراف رو بشناسیم

من خودم یکی از برنامه هام همین جمع کردن افرادی که ترید میکنند دو سال هم هست دارم بهش فکر میکنم

یهو اومدم داخل این سایت دیدم یکی نوشته این طرح رو خیلی خوشحال شدم…..

اتفاقا بهترین نوع فقط حضوری

پس معرفی میکنم من تیلر دررددن هستم همونی که تو فیلم فایت کلاب یا باشگاه مشت زنی بود اگه فیلم دیده باشی میفهمی من چی میگم

ساسان جان شما متولد چندی