کلاهبرداری فراز گلد وهیوا گلد

به حسابت اومد؟

اون حسابی که برداشت ازش شده رو تو هیوا ثبت داشتی؟

منم هنوز بحسابم چیزی نیومده برگشت هم نشده، از پنجشنبه

برای پولتون ارزش قائل باشید دوستان.

چطور به این راحتی فریب این سایت های جعلی و کلاهبرداری می‌خورید.

۱.۵ میلیارد بنظرم اشتباه پیش تو بوده و رفته حالا پیش کسی که ارزشش میدونه!!!

درود منم از پنجشبه واریز کردم بلا تکلیفه

نه داداش هنوزم به حسابم چیزی نیومده
نه برگشت خورده نه نشسته به حسابم

اره اون تو هیوا ثبت بود

کارت به کارت کردی یا پایا زدی

من دیشب با توجه به حرفهای شما که واریز نشده،جهت اطمینان مبلغ اندکی رو با شماره شبای جدیدی که ثبت کردم واریز کردم به حسابم ساعت شش صبح نشسته،احتمالا نحوه واریزیتون مشکل داره،تو قسمت شناسه کدملی درج کردین آیا

والا منم دیشب ساعت ۹ مبلغ ۵ تومن پایا زدم الان نگاه کردم ساعت ۶.۵ دقیقه صبح به حسابم ثبت شده

دوست عزیز یک جای کار اشتباه رفتی احتمالا که بعیده یا شانس بانکت مشکل داشته خطا داده یا در قسمت علت جابجایی توی همراه بانک هنگام تراکنش گذاشتی روی مدیریت نقدینگی؟!!

داداش چطوری توضیح بده

همه زیرساختها داغونه…..

رفتیم کارگذاری اینم تعطیل شد😂

آقا منم نه ولی به حسابم نشسته نه برگشت خورده از پنجشنبه

چرا فراز برنمیگرده کسی خبری چیزی در موردش نداره؟
اون خیلی بهتر از این هیوا بود
حیف شد لعنتی

1 لایک کرده

واقعا کسی خبری نداره؟

تحت هیچ شرایطی و به هیچ عنوان سمت هیوا گلد نرید الان تبدیل کردن به قول خودشون به صرافی
معاملات هیچجای دنیا توی هیچ بروکر معتبری اینجور نیست بفرستن سفارش باز بعد با اختلاف فاحش باز کنن
این دزدی محسوس هست
اگر به فکر سرمایتون هستید هیوا گلد تحریم کنید

اخیرا اسمشو عوض کرده هیوا اکس …..دزد و کلاهبردارن الان نت باز شده بی خیال این دزدها بشید اینها از همان تیر طایفه هستند که جوانان ایران را به گلوله بستن فرصت سودجویی بهشون ندید پولدار بشن قویتر میشن ..دلیل تعطیل کردن ایجاددیواره و استخر برا ی زدن جیب تریدر است وقتی میبنده از همه کمیسیون کسر میکنه اخه چرا دیشب تعطیل کرد ساعت 9 شب از من 80تومان کسر کرد حالا این رقم را در کل تریدرها ضرب کنید و هزاران روش دیگه ….ارزو میکنم یکنفر سراغ این دجال ها نرود