کلاهبرداری فراز گلد وهیوا گلد

به حسابت اومد؟

اون حسابی که برداشت ازش شده رو تو هیوا ثبت داشتی؟

منم هنوز بحسابم چیزی نیومده برگشت هم نشده، از پنجشنبه

برای پولتون ارزش قائل باشید دوستان.

چطور به این راحتی فریب این سایت های جعلی و کلاهبرداری می‌خورید.

۱.۵ میلیارد بنظرم اشتباه پیش تو بوده و رفته حالا پیش کسی که ارزشش میدونه!!!

درود منم از پنجشبه واریز کردم بلا تکلیفه

نه داداش هنوزم به حسابم چیزی نیومده
نه برگشت خورده نه نشسته به حسابم

اره اون تو هیوا ثبت بود

کارت به کارت کردی یا پایا زدی

من دیشب با توجه به حرفهای شما که واریز نشده،جهت اطمینان مبلغ اندکی رو با شماره شبای جدیدی که ثبت کردم واریز کردم به حسابم ساعت شش صبح نشسته،احتمالا نحوه واریزیتون مشکل داره،تو قسمت شناسه کدملی درج کردین آیا

والا منم دیشب ساعت ۹ مبلغ ۵ تومن پایا زدم الان نگاه کردم ساعت ۶.۵ دقیقه صبح به حسابم ثبت شده

دوست عزیز یک جای کار اشتباه رفتی احتمالا که بعیده یا شانس بانکت مشکل داشته خطا داده یا در قسمت علت جابجایی توی همراه بانک هنگام تراکنش گذاشتی روی مدیریت نقدینگی؟!!

داداش چطوری توضیح بده

همه زیرساختها داغونه…..

رفتیم کارگذاری اینم تعطیل شد😂

آقا منم نه ولی به حسابم نشسته نه برگشت خورده از پنجشنبه

چرا فراز برنمیگرده کسی خبری چیزی در موردش نداره؟
اون خیلی بهتر از این هیوا بود
حیف شد لعنتی

واقعا کسی خبری نداره؟

تحت هیچ شرایطی و به هیچ عنوان سمت هیوا گلد نرید الان تبدیل کردن به قول خودشون به صرافی
معاملات هیچجای دنیا توی هیچ بروکر معتبری اینجور نیست بفرستن سفارش باز بعد با اختلاف فاحش باز کنن
این دزدی محسوس هست
اگر به فکر سرمایتون هستید هیوا گلد تحریم کنید

اخیرا اسمشو عوض کرده هیوا اکس …..دزد و کلاهبردارن الان نت باز شده بی خیال این دزدها بشید اینها از همان تیر طایفه هستند که جوانان ایران را به گلوله بستن فرصت سودجویی بهشون ندید پولدار بشن قویتر میشن ..دلیل تعطیل کردن ایجاددیواره و استخر برا ی زدن جیب تریدر است وقتی میبنده از همه کمیسیون کسر میکنه اخه چرا دیشب تعطیل کرد ساعت 9 شب از من 80تومان کسر کرد حالا این رقم را در کل تریدرها ضرب کنید و هزاران روش دیگه ….ارزو میکنم یکنفر سراغ این دجال ها نرود

سلام وقت بخیر.میشه یه راه ارتباطی برام بذارید تا ازتون چنتا سوال تخصصی بپرسم.چون تجربه این کارو دارید.من دوس دارم ترید کنم ولی یه سری اشکالاتی دارم.ممنونتون میشم

درود بر شما

من تازه با این بازار آشنا شدم یک نفر به اسم آقای سلیمانی داخل بله گروه دارن و سیگنال میدن آموزش ایشون رو من خریدم و میخ استم کار کنم ولی طبق صحبت های دوستان و شما انگار همه کلاه برداری هست درسته؟ ایشون هم هیواکس و همین فرازگلد رو میگن ثبت نام کنیم.هیواکس تونستم ثبت نام کنم ولی فراز اصلا سایتش باز نمیشه.

الان من الکی آموزش خریدم؟سیگنال دهی واقعی نیست؟

سلام شما به هیچ عنوان نه به کانالی پول بابت سیگنال و آموزش نده تمامی مطالب در اینترنت هست چه یوتوپ و تلگرام و مدیای دیگه چون میبینم اول کار هستید میگم وگرنه با یه تجربه تلخ از بازار کنار می‌کشید اول آموزش بعد استراتژی برای خودتون بسازید با کمک مدیریت ریسک و بکتست اگر سوده شدید وارد بازار بشید.در مورد فراز که گفتید سایتش بسته شد.

ادرس سایت جدید هیوا گلد چیست؟

نميشه گفت كلاه برداريه ولي واقعا براي تازه كار ها مثل كابوسه حتي حرفه اي هاي بازار فاركسم در اينجور پلتفرم ها مث هيوا و فراز به مشكل ميخورن چون داستان هاي خاص خودشو داره و به ماركت اصلي وصل نيست در واقع همه چيز شبيه سازي شده و سود واقعي براي امثال اقاي سليماني و استاديد رفرال بگير هست شما حتي اگه بتوني سود هم بكني موقته و بيشتر به نفع معرف شماست سيستم كار اين پلتفرم هاي مظنه اينجوريه كلا من خودم يه اكانت ساختم و با كد معرف خودم يه اكانت ديگه با مشخصات همسرم ساختم ماهانه حدود ١٠ مليون و حتي بيشتر خودم از خودم رفرال ميگرفتم :rofl::rofl::rofl: اونم فقط با يه اكانت حالا ببين كسي كه ٣٠٠ تا اكانت كد معرفشو زدن چه وضعيتي داره اين اموزش هاي دلسوزانه و كانال هاي سيگنال كه روزي ١٠ تا حتي بيشتر سيگنال ميدن واسه همينه.

خلاصه بهت بگم احتمالا طبق تبليغات اقاي سليماني شما قراره با كمترين سرمايه روزانه به درامد ثابت ١٠٠ درصدي برسي اين مسعله تقريبا براي اكثر افراد غير ممكنه پيشنهاد ميكنم زياد به اين ماركت مظنه و اساتيد دروغگو و خودشيفتش دل نبند دنياي واقعي معامله گري بشار وسيع تر پيچيده تر شيرين تر و منفعت تر هست اما اصلا اينجوري كه شما الان يه دوره ٥ ميليوني ببيني بياي روزانه با يه كانال سيگنال معامله كني سود كني نيست

پيشنهاد ميكنم وقتتو تلف نكني اگه واقعا قصد داري تريدر بشي برو از راه درستش وارد شو اصلا هم با يه ماه و دو ماه اين موضوع امكان پذير نيست

شروع كن از پايه مفاهيم ماركت رو ياد گرفتن چارت ديدن بك تست گرفتن از تمام استراتژي ها و ستاپ ها

كم كم ستاپ شخصي شما گل درشت ميزنه بيرون اون موقع مدريت سرمايه و مباحث رواني رو جلوي خودت داري از اونم ميگذري و واقعا تريدر ميشي كه ديگه اون وقت هيجي جلودارت بلاخره اخر روز نشه اخر هفته نشه اخر هفته يه سودي ميكني كه در اكثر كسب كارها قفله

پيشنهاد ميكنم اسم استاد پور صمدي گوگل كني دوره جامع معامله گري پور صمدي براي تازه كاري كه ميخاد وارد اين فضا بشه واقعا عاليه اما باز هم به صرف ديدن يه دوره شما معامله گر نميشي كمي تلاش بيشتر لازمه

اصلا هم به اين موضوع كه چند ماهه به سود برسي فكر نكن هستن افراد خيلي زيادي چندساله مشغولن واقعا از نظر فني قدرتمندن و هنوز به سود نرسيدن

من صادقانه سعي كردم حقيقتي كه از ماركت فهميدمو به شما عرض كنم اميدوارم مفيد باشه