سمت راست دمو - سمت چپ ریل
بازه زمانی یکسان /تایم فریم 1 دقیقه
قضاوت با خودتان.
واقعا چرا دمو های اکثر پنل ها اینطوری هستن . اصلا امکان پیاده سازی استراتژی ندارن . من هم میخواستم بدونم بهترین دمو رو کدوم پنل داره ؟
الان بهشون بگی میگن طبیعت بازاره و پروایدر نقدینگی ممکنه این اختلاف رو بوجود بیاره و از همین داستان ها.
اگه رگوله بودن جرات چنین کاری رو نداشتن.
تجربه من.
1باز کردن2 معامله در یک زمان
2کارنکردن تب بستن معامله ودر نهاید حراجی 2300.
3 مغایرت قیمت در باز کردن وبسته شدن معامله.
لطفاً برای پول خودتون ارزش قائل بشین
کاملا درسته به هیچ وجه در این شرایط سخت سمت اینا نرید پولتون رو از دست میدین من ترید بازکردم 1دقیقه بعد خودکار بسته شدفکر کردم توی تایپ حد ضرر اشتباه کردم مجدد ورود داد اینبار با دقت بیشتر حد ضرر تایپ کردم مجدد این اتفاق افتاد به هیچ عنوان حد ضرر تاچ نشد هردو معامله منو باضرر انداخت بیرون در حالیکه هردو TP2 را دادروز قبل از این اتفاق سودم وبرداشت کردم و واریز بعد از چند ساعت انجام شد اما روز بعد.این اتفاق افتاد و سود و با یه مقدار ضرر کوچیک پس گرفت بلافاصله پولموخارج کردم. بعد از یک و نیم روز کلنجار رفتن با پشتیبانی جوابشون این بود که حد ضرر شما تاچ شده… دروغ محض…اصلا قیمت هیچوقت به حد ضرر من نرسیده بود…..در تاریخچه معاملات هم حد ضرر با زیرکی تمام ثبت نمیشه…این اتفاق برای فراز گلد بود هیوا گلد و الفا گلدم همینن به هیچ وجه سمتشون نرید….
سلام و عرض ادب
شما چطور به فراز گلد دسترسی دارید؟چون من نمیتونم اصلا وارد سایت بشم.
فراز گلد حدود 10روزه از دسترس خارج شده…
فرازگلدکلاازدسترس خارج شده.هیواگلدهم ازجمعه تاالان مشکل درگاه پرداخت روحل نکردن ونمیشه واریزداشت.
بله متاسفانه عملا فقط مونده الفا و فارس گلد و غیره که اصلا قابل اطمینان نیستن
فارس گلدروتاحالاامتحان نکردم وآلفاگلدروالان چندروزه میرم که داخلش ثبت نام کنم کدنمیده
من امروز فارس گلد رو رفتم ببینم چه خبره فاجعه بود، احراز هویت ابکی، پرتفوی ناقص، پشتیبانی ناقص، کلا در نظر بگیر انگار اومدن هول هولی از سایت های دیگه یه چیزی رو کپی کردن سایت اوردن بالا
معامله هم کردید ؟
هیوا کلا ضرر میزنه هیچ پاسخی هم نمیدن
نه اصلا قابل اظمینان نیست فارس گلد
چون مظنه کلا داره با انس پیش میره و اتاق ها قابل اعتماد نیست بنظر میرسه بهترین کار عضویت در بروکرهای مشابه ایپلنت هست که چارت آنلاین دارن
نظر شما چیه ؟
گویا بروکر خوبیه، مجوز ها رو داره، و واریز ریالی هم داشته، نمیدونم الانم داره یا نه، ایران بروکر یه بررسی کلی کرده این بروکر رو، درتایپیک های مختلف هم بهش اشاره شده (دسته بندی بروکر های فارکس)
بله از همه معاملها فیلم دارم قشنگ هیوا گلد دسش تو جیب مردم وقتی هم میخوام پولمو بردارم اجازه نمیده. وتماس میگیرم میره رو پیغام گیر وزمانی که تیکت ثبت میکنم اینقدرقشنگ باحرف دورت میزنن برای همین دیگه فیلم گرفتم که مدرک داشته باشم .
سلام تونستین به فراز گلد دسترسی داشته باشین ؟منم همین مشکل دارم نمیتونم دسترسی داشته باشم
4 - کم شدن شدید سود در هنگام بستن دستی معامله