عدم اتصال لینک فراز گلد و هیوا گلد

سلام امروز دو پلت فرم فراز گلد و هیوا گلد وصل نمیشن کسی خبر داره ممنون میشم

5 لایک کرده

مسلام اره هیچکس نمیتونه وصل بشه امروز گفتن درستش میکنیم چلی هنچز خبری نیس

3 لایک کرده

متاسفانه از ظهر این سایتا از دسترس خارج شدن و پولم داخلشه تا الان باید بروزرسانی میکردن مگه چقد زمان میبره که تا الان کشش دادن ، اگه کلاهبرداری کنن برن هیچی دیگه ، تو این وضعیت تخمی که داریم

باید بریم دنبال دادگاه بیفتیم ، امیدوارم حل بشه ولی فک نکنم

4 لایک کرده

اگه بخوان کلاهبرداری کنن و برن که با دادگاه رفتن هم کار درست نمیشه و باید خداحافظی کنیم با پولامون

ولی خب با سودی که این پلتفرم داره براشون و کارمزد های بالاش و بستن حساب بعضی از کاربر هاش بعید می‌دونم بخوان کلاهبرداری کنن و برن چون سود بلندمدتش براشون بیشتره

2 لایک کرده

اینکه هر دوش با هم در دسترس نیستن . میتونه به این معنی باشه یا صاحبشون یکیه و یا با هم جوینت هستند . در هر دو صورت احتمال اینکه به دلیل کلاه برداری بسته باشه رو فعلا ضعیف میدونم

از ظهر هم فرازگلد هیواگلد و فارس گلد قطع شده احتمالا مشکل در اتصال دامنه سایتها باشه یا از نت .نمیشه هر سه یهو باهم کلاهبرداری کنن.فارس گلد تقریبا چندماه راه اندازی شده.کلا متاسفانه مشکوک

نکنه مشکل مجوز داشتن ، ۳ تاشونو تعطیل کرده باشن !

بعید می‌دونم

منم این یه ذهنم رسید اول ولی احتمالا برای همون بروز رسانی شدن ساختار هاشون باشه و فردا نهایت پسفردا درست شه

الان هردو سایت هیوا و فراز در یک تایم پیامک ارسال کردن که زیرساخت مشکل پیدا کرده و تغییر دامنه دادن یکم مشکوک ولی به هرحال پیام هردو رو میزارم

کاربر عزیز فراز گلد در صورت مشکل در ورود به سایت، جهت انجام امور ضروری از پنل اضطراری استفاده نمایید: panelfaraz.com

هیواگلدی عزیز به دلیل شدت گرفتن اختلالات زیرساختی و شبکه ای جهت دسترسی سریع تر و ایمن تر میتوانید از لینک زیر به تمامی خدمات دسترسی کامل داشته باشید

برای ورود به داشبورد از آدرس رسمی زیر استفاده کنید

هیوا گلد ایمن در هر شرایط

1 لایک کرده

فراز فقط امکان برداشت پول گذاشته.معاملات انجام نمیشه!

برای منم هر دو سایت فراز و هیوا باز نمیشه

1 لایک کرده

با ادرس های جدید که بالاتر هست وارد شو دوست عزیز

panelfaraz.com

3 لایک کرده

ممنون که اطلاع دادین

1 لایک کرده

روی چه حسابی به اینا میگی ایمن؟ چه شفافیتی تا الان ارائه دادن؟

1 لایک کرده

امیدوارم که درست بشه و مجدد راه بیفتن…

کاربر عزیز فراز گلد در صورت مشکل در ورود به سایت، جهت انجام امور ضروری از پنل اضطراری استفاده نمایید: panelfaraz.com

من نگفتم ایمن،پیام خود سایت ارسال کردم.

فعلا که خداروشکر من پولی که در فراز داشتم صبح برداشت زدم الان واریز شد

2 لایک کرده

فعلا که باید صبر کنیم ببینیم وضعیتش چی میشه و اون اختلال در سایت برطرف بشه،مهم اینه جهت برداشت دارایی ها اقدام کردن خداروشکر کسی دارایی شو ازدست نمیده

1 لایک کرده

همه با هم اینطور شدن عجیبه…

چنتا پلتفرم دیگه هم همینطور شدن

2 لایک کرده

ممنون که گذاشتی
منم برداشت کردم

1 لایک کرده