دوست عزیز از اپ خود بانک تون استفاده کنید، اپ های دیگه مثل تاپ و آپ ووو نمیشه
با همراه بانک ، بانکی که ثبت کردین ، من انجام دادم ، هم پایا میشه که ۴ چرخه واریز داره ، هم کارت به کارت باشناسه واریز که برای من بعد از ۱ ساعت اومد به حسابم
شاید در اپی که شما عکسشو گذاشتین نوشته شناسه واریز … (من اپو شناسم) اما کارکردی که همراه بانک داره رو نداشته باشه. در همراه بانک دیگه اسم شرکتی نمیخواد سرچ کنید
اگه کارت به کارت خواستید بکنید شماره کارتشون توی سایت هست ، میزنین فقط حتما شناسه واریز کد ملی تون باشه.
اگه پایا هم خواستین بکنین ، شماره شبا ی اونا رو میزنین و بازهم شناسه یادتون نره.
(مسیری که عکسشو گذاشتین درسته ، اما شاید اپ جانبیه سرچ اسم شرکت داره وووو ) واسه من (همراه بانک ملت) نداشت. البته در پایا یه گزینه هست که پول رو برای چه کاری میخواین که گفتن خرید کالا رو انتخاب کنین.
سلام.برامن همراه بانک سامان هستش واون تصاویری هم که گذاشتم مربوط به موبایلت بانک سامان هستش.ولی به هرحال به اون طریقی که مدنظرسایت هیواهست نمیشه درش عمل کرد.این مسئله به پشتیبانی هیواهم تیکت زدم ولی جواب درست ودرمونی نگرفتم.به نظرم بایدازیه کارت دیگه استفاده کنم وببینم أگه میشه یه کارت دیگه رودرسایت ثبت کنم وازطریق یه همراه بانک دیگه انجامش بدم.
الان شنبه داره تموم میشه تقریبا ساعت 7.5 شبه
هنوز نیومده
کلی صرافی هست لازم نبود بشه صرافی این کارو کرده که بتونه بیشتر سود کنه به فکر من و تو نیست
اگه به فکر من وتو بود باگ کندلاشو درست میکرد(هرچند کندل سازی میکنن باگ نیست)
کلی باگ دیگه هم داره و خواهد داشت