کلاهبرداری فراز گلد وهیوا گلد

من ی مدت زیرنظر گرفتم حقیقتا

فراز ک هیچ هیوا گلد رو چک میکردم ثبت نام هم کردم اما هی قطع میشد سرورش میرفت رو یه سرور دیگه

من به شخصه بی اعتماد شدم دوستان شاید کار میکنن راضین

ولی من اعتمادی ندارم بهشون شخصا کار میکنی کار میکنی موقع برداشت ک میشه یهو قطع میشه :rofl:

تو همین شرایط معمولی فشار روانی زیادی رومون هست

1 لایک کرده

دوست عزیز از اپ خود بانک تون استفاده کنید، اپ های دیگه مثل تاپ و آپ ووو نمیشه

با همراه بانک ، بانکی که ثبت کردین ، من انجام دادم ، هم پایا میشه که ۴ چرخه واریز داره ، هم کارت به کارت باشناسه واریز که برای من بعد از ۱ ساعت اومد به حسابم

شاید در اپی که شما عکسشو گذاشتین نوشته شناسه واریز … (من اپو شناسم) اما کارکردی که همراه بانک داره رو نداشته باشه. در همراه بانک دیگه اسم شرکتی نمیخواد سرچ کنید

اگه کارت به کارت خواستید بکنید شماره کارتشون توی سایت هست ، میزنین فقط حتما شناسه واریز کد ملی تون باشه.

اگه پایا هم خواستین بکنین ، شماره شبا ی اونا رو میزنین و بازهم شناسه یادتون نره.

(مسیری که عکسشو گذاشتین درسته ، اما شاید اپ جانبیه سرچ اسم شرکت داره وووو ) واسه من (همراه بانک ملت) نداشت. البته در پایا یه گزینه هست که پول رو برای چه کاری میخواین که گفتن خرید کالا رو انتخاب کنین.

نگران نباش شما سود کن‌همه پلتفرما پول میدن حتی همون فراز هم که شما قبول نداشتی!! تغییر اسم دامین داد هرکسی موجودیش برداشت زد براش واریز کرد

1 لایک کرده

دوست عزیز مسیر اشتباه رفتی

اون شناسه واریزی که شما انجام دادی مربوط به سیستم های دولتی میشه مث قوه قضاییه و …. که هر شناسه مربوط به پرونده و … داستان خودش

شما از همراه بانک انتقال وجه انتخاب کن

پایا

مبلغ که ثبت کنی نوشته شناسه واریز(اختیاری)

توی این قسمت کد ملی خودت بنویس

بعد واریز کن

فقط تایم های تسویه پایا رو سرچ کن که بدونی روزهای تعطیل دیرتر واریز میشه

واقعا کارت به کارتش کار میکنه من فقط ازشبا استفاده کردم ،دفعه بعد کارت به کارتش رو امتحان کنم پس

کارت به کارت معمولی نه ، یا با اپ هایی مثل آپ و تاپ ووو ، نه کار نمیکنه

حتما با همراه بانک حساب بانکی خودتون و حتما با شناسه واریز که درش باید کد ملی تون رو بنویسین. همینطوری نری کارت به کارت کنی گرفتار شی .

کارت به کارت از سپه که نمیشه فقط پایا،کارتهای دیگه که ثبت شده اونهارو هنوز چک نکردم میشه نمیشه

پایا کن راحت

شب پایا بزن فردا صبح ثبت شده کیف پولت شارژ میتونی معامله کنی

در طول روز ممکنه واریزی زیاد باشه طول بکشه

سلام.برامن همراه بانک سامان هستش واون تصاویری هم که گذاشتم مربوط به موبایلت بانک سامان هستش.ولی به هرحال به اون طریقی که مدنظرسایت هیواهست نمیشه درش عمل کرد.این مسئله به پشتیبانی هیواهم تیکت زدم ولی جواب درست ودرمونی نگرفتم.به نظرم بایدازیه کارت دیگه استفاده کنم وببینم أگه میشه یه کارت دیگه رودرسایت ثبت کنم وازطریق یه همراه بانک دیگه انجامش بدم.

بله حساب دیگه هم میشه ثبت کرد

1 لایک کرده

الا این لینک یه جور صرافیه کجاش میشه انس معامله کرد؟

همگی تعطیلن دیر رسیدی

مظنه و انس پیدا نمیکنم فق صرافیه

شما مظنه انس دیدی هیوا؟

تصویر هست مظنه و انس ،بزنید روش بازار میاد ،ساعت ده به بعد باز میشه،انس تا دوازده شب بازه،مظنه هفت شب،روزها هم ساعت ده شروع میشه

1 لایک کرده

هیوا باز شده سایت جدید hivaex.ir

من 5شنبه شب پول واریز کردم هنوز نیومده به حسابم پشتیبانی هم یه سال طول میکشه جواب بده
کسی مشکل منو داشته؟؟

این بحث در ادامهٔ هیواگلد برگشت؛ این بار با دامنه .ir و صرافی ایجاد شده است

منم پنجشنبه پول زدم هنوز نیومده، جواب هم نمیدن،

تسویه پایا روزهای تعطیل طول میکشه واریز بشه به حساب مقصد

شنبه یکشنبه حسابت چک کنه واریزی قطعا ثبت میشه دوست عزیز

هیوا الان شده صرافی.کلی هزینه کرده

نمیاد با چهارتا واریزی بپیچه‌بره!

الان شنبه داره تموم میشه تقریبا ساعت 7.5 شبه
هنوز نیومده
کلی صرافی هست لازم نبود بشه صرافی این کارو کرده که بتونه بیشتر سود کنه به فکر من و تو نیست
اگه به فکر من وتو بود باگ کندلاشو درست میکرد(هرچند کندل سازی میکنن باگ نیست)
کلی باگ دیگه هم داره و خواهد داشت