بای میزنی ده پله بالاتر باز میشه
tp میبندی نصف سودو کم میکنه بعد میبنده
بای میزنی ده پله بالاتر باز میشه
tp میبندی نصف سودو کم میکنه بعد میبنده
مستندات لطفا. چه تایم فریم کار میکنی؟
دقیقا درسته ……..
تایم یک دقیقه
برای مستندات بهتره خودتون چک کنید چون پلتفورم ها انقدر مزخرفه که حتی وقتی وارد میشی نقطه ورود و استاپ و تی پی رو هم نمایش نمیده با این اوضاع چجوری توقع مستندات داری
دقیقا تایید میکنم …حد سود و ضرر در اصل ندارن ….در سود بستم کمیسیون کم کرد بدهکار شدم و جوابشان باید در دیواره سیستم خریدار یا فروشنده پیدا شود.
با درود.امیدوارم که هرچه زودتر اینترنت ومتا تریدر وصل بشه.چون صرافی داخلی از نظر من بدرد نمیخورند.اون حال و لذت و تحلیلهای ترید با متا تریدر چیزی است که در ترید در صرافی به آن نمیرسم.
ناچارا باید تایم یک کار کنی چون ریسکش زیاده
کافیه فقط یک معامله باز کنی و عدد هایی که برات ثبت میشه ببینی .
دقیقا درستتته …..
بخاطر ضعیفی سیستم معاملاتی….
سلام دقیقا همین طور دیروز برای من همین اتفاق افتاد معامله من رو بست
کی ناچارت کرده دوست عزیز. تایم های زیر یک ساعت قاتل تریدر اونم با همچین پلتفرمایی بهترین تایم ها ۱ و ۴ ساعتس و برای ورود ۱۵ دقیقه. یه دقیقه شکست محض.
قربون شکلت برم تو هیوا گلد میری ۴ ساعته ترید کنی باید ۱۰ میلیون استاپ بزاری
دمت گرم
واقعا در آرامشی
هیج وقت پیر نمیشی تو ای مرد آرام .
![]()
![]()
سلام مگه شما انتظار دیگه داشتید دوست عزیز. این شرایط اصلا شرایط ترید زدن نیست . هر لحظه باید انتظار قطعی و وایدهای عجیب غریب و گپهای هفتگی غیر معمول و دهها مشکل فنی و سخت افزاری را داشته باشید.
فک نکنم من که تا بحال به همچین مشکلی بر نخوردم
ببنید شما اومدید توی یک پلتفرمی دارید معامله انجام میدید که در وهله اول اصلا این پلتفرم به دیتای لایو بین المللی وصل نیست ، یعنی شما این چارتی که دارید میبینید در اصل دارید یک شبیه سازی از لایو بازار هستش و شما روی اون دارید معامله میکنید .
شما دارید روی پلتفرمی که هیچ نظارت و رگوله ایی نیستش صرفا بر اساس تبلیغ و زیاد شنیده شدن در ایران و از سر استیصال و عدم دسترسی به بروکر های بین المللی اومدید حساب باز کردید ،
اون کسی که شما توی سایتش رفتید پول ریختید و حساب دارید هم مثل یه گرگ هستش . دقیقا هم میدونه که شما به هیچ چیزی دسترسی ندارید . به راحتی پلاگین اسلیپیج ران میکنه ، 90 درصد حتی اصلا نمیدونه اسلیپیج چیه فقط شنیدن اقای فلانی گفت یه سایتی هست اونس جهانی داره بریم توش دلاری درامد کسب کنیم ، استادای پوشالی کاغذی
شما برید تیکت ثبت کنید که این چه وضعشه ، قطع به یقین به شما گفته میشه که اینا از خود بازار هستش و ما دستکاری توی هیچی نداریم ، ما مثل مریم مقدس پاک و منزه هستیم
و اون مالک پلتفرم پوشالی ، دقیقا میدونه که شما محتاج هستید که اومدید توی سایتش حساب باز کردید ، میاد کندل سازی میکنه ،وقنی دسترسی داره روی پوزیشن های فعال میاد در یک حرکت ناجوانمردانه یک گپ سازی انجام میده و حتی کسانی که فکر میکنند استاپ لاس گزاشتند رو چند برار بیشتر از انتظارشون متضرر میکنه. صداتون هم نمیتونه در بیاد
اومده برای شما لات تعریف کرده ، معلوم نیست از کجاشون در اوردن این رو ، کافیه چند پپ بازار حرکت بکنه خلاف ترید شما ، اون پرتفولیوی ابکی شما کال شده .
شما در اصل توی این سایت ترید نمیکنید، اومدید قمار کنید ببازید و برید ، در نماد معاملاتی مثل اونس که بسیار بی رحمانه و با گام های حرکتی واید شده در حال حرکت هستش چارت دستکاری شده و جهت دهی شده رو گزاشتن جلوی شما
از اون سمت شما اومدید توی کشوری که میدونید به وضوح رانت اطلاعاتی و پشت پرده هستش و هیچ نظارتی نیستش پول و سرمایه گزاشتید
یادتون باشه که یه گرگ وقتی میخواد بره شکار گوسفند ها ، یه کلاه گوسفندی سرش میزاره
میره اولین نفر جلوی گله وایمیسه
کل گله گوسفند هارو خودش هدایت میکنه به سمتی که میخواد اونجا سلاخیشون کنه
توی فراز با چند پیپ ضرر، معامله به حراج گذاشته میشه و اصلا مدیریت سرمایه امکان پذیر نیست. رسما قماره. تازه قمار خوبه، تو فراز شما فقط اجازه داری ضرر کنی. سود ببری بلاکی.
سلام من هم به این نتیجه رسیدم
ممنونم
البته بگم من نزدیک به ده تا معامله توی هیوا انجام دادم و ضرر نکردم.
و کلا دیگه باهاش خداحافظی کردم.
من چندروز اول با دمو و بعد ریل همه باگ ها را شناسایی کردم همانطور که در سود و زیان شما اسپلیج تاثیر داره معکوسش هم هست مثلا استاپ من رد شد و عمل نکرد برگشت و سود شد …یا تی پی من روی دوبرابراونی که گذاشته بودم بسته شد البته برعکسش هم بوده ….اما باید یاد بگیری چمو خم را و صد البته ما توی استخر هیوا ماهیگیری میکنیم پس باید حرفه ای باشیم تا سود بگیریم …استاپ کوچک بزارید رد کرد تیکت بزنیدتا حدی برمیگردونن برای من استاپ را رد کرد و حراجی خورد اما چون ریسک فری کرده بودم مبلغ 486تومان را برگردوندن 500بود حراجی…..
پولتو از سر راه که نیوردی ترید نکن تو این پلتفرما ، فاتحه پولو تهش باید بخونی