بررسی اعتبار و خدمات سایت فراز گلد

سلام از ایران بروکر عزیز تقاضا دارم اعتبار سایت فراز گلد رو چک کنند و خبر بدهند

و از فالوورهای ایران بروکر عزیز می خوام بعد از ثبت نام در فراز گلد این کد دعوت رو بزنند تا بهشون هدیه اعطا بشه

12 لایک کرده

سلام امیر مهدی. از طریق لینک زیر نقدوبررسی فراز گلد رو مطالعه کن
https://iranbroker.net/gold_platform/farazgold/

8 لایک کرده

چندین پلتفرم بصورت اتاق های معاملاتی در ایران بوجود اومده که میشه در آن معاملاتی رو انجام دادم و کسب درآمد و سود خوبی رو هم بدست آورد،البته به افرادی توصیه میشه که به ترید آشنایی دارن و و توصیه میشه که بهتره در تایم فریم یک دقیقه اسکلپ انجام داد،به تعداد هر عددی که بالا و پایین میشه اصطلاحا بهش میگن خط،مثل پیپ و پیپت که در فارکس گفته میشه ،بطور مثال وقتی عدد یا همون قیمت از ۱۴۰۰ رسید به ۱۴۲۰ یعنی ۲۰ خط بالا رفته ،دقت داشته باشید که حتما استاپ رو بذارید ،من خودم ۳۰ خط بیشتر نمیذارم،این اختیاریه ،چارتش هم براحتی میشه توش هم تحلیل کرد و هم بکتست گرفت ،تمام ایزارها و اندیکاتور ها رو هم داره ،حداقل واریزی که میتونید انجام بدید و ۲میلیون ۳۰۰ تومان هستش ،

بطور مثال امروز من در عرض ۷ دقیقه با همون ۲میلیون ۳۰۰ ،اونم با پایین ترین لوریج که در فراز گلد اصطلاحا بهش میگن واحد ،با ۱واحد تونستم نزدیک به ۱۴میلیون سود بدست بیارم

این اسکرین معامله امروز :backhand_index_pointing_down:

بازم تاکید می‌کنم اسکلپ انجام بدید بهتره ،و حتما سرمایه رو مدیریت کنید،

قدم اول باید از طریق لینک ،ثبت نام در حساب ریل رو انجام بدید

مراحل ثبت نام خیلی راحته و زمانی کوتاهی رو میگیره اول شماره تماس و بعد مشخصات شخصی و وارد کردن مشخصات حساب بانکی برای عملیات واریز و برداشت هستش،

بعداز تکمیل میمونه نحوه کار با پلتفرم ؛

همونطور که مشاهده می‌کنید در پایین تصویر سه بخش وجود داره،

معامله

نمودار

پرتفوی

در قسمت معامله همینطور که مشاهده می‌کنید در تصویر از دوقسمت در سمت بالا

تعیین قیمت

معامله سریع

در قسمت تعیین قیمت همون آورد گذاری هستش

ودر قسمت سریع میتونید مقدار واحد رو مشخص کنید که بابت هر ۲میلیون ۳۰۰ به شما یک واحد اجازه دسترسی داده میشه که همون (لوریج)یا اهرم هستش

در قسمت معامله وارد چارت میشید و میتونید روند بازار رو ببینید

در قسمت پرتفوی شما از ابتدا باید پرتفوی رو باز کنید بر اساس داراییتون بعد میرید به قسمت معامله سریع تعداد واحد رو وارد می‌کنید و به محض تصمیمتون که چه جهتی خرید یا فروش رو فعال می‌کنید.

کار کردن با این پلتفرم دقیقا مثل کار کردن با صرافی های خارجی هستش ،کسانی که در صرافی ها ترید انجام دادن نیازی به آموزش ندارن و از قبل حتما آشنایی دارن ،

توصیه میکنم که حتما در تایم فریم یک دقیقه معامله کنن بهتره

اگه سوالی داشتید در خدمتم

،موفق و پرسود باشید🌹

18 لایک کرده

ممنون از مطلب خوبتون پیشنهاد من اینه هیواگلد هم بررسی کنید چون معیار هر خط در فراز گلد کمترینش ۱۱/۵۰۰ هست که خیلی زیاده همون مقدار که سود خوبی میشه کرد ضرر زیادی هم میشه کرد ولی در هیوا گلد ۸۰۰ تک تومن و ۸۰ تک تومن هم‌هست و حساب سنتی هم‌داره که مدیریت سرمایه بهتری میشه انجام داد و تا ۵۰۰۰ خط اجازه حد ضرر دارید و چهار نوع بازار رو‌هم داره و نماد اختصاصی انس جهانی و نقره جهانی هم داره

9 لایک کرده

خواهش میکنم ،در مورد هیوا یک سری حرف و حدیث هست ،و از جمله تسویه های دیر هنگام ،در صورتی که فراز گلد به محض برداشت در کمترین زمان واریز شده ،حداکثر زمانش من در اوایل ۲۴ ساعت طول کشید ولی دفعات بعدی به ۱۲ ساعت و حتی به ۴ ساعت تغییر کرد و مبلغ برداشتی به حساب واریز شد ،و از طرف دیگه نه تنها این انتقادت ها در مورد هیوا گلد هست که خیلی زمانش تسویه بیشتره ،از همه مهمتر کاران زیادی در مورد اختلافات نقطه ورود و خروج هم انتقاد کردن ،البته من بصورت قطعی در مورد پلتفرم هیوا گلد نمیتونم نظر بدم،چون من این گفته هام رو براساس نظرات کاربرانی که تجربه معاملات رو داشتن مطالعه کردم ،به همین خاطر بهتره قبل هر اقدامی در مورد این پلتفرم ها تحقیق بشه ،نظرات کاربران حتما مطالعه بشه

درسته تعداد خط در فراز گلد هم ۲۳ هزار تومن داره و هم ۱۱،۵۰۰

در ۲۳ هزار تا ۱۰۰ خط و ۱۱۵۰۰ تا ۲۰۰ خط فاصله داره تا کال شدن که طبیعتا اگه استاپ گداشته بشه بهتره ،هرکسی بسته به قدرت ریسکش میتونه هرکدام رو انتخاب کنه ،قطعا با این تجربه معاملاتی که در هیوا گلد دارید ،امیدوارم واقعا مورد اعتماد باشن همه پلتفرم ها چون توی این وضعیت خراب اقتصادی، خوب نیست که مشکلی به مشکلات ما تریدر ها اضافه بشه،من به هیچوقت قصد ندارم هیوا گلد رو نقد منفی کنم امیدوارم واقعا همینطور که میفرایید هیوا گلد اعتماد سازی کرده باشه و شما هم همیشه پرسود باشید، باور کنید فراز گلد هیچ ارتباط نزدیکی با بنده نداره منم یکی از کاربرانی هستم که فقط معاملاتی انجام میدم ،فقط دوست دارم بقیه همکاران تریدر ی که در ایران هستن و بدلیل مشکلات اینترنت بتونن حداقل به این نوع معاملات دسترسی داشته باشن :rose:

12 لایک کرده

سلام متین جان من تازه با ترید در ابشده اشنا شدم برای اموزش و شروع چه استادی را پیشنهاد می دی بهم؟

6 لایک کرده

اینروزا بانت ملی توی فرازگلدوالفاگلدمیتونین معامله کنید

5 لایک کرده

برای آشنای با فراز گلد و نقدوبررسی آن میتونی مقاله زیر رو مطالعه کنی:

6 لایک کرده

اگر تونستید برداشت کنید بیاید از تجربه تون بگید

5 لایک کرده

من در فراز گلد بارها برداشت کردم ،اولین برداشتم ۲۴ ساعت طول کشید دومین برداشتم ۱۲ ساعت و به مراتب زمانش تا ۴ ساعت هم رسید ،اونم روز جمعه ،ولی معمولا بین ۶ تا ۱۰ ساعت برام واریز شده

5 لایک کرده

سلام آقا متین

از اینکه تجربه ی خود را به اشتراک گذاشتید سپاسگذارم . اگر برایتان مقدوره رسید برداشت و اسکرین ها رو بگذارید تا این تجربه ی شما اعتبار بیشتری داشته باشد و دوستان هم استفاده کنند . قطعا اگر سایت فراز گلد معتبر باشد ( مسخره بازی های کلاه کلاه کردن رو نداشته باشه ) می تونه در این شرایط بسیار کمک کننده باشه . هرچند برسی که انجام دادم چیزی که به آن مجموعه اعتبار بده رو ندیدم . مثلا پراپ تردینگ کمبت اوایل از اعتبار اقای گلشایهان ( اگر درست گفته باشم )‌استفاده کرد و بعدا مشخص شد پراپ برای ایشان است .

حالا این پلتفرم فراز گلد هدفش چیست ؟ چه برنامه ای دارد و درآمد این پلتفرم از کجا تامین می شود از ضرر کاربران یا فقط از کارمزد ؟ متاسفانه مشخص نیست .

7 لایک کرده

متاسفانه همه رسید هامو نشون نمیده ،احتمالا توی سیستم بشه ،این رسید های برداشت از طریق گوشیم نشون داده شده ،الان به سیستم دسترسی ندارم، ولی امشب بقیه‌ رسیده‌ای برداشت رو میذارم

البته من دو بار هم تتری برداشت کردم

10 لایک کرده

دوستان به نظرم اینکه ایشون زحمت کشیدند و رسید ها رو گذاشتند هرچند مبلغی نیست که یک مجموعه رو به چالش بکشه . برای جبران این لطف از کد رفرال ایشون برای ثبت نام استفاده کنید .

اقا متن لطف کند کد رفرالتون رو بگذارید که بنده این پلتفرم رو تست کنم

3 لایک کرده

درود امیدوارم حالتون عالی باشه.

من خودم یه زمانی فقط برای تست کردن بازار مظنه توی فرازگلد ترید کردم که اونم تمام سود رو برداشت کردم نزاشتم چیزی بمونه توی حساب حدود ۲و۶۰۰ شارژ کردم نزدیک ۴ برداشت کردم که برای تست خوب بود؛ پلتفرم و سایت خوبی داشت فقط قبل اینکه حساب شارژ کنید با پشتیبانی راجب استراتژیتون مشورت کنید که ببینید برای شما و استراتژیتون اوکی هست قوانینشون یا نه.

- پرسود و موفق باشید.

3 لایک کرده

درسته میشه این کارم برای مدیرت سرمایه هم انجام داد

2 لایک کرده

اینم یه تعداد دیگه از برداشت ها

3 لایک کرده

الفا گلد چطور کار کردی؟؟… بعد این فراز گلد ترید زیر ۱ دیقه یا ۲ دیقه هم داره یا که نه مثل بقیه لغو میکنه معاملاتو!؟

1 لایک کرده

تشکر از لطف شما. میشه بپرسم چه مدتیه دارید با این فراز گلد کار می کنید؟؟؟

2 لایک کرده

حدود ۶ ماهی میشه

2 لایک کرده

الفا گلد ،نه کار نکردم ،ترجیح میدم با همین فراز گلد کارکنم بهتره

2 لایک کرده