مقایسه پلتفرم‌های مظنه ترید طلا؛ کدام کم‌ریسک‌تر است؟

سلام‌بهترین پلتفرم خرید و فروش طلای آب شده از نظر کم بودن کارمزد (نداشتن کارمزد فروش) و معتبربودن و پس از فروش انتقال سریعتر پول به حساب بانکی کدوم پلتفرم هست؟

سلام مقالات بررسی توی ایران بروکر رو چک کنید و بعد تصمیم بگیرید
بهترین سایت و نرم افزار خرید و فروش آنلاین طلا (سامانه های معتبر)

فک نکنم پلتفرمی وجود داشته باشه که کارمزد نگیره

هیوا گلد

فارس گلد

سارین گلد

الفا گلد

کدوم بهتره؟

سلام، منم دارم تو این زمینه تحقیق میکنم، هیوا گلد که کنسله، سارین گلد بنطرم اوکیه ولی موصوع اینه که سایت همه این اتاق های معاملاتی مظنه غیر فعاله، دلیلش رو هم نمیدونم‌ واقعا

سلام من تحقیق کردم اکثریت گفته بودن هیوا گلد خوبه ک

سلام، با فراز گلد و هیوا گلد و سارین گلد کار کردم از همشون بهتر فراز گلده، من خودم تا دوشنبه منتظرم اگه فراز باز نکرد تو هیوا کار میکنم.

سلام من خودم داشتم تو فراز کار میکردم بعد خیلیا گفتن کلاه برداریه پولامو کشیدم بیرون الانم کلا بسته شده

من الفا رو تازه یک هفته شروع کردم کم ریسک هست و تو یک هفته سود خوبی داد روزی 2 تا برداشت میزدم

برداشتا اوکی بود؟

بله از دوشنبه تا جمعه هر روز برداشت داشتم پرداخت کرد 5 تا برداشت بوده که پایا دادن

سلام.هیواگلدرومن نقره جهانی روباهاش کارکردم ولی نمیدونم چراموقع ورودبه معامله چندین خط جابه جامیبره تومعامله.حتی ازقسمت اوردرش هم امتحان کردم ولی نمیدونم چرااصلاعمل نمیکنه.برای ورودسریع به معامله هم قسمت لفظ روفعال میکنم وبه محض دیدن موقعیت مناسب وقتی روورودکلیک میکنم میبینم که یه دفعه مثلا80یا100خط بالایاپایین رفتم تومعامله و توضرربودم.

درود میخواستم ببینم سایتی یا پلتفرمی

هست که ایرانی باشه

بشه داخلش هم تخلیل کرد و هم معامله سریع انس جهانی و سایر طلاهای ۱۸ عیار و ۲۴ معامله کرد

برنامه هایی مثل میلی و طلاسی ابزار پیشرفته ندارن و همین طور معامله سریع روی چارت ممنون‌میشم راهنمایی کنین

فراز گلد گل سر سبد این پلتفرم ها بود، که فعلا بیش از 8 روزه از دسترس خارج شده، من این هفته در هیوا گلد ترید کردم، باگ زیاد داره ولی بدم نیست،پولم برداشت کردم که خیلی سریع اومد زیر 2 ساعت ولی در کل هیوا پشتش خوب نمیگن، البته که ان داستان معروف ادم ضرر ده و سوده همیشه بوده و هست که چه نقل قولی میکند،در کل با احتیاط معامله کنید با پول کم چه فراز باشه چه هیوا چه ممد گلد :slightly_smiling_face:

هیچ بروکر یا سایت یا پلتفرم استانداردی وجود نداره… همشون اسلیپیج و اسپرد زیادی دارن و چارت کثیفی دارن و اصرار دارن حد ضرر بذارید. درست میگن ولی خیلی راحت حد ضرر شما را میزنن و وین ریت شمارو پایین میارن و برایند معاملاتتون ضررده میشه. حد ضرر هم نذاری که با یه کندل معمولی لیکویید میشی. فقط برای سرگرمی خوبه همین

سراغ هیچکدوم نرو!!! پولت رو بالا میکشن هیچ یک نه مجوز دارن نه دفتر فیزیکی نه شفافیت

در حال حاضر alphagoldx

من تو آلفا هرچی شمارمو‌ میزنم کد نمیاد

ترید با اون مفهوم نوسان گیری روزانه کلا تو ایران هیچ‌ جایگاه و پشتوانه قانونی نداره بنابراین نه هیچ بروکری نه هیچ اتاق معاملاتی ای تو ایران با مجوزهای قانونی ای که تصورش رو دارید نه فعالیت میکنه نه میتونه که فعالیت کنه نه میذارن که فعالیت کنه، مجبوریم به همینا اعتماد و مبالغ کم وارد کنیم و هروقت سود کردیم اصل سپرده رو بکشیم بیرون