درود
هیوا گلد نه تنها برگشت بلکه ارتقا هم پیدا کرد و کلا تبدیل به یه صرافی بروز شد!
اینم بگم که دامنش .ir شده یعنی دیگه هیچچچچچچچ بحثی از امن و غیرقابل اعتماد نبودن نمیمونه!
برید و با خیال راحت معامله کنین.
درود
هیوا گلد نه تنها برگشت بلکه ارتقا هم پیدا کرد و کلا تبدیل به یه صرافی بروز شد!
اینم بگم که دامنش .ir شده یعنی دیگه هیچچچچچچچ بحثی از امن و غیرقابل اعتماد نبودن نمیمونه!
برید و با خیال راحت معامله کنین.
آدرس سایت جدیدشون چیه؟
بعله من دیدم
یه قدم روبه جلو حساب میشه با دامنه ملی، من ندیدم سایتهای مشابه دات آی آر باشن
یعنی علنا همه شائبهها رو از بین میبره!
سایتشون هم قشنگتر شده
فعلا راضیم
معلومه پیگیر بودن
به همین راحتی دامنه .ir نمیدن این روزا
آدرس جدید
hivaex.ir
من ۳ تا دامنه .ir دارم، یعنی خیلی قابل اعتمادم؟
کاش زودتر میدونستم و از اعتبارم استفاده میکردم. پس پولهای خود را به من بسپارید ![]()
شما رو سایتتون پول جا به جا میکنین؟
بازار برای ترید دارین؟
اعتبار اینها رو دامنه ir مشخص نمیکنه. شما دوست داری اعتماد کنی، صاحب اختیاری.
۱۹۹۵۰۰۰ تومان
این عدد قیمت دامنه ir هست
شرمنده اخلاق حرفه ای و ورزشکاریت هستم اما دامنه پوخ هم حساب نمیشه
آخه این چه حرفیه؟
صرف اینکه دامنه دات آی آر گرفته قابل اعتماد شده؟
اینو امروز اینجا میزارم به یادگار تا به وقتش در مورد قابل اعتماد بودن وب سایتهای متصل به دامنه دات ای ار به عنوان مدرک ازش یاد کنم.
اینکه برا واریز مستقیم هدایتت نمیکنه به درگاه بانکی آیا جای سوال پیش نمیاره براتون؟
یکسری پارامتر ها گذاشته تا بدونه کی از کجا و برای چی واریز کرده به حسابشون ![]()
بله درست میفرمایین
ولی به ساعت نمیکشه اگر تخلفی کنن زیر یک ساعت بسته میشه
من میخوام همه برن تو بستر امن معامله کنن
برای همینه متصبه هیواگلدم
زنده باد
جای خوبی کامنت گذاشتین
این خط و این نشان!
خیلی از پلتفرمایی که بسته شدن این مدت یا برنگشتن
یا با بدبختی دارن با درگاههای غیرقانونی کار میکنن
حالا خو.دتون با هیوا مقایسه کنین
آفرین
حالا سوال امتحانی:
یک پلتفرم ایرانی معرفی کنید که درگاه مستقیم داشته باشد ( ۲۱ نمره)!
دوستان
جمعی طلا فروش و بنکدار و بچه پولدارای شکارچی حراجی ، جمع شدن این پلتفرم ها رو بوجود اوردن ،خودشون میگن اتاق معاملاتی، اونایی که بیشتر میشناسن و یادشونه قبلا مظنه رو توی کانال تلگرام معامله میکردن ، بعد این سایت و چارت اینا بهش اضافه شد.
یه جورایی زیرزمینیه دیگه ، قوانین جذاب مملکت نمیذاره اینها شسته رفته فعالیت داشته باشن. الان هم بخاطر شرایط اقتصادی حدس میزنم بهشون گیر دادن ، قبل این میدونستن اما کاری نداشتن بهشون ، فکر کنم یه گزارش خبری راجع به این بازار در خبرانلاین یا یه جای دیگه دیده بودم که زیر سوال برده بود. خب همه مون هم میدونیم که کم نیست ازین جور موارد در کشور ،چه زیر زمینی چه مجوز دار و دیدیم که مجوز دارهاش هم چه بلایی سر مردم اوردن. این ریسکیه که جزو ریسک های اقتصادی زندگی ماهاست ، ایا خوبه ؟ معلومه که نه ، اما یکی مثل من میپذیره و سعی میکنه پولی رو بذاره توی کار که به هر طریقی از کفم رفت حسرتش رو نخورم ، چه باختم چه به قول بعضیا کلاهبرداری کردن ووو. پیشنهاد هم نمیکنم کسی اینکار رو بکنه ، با خودشه این تصمیم رو بگیره.
خودم با قطعیه اینا اومدم الپاری ثبت نام کنم ، هر کاری کردم نتونستم متاتریدر رو ران کنم، روی نت منطقه من جواب نداد هر کاری که میتونستم کردم نشد.
ضمنا این بازار و چارتش ووو برای اونایی که قبلا در فارکس و کارگزاری های خارجی کار میکردن شاید جذاب نباشه . اما افرادی مثل من از اول وارد این بازار شدن . باخت هم به اندازه داشتم ، الان که به گذشته نگاه میکنم میبینم مقصر اصلی اش هم خودم بودم . لغزش های قیمتی دارن بله دارن و این در هیوا بیشتر از فراز بود به نظر من . اما قلقش دستت میاد چون اسپرد و اسلیپیج در بروکر های خارجی هم هست ، اونجا هم نوسان بالا میره قیمتا با اختلاف ثبت میشه اما قانونمند ترند. من وقتی بازار نوسانش زیاده با قیمت ورود میکنم یا اصلا نمیکنم، در حالت عادی با لفظ وارد میشم و اون تغییر در قیمت ورود رو میپذیرم و برام عادی شده جزوی از معامله ام شده ، البته برای اسکلپ خوب نیست دیگه ، اصلا اینجا برای اسکلپ های کوتاه خوب نیست.
من امروز در سایت هیوا پول واریز کردم ، متاسفانه پروسه کمی طولانی شد، پایا که ۴ بار در روز انجام میشه ، من از کارت به کارت شناسه دار استفاده کردم حدود یک ساعت طول کشید تا پول بیاد به حسابم.
از قبل ته مونده ای بود توی حسابم نگرفته بودمش ، سایت جدید که واردش شدم اون پول داخلش بود . الان سایت جذاب تر شده اما کمی سنگین تر شده ، وقتی باز میکنی لود شدنش کمی بیشتر شده یا رفرش میکنی ( شاید هم بخاطر نت من باشه) اما این کمی اذیت کننده است.
کلا از طریق همراه بانک حساب خودت که ثبتش کردی در سایت میتونی پایا بزنی یا کارت به کارت کنی ، فقط باید شناسه واریز شماره کارت ملی ات باشه ، وگرنه نمیشه طبق گفته خودشون. با تاپ و آپ ووو نمیشه . چون باید شناسه (که همون کارت ملی خودت هست) رو ثبت کنی.
دیگه خبری از صفحه واریز نیست که شماره کارت وارد کنی وووو.
فقط باید یک بار در حساب کاربری شماره کارت و شبا و اینا و ثبت کنی.
کلا من موافق این قضیه که کلاهبرداری میکنن ووو نیستم (شیطونی های بخش معاملات بحثش جداست و میشه راجع بهش حرف زد) ، اما موافق ریسک و همینطوری پول سرازیر کردن در این جاها هم نیستم.
در. یه تاپیک دیگه گفته بودم ، هیوا یه بار اشتباه داشت منو کال کرد ، واسه شون فرستادم ، پولم رو برگردوندن. یا این تغییرات انجام شد من پولمو نگرفتم ، در سایت جدید وارد شدم پولم داخلش بود.
خودم بسته به توانم بیشتر در انس مشغولم و راضی ام ، چون بخوام در یه بروکر خارجی انس ترید کنم چندین میلیون باید بریزم یا از لوریج شون استفاده کنم و خودمو نابود کنم ، اینجا با یکی دو تومن روی انس میشه تریدهای خوبی زد، البته نه همینطوری الکی شانسی ، اون بخش استراتژی و تحلیل اش میمونه که با خود معامله گره.
در پایان
بازارش پر ریسکه بله ، کلا محیط و فضای کار یا این بستر هم ریسک داره . چون حتی مجوز دارهاش در این مملکت بخوان کاری بکنن (که کردند) دیدیم که دست کسی بهش نمیرسه . ( این خوبه ؟ نه به هیچ وجه ، مشکل همینجاست دقیقا)
به کسی پیشنهاد نمیدم ، تصمیم با خودتونه، اما اگه چنین قصدی دارین میتونین یه مبلغ معقولی رو در نظر بگیرین ، و سود که کردین ایشاله از حساب بکشین بیرون ، ریسک مظنه بخاطر لورجی که داره بالاتره ، هم سود خوبی داره هم ضرر سنگین، مگر از پرتفو های اقتصادی اش استفاده کنید و طمع نکنید.
بیخیال اینهایی که بهتون سیگنال پیگنال میفروشن و میگن فلان ویدیو رو ببین و فلان کار بکن من سیگنال میدم بهت ووو ، اخه ااگه سیگنال بده بود که خودش میر فت ترید میکرد ، یه تریدر مگه مغز خر خورده بخواد سیگنال پیگنال بده ، طرف در حال بریدن جیب شماست .( برای هموطنانی که یه تاپیک راه انداخته بودن امیدوارم ببینن)
میخوای وارد ترید بشی : باید آموزش ببینی ، سبکی که با روحیات ات جور تره رو انتخاب کنی ، کار کنی و کار کنی و کار کنی ، پول هم از دست خواهی داد بدون شک تا یاد بگیری و اگه بتونی روی روانشناسی خودت هم کار بکنی (قضیه مهمی که متاسفانه ما ها زیاد جدی نمیگیریمش) کم کم میتونی وارد این بازار بشی ، اگه دنبال پول مفتی هستی یکی بهت سیگنال بده و تو هم بزنی به جیب و رویا بافی کنی وووو ، هموطن عزیزم این راه اشتباه محض هست.
من 5شنبه پول واریز کردم هنوز نیومده به حسابم پشتیبانی هم یه سال طول میکشه جواب بده
کسی مشکل منو داشته؟؟
کارت بانکی که در هیوا ثبت کردید باید با همون کارت واریز کنید و پایا بزنید و کد ملی رو در شناسه واریز وارد کردید اگر بله امروز باید به حساب بشینه.
منم واریز کردم پنجشنبه ب حسابم نیومده
من همه این کارا رو کردم پنجشنبه واریز کردم حسابم تا الان شارژ نشده پشتیبانی هم معلوم نیس جواب بده
الان باید چیکار کنم