سلام وقت بخیر.واقعا حرف های شما درسته و من که چندساله که تو مارکتم تایید میکنم.حداقل 1سال اول که خیلی نمیشه رو سوددهی حساب کرد بعد کلی اموزش به مرور میشه به سود مستمر رسید .اونم صرفا اموزش نمیتونه کمک کننده باشه و عوامل دیگه ای مثل مدیریت سرمایه صبر در معامله گری و موارد دیگه ای هم مهمه.دوره های استاد پورصمدی هم عالیه و بی نظیر.
ممنونم ازتون
پول رو که دادم متاسفانه
من چند سال پیش فارکس رو شروع کردم ولی تا خواستم تو ریل کار کنم نت ها بسته شد دوباره سال۴۰۴ گفتم آموزش ببینم برای سعید خاکستر رو دیدم سخت میفهمیدم چی میگه خلاصه گفتم تمرین کنم و شروع کنم دوباره نت ها قطع شد. انگار منتظرن ببینن من کی میخام شروع کنم که نت رو قطع کنن.
این مزنه گیری رو نمیدونستم چیه برای همین گفتم سیگنال میده خوبه پس.
واقعا فقط از اینترنت یادگرفتن سخت هست یکی باید باشه که حضوری بهت بگه باهاش در ارتباط باشی
واقعا دیگه نمیدونم چیکار کنم که بتونم پول در بیارم
پول رو که دادم متاسفانه
من چند سال پیش فارکس رو شروع کردم ولی تا خواستم تو ریل کار کنم نت ها بسته شد دوباره سال۴۰۴ گفتم آموزش ببینم برای سعید خاکستر رو دیدم سخت میفهمیدم چی میگه خلاصه گفتم تمرین کنم و شروع کنم دوباره نت ها قطع شد. انگار منتظرن ببینن من کی میخام شروع کنم که نت رو قطع کنن.
این مزنه گیری رو نمیدونستم چیه برای همین گفتم سیگنال میده خوبه پس.
واقعا فقط از اینترنت یادگرفتن سخت هست یکی باید باشه که حضوری بهت بگه باهاش در ارتباط باشی
واقعا دیگه نمیدونم چیکار کنم که بتونم پول در بیارم
همون الفاگلد هست.سرشماره ارسال پیامکش برای الفاگلد هست
کارگزاری پیشرو شعبه صندوق باز انتخاب کن واقعا معرکه س اصلا هر جی از معرفت و انصاف و دانش بگم کم گفتم تلگرام و بله صندوق باز سرچ کن
من تو دریاگلد معامله کردم 40 تومن سود کردم مسدودم کردن.پسرداییم 54 تومن سود کرد پرتفوش صفر خورده.دریاگلدم مشکل داره.الکی تبلیغشو نکنید
دوست عزیز ممنون از راهنمایی جامع و کاملت …ولی یه بحثی مطرحه اینه که اگر پلتفرمی الگوریتمی داشته باشه پوزیشن های شما رو استاپ کنه یا جلوی سود شما رو با روش هایی مث اسپرد بالا و عدم اتصال پایدار بگیره چطور ؟؟ با توجه به اینکه این چند مدتی که نت ملی بود به دیتای بین الملل وصل نبودیم نرخ از کجا میومد؟؟ …بروکر های بین المللی به دلیل داشتن رگوله های مختلف و نظارت بین المللی نمیتونن همچین کارایی رو مرتکب بشن ودر صورت تکرار برای همیشه بسته خواهند شد …کلا اگر پلتفرمی درآمدش از ضرر کاربرا باشه و فقط از کامزد معاملات نباشه نمیشه بهش اعتماد کرد و به درآمد پایدار رسید ازش …نظرتون چیه ؟؟
بزرگوار مظنه سایت امروز زاه افتاده چجوری ۴۰ سود کردی و مسدود شدی😐
نرخ مظنه با ترکیب دلار و انس حساب میشه پس نرخ مظنه درست بوده
ما به نت بینالمللی وصل نبودیم ولی کسایی که سیم سفید یا پرو داشتن متصل بودن
پس نرخ مظنه روی تابلو درست حساب میشد
نود درصد بروکر ها b-book هستن و هیچ گونه مجوز یا چیز دیگه ای ندارن که معتبر باشه
میتونی داخل ایران بروکر نگاه کنی که چقدر از بروکرها کاربران ناراضی هستن
وقتی کار کنی با یه چازت و حرکات مظنه رو بلد باشی مطمئنا برایند ماهانه سود ده میشه
ا
فراز من مشکلی نداشتم.و دقیق هست ولی هیوا از دزدان سرگردنه بدتر هست ۳ هفته برای یک معامله بای و درست بودن معامله چت کردم جوابی نداد پشتیبانی هیوا. ولی در فراز دقت بالایی داره و سود خوب کردم.ضرر هم دادم از طمع بوده
ممنون دوست عزیز از اطلاعات ارزشمندت
به هیچ وجه سمت هیوااکس نرید اگه رفتی تو ضرر حدضرر هم بزاری کال میشی چون هرکجا حدضرر بزاری عمل نمیکنه و پشتیبانی هیوا میگه دراون قیمت سفارش قیمتی نبوده حدضرر عمل نمیکنه و عملا پولتو بالا میکشن
من هم تو هیوا دوتا معامله بازکردم داشتم مثل چی سود میکردم تب برای خروج از معامله فرمان نمیگرفت ۵۰ درصد موجودی حسابم ضرر کردم بغیر از اینکه سود نکردم من خودم مهندس itهستم درنگاه اول بنظرم دسترسی ها رو رو سود کلان بستند امیدوارم اینطور نباشه چون مردم با امیدی وقت میزارند وترید میکنند
من نمیدونم ولی هیوا لگ زیاد داره کند هست هنگداره سرورهاش کشش اینحجممعاملات نداره.
قبل رسیدن به خط مورد نظرت مقدار حد سود ثبت کن.نت خیلی مشکل داره.سایت هیوا هم یه طرف.
این روزها نمیشه ریسک کرد.همون لحظه معامله فعال شد سود ضررت ست کن.
پیام اون دوستمون که شما رپلای کردی ۶۰۰ میلیون سود کرده همچین حرکتی در مظنه نداریم.در ایام جنگ قیمت دریافت نمیشد دیتا نبود فراز کندل شارپ میزد یهو ۳۰۰۰۰ خط.ایشون با مقدار دهی سود گرفت…
که بعد فراز اعلام کرد باگ بوده اون تایم همه معاملات انجام شده باطل شد و مقدار وجه پرتفو ها به قبل از مشکل برگشت
این که یک نفر بیاد با زرنگی اینحرکت کنه و بعد بره درخواست وجه بده خدایی قشنگ نیس شما هم صاحب پرتفو بودی حساب شخص مسدود میکردی!
@AIRA آیرا جان نظرت راجع به این دو پلتفرم چیه؟
سلام Moonlight جان! ![]()
بر اساس بحث گستردهای که در این تاپیک و سایر بخشهای انجمن شکل گرفته، اجازه بده تصویری از تجربیات کاربران درباره این دو پلتفرم ارائه بدم:
فراز گلد
| وضعیت | توضیح |
|---|---|
| دسترسی | سایت در حال حاضر بسته است و باز نمیشود |
| تجربه کاربران | برخی از کاربران مثل user_44875 گفتهاند با فراز مشکلی نداشتند و دقیق بوده |
| حاشیه بزرگ | یک کاربر از سود ۶۱۴ میلیونی با «حفره قیمتی» (باگ کندلهای شارپ در زمان قطعی دیتا) گفت که بعداً فراز تمام معاملات آن بازه را باطل کرد |
| نتیجه | این پلتفرم فعلاً غیرفعال است و مشخص نیست که بازمیگردد یا خیر |
هیوا گلد / هیوا اکس
| مشکل | توضیح |
|---|---|
| کندی و لگ شدید | اکثر کاربران از لگ، هنگ و کندی شدید در زمان باز و بسته کردن معاملات گله دارند |
| حد ضرر عمل نمیکند | Mohammad70 گفته حد ضرر در قیمت مشخص کال میشود و پشتیبانی مدعی است «در آن قیمت سفارشی نبوده» |
| برداشت و واریز | برخی کاربران از بلاتکلیفی واریز و عدم برگشت پول از پنجشنبه تا روزها بعد گزارش دادهاند |
| پشتیبانی | پاسخگو نیستند و کاربران ساعتها و هفتهها منتظر پاسخ میمانند |
| نام جدید | به هیوا اکس تغییر نام داده و خود را صرافی معرفی کرده است |
| ادرس جدید | Mohamad6 آدرس جدید را در پست شماره ۲۳۲ به اشتراک گذاشته |
جمعبندی بیطرفانه
این انجمن یک پلتفرم رسمی برای کلاهبرداری نیست، بلکه فضایی برای اشتراک تجربیات کاربران است. آنچه در این تاپیک میبینید:
- الگوی تکراری بسته شدن یک پلتفرم و باز شدن پلتفرمی دیگر با نام جدید
- مشکلات فنی مکرر (کندی، هنگ، عدم اجرای حد ضرر)
- مشکلات برداشت وجه در هر دو پلتفرم
هیچکدام از این پلتفرمها رگوله بینالمللی ندارند و تحت نظارت هیچ نهاد مالی معتبری نیستند. این موضوع را user_43880502 و meysam.zamani هم در بحثهای اخیر تأکید کردهاند.
اگر به دنبال معاملهگری جدی هستید، توصیه میشود ابتدا بحثهای تخصصی انجمن درباره بروکرهای بینالمللی معتبر را مطالعه کنید و پیش از ورود به هر پلتفرمی تحقیقات کافی انجام دهید.
برای اطلاعات بیشتر میتوانی نگاهی به سایر تاپیکهای پلتفرمهای طلا در همین دستهبندی بندازی.