یه راهکار بدید حد ضرر رو جابجا نکنیم

به نظرم بهترین کار اینه قبل از ورود، استاپ و تی‌پی رو همزمان بذاری با اکسپرت مدیریت سرمایه و بعد چارت رو ببندی. تی‌پی رو یا روی ریوارد ۲ بذار، یا روی نزدیک‌ترین سطح مهمی که منطقیه قیمت بهش واکنش بده.

اگه وسط معامله هی وسوسه میشی استاپ رو بکشی عقب، یعنی حجمت زیاده. حجم رو اونقدر کم کن که استاپ خوردن برات عادی باشه. یه قانون هم بذار، بعد از ورود فقط حق داری استاپ رو بیاری روی بریک ایون یا کمتر کردن ضرر، نه حتی یک پیپ عقب‌تر. اگر این قانون رو شکستی، اون روز دیگه حق معامله نداری.

همون ۲ تا دوره که ترجمه شده

الان نت نیست ولی کانال تلگرامی تو بی تریدر و کانال با تریدر وشله قلم گذاشته بودن یکیش ۲۰۲۱ ترجمه شد یکیش ۲۰۲۴

که به نظرم دوره اولی که ترجمه شده شفاف تر بود ولی هر دو دوره بصورت عملی تمرین میده برای این که برسی به اون خود کنترولی لازم هست

که این تمرین ها بشدت کامل کننده مطالب تئوریک رووانشناسی هست که میخونیم

هر بار ک حد ضرر تو جایجا کردی

باید ۱۰۰ هزار بار بنویسی ک جد ضررتو جابجا نپیکنی

اینکه چیزی ک میگی رو انجام نمیدی ی مشکل ذهنیه

باید با ذهنت حرف بزنی

کی رییسسه

بخند یا نخند

Idc

منم این مشکل داشتم ولی جدا از تکنیک هایی که هست برای این که میشه مشکل رو میشه حل کرد من مشکل بزرگتری دیگه هم داشتم که با تکنیک اینا هم موقت این مشکل تغییر استاپ رو حل میشه ولی باز دباره گرفتارش میشدم

بعد کلی مشورت گرفتن از اینو اون … متوجه شدم یه چیزی هست که انجامش نداده بودم

پروتکل ایمان اوردن به یه سیستم معاملاتی رو کامل انجام ندااده وبودم

میخوام بگم اگر به سیستم معاملاتیت ایمان نداری باز از این کارا میکنی

ایمان اوردن به یه سیستم هم چیز کشکی نیست که همینجوری ۱۰۰ تا بکتست کنی بگی خب ایمان اورم

۱-اثبات سیستم

۲-باور داشتن به سیستم

۳- ایمان اوردن به سیستم

۴-ایمان اوردن به خودت که قدرت اجرای لایو بازار همین سیستم معاملاتی رو داشته باشی

۴ تا چیز متفاوت هست باید درستش کنید

اگر این مراحل نقص داشته باشند باز میری تو چاه ، تکنیک های مختلف هم نمیتونه مشکلتون حل کنه فقط موقت شاید حل کنه

قبل از معامله باز کردن باید «حساب»کرده باشی …

کجا میخوای از معامله بیایی بیرون؟

یعنی قیمت تا چه اندازه خلاف انتظارت حرکت کنه، شما دیگه تو اون معامله نیستی! ( بهتر دلیل پرایس اکشن داشته باشی).

چرا قبل معامله؟ چون در جریان ترید دیگه احساسات غالب میشن نمی تونی تصمیم منطقی بگیری!

نکته: افت سرمایه(Drawdown) مهمتر از استاپ می باشد.

از این راهکار بهتر وجود نداشت که دادی، اینقدر استاپت رو جابه جا بکن، تا مارکت بهت جابه جا کنه:joy::joy::joy:

نتیجه میگیریم، تا زمانی که استاپ رو جابه جا نکنیم، مارکت کمتر جابه جا میکنه، اگه خیلی جابه جا کنی، اونم خیلی جابه جا میکنه:joy::joy::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

مفهوم ریسک بازار رو به طور دقیق و عمیق درک کن. هیچ راهی برای فرار ازاین ریسک وجود نداره. با هر روش تحلیلی، هزاران ساعت آموزش دیدن صدها سال کار کردن در نهایت این ریسک وجود داره و باید بپذیری

ناموسا این موضوع رو بارها تست کردم و جواب داده:
با حجم ۰/۰۱ که ورود میزنم حداقل تی پی ۳ میده اونم با دقیق از روی نقطه ورود
حجم ۱لات در همون موقعیت،کمتر از یک دقیقه استاپ رو میزنه

نتیجه : بازار هوشمنده :joy::joy::joy:

قبل از حد ضرر خوردن یعنی وقتی قیمت به حد ضررت نزدیک میشه از جات بلند شو وراه برو وبا خودت حرف بزن که این کار…..

قبل از حد ضرر خوردن وقتی قیمت به حد ضرر نزدیک میشه از جات بلند شو وراه برو وبا خودت حرف بزن که …

تا وقتی که ضرر رو نپذیری این روال ادامه داره ، حجم ات رو نیم درصد بالانس تنظیم کن و حتما از اکسپرت مدیریت سرمایه استفاده کن که واست محاسبه کنه حجم رو و اینکه مارتینگل نکن ، تک پوزیشن باز کن استاپ خوردی ۵ دقیقه همه چی. رو ول کن دوباره اگه موقعیت دیدی نیم درصد دیگه ریسک کن ، ضرر روزانه یک درصد شد دیگه پاشو ، روز تو نبود برو تا فردا

حسین جان، من اینم امتحان کردم، یک درصد ضرر کردم گفتم امروز روز من نبود، فردا اومدم ترید کنم، باز یک درصد دیگه دادیم رفته، باز فرداش همون بوده یک درصد دیگه دادم، اینقدر گفتم امروز روز من نیست پاشو برو فردا بیا، کم کم باید جمع کنم برم پشت سرمم نگاه نکنم اینجا جای ما نیست :joy:

این ربات رو دارید الان ؟ اینکه خیلی خوبه

بفرما که روی چه نمادی ؟ تایم فریم چند دقیقه ؟

یکی از راه حلها بدون استاپ کار کردنه البته حتما باید اسکلپ نباشه و مدیریت سرمایه رعایت بشه

سلام

فقط دو دلیل داره

۱ - عدم اعتماد به استراتژیت

۲ _ ریسک بیش از حد از توانایی ذهنیت

دنبال هیچ دلیل دیگه ای هم نباش

اندازه جیبت ریسک کن و اینقدر بکتست و فوروارد تست بگیر که مطمئن باشی اگه به استراتژیت پایبند بشی مثبت می شده برایندت

عرض ادب مجدد. من از ابتدا با یورو دلار و پند به دلار شروع کردم اما بعد اومدم رو طلا، حدود 3ساله که فقط طلا هیچ جفت ارزی دیگه ترید نمیکنم. بطور خلاصه هم بخوام بگم، روی اوردر بلاک هایی که قبل یا بعد یه اوردر بلاک دیگه ای هست و روی نواحی فیبو هم باشه ورود میزنم. نواحی فیبو رو از یک ساعته و 4 ساعته ترسیم میکنم. یکی دوتا تایید جزئی هم هنگام ورود داره که توضیح دادنش روی چارت مقدوره.

مهم ترین و موثر ترین کار، ست اند فورگت هست، بعد از گرفتن پوزیشن، متاتریدر رو ببند و برو

آره، دارم اکسپرت رو. کارای زیادی می کنه:

حد ضرر و حد سود رو محاسبه می کنه می ذاره و اجازه نمی ده حذف کنی حد ضرر رو یا جابجاش کنی بیش از یه درصد مشخصی، یا برش می گردونه سر جاش یا درجا می بندتش.

مدیریت سرمایه داشت، بر اساس ریسک روزانه قابل تحمل، حجم پوزیشن ها و لیمیت ها رو کنترل می کنه و اگه مجموع حجم لیمیت ها و پوزیشن ها از ضرر قابل تحمل روزانه بیشتر بشه، لیمیت رو حذف می کنه و همونجا لیمیت با حجم مناسب می ذاره که از ضرر روزانه تجاوز نکنه. مثلا یک دهم لات باز کنی، حذف می کنه جاش سه صدم می ذاره همونجا با همون حد سود و ضرر. اگه تجاوز کرد، پوزیشن جدید که باز می کنی رو درجا میبنده و لیمیت جدید که می ذاری رو حذف می کنه.

چند مدل تریل استاپ و ریسک فری می کنه.

و یه سری چیزای دیگه مثل ترکیب تقویم اقتصادی و استاپ آوت روزانه و …

کلا کارم طراحی استراتژی و ربات های هوش مصنوعی تو حوزه مالی و بازرگانیه.

تا دستی کار می کردم فقط لازم بود قیمت و جهت لیمیت یا پوزیشن رو بدم، بقیه کارا رو خودش می کرد تا اینکه دیدم تو جنگ بین هوش مصنوعی و انسان، توان محاسباتی انسان به شدت ضعیف و رقابت ناعادلانه ایه، کلا سپردم به خود اکسپرت همه چی رو. نمی ذاشت جمب بخورم. یجور کتف بند اصلاحی برا تریدراست که عادت به قوز کردن دارن یا ترس و طمع کارشون رو خراب می کنه.