مرگبارترین دشمن تریدر: حد ضرر بزرگ یا حد سود کوچک؟

خیلی ها میگن با ضرر کوچیک از بازار خارج بشید، اما خیلیا هم معتقدن زود بستن پوزیشن‌ های سودده همون قدر خطرناکه که باز گذاشتن ضررها! شما توی کدوم تله بیشتر می‌افتید؟ ترس از پریدن سود یا امید به برگشت ضرر؟

2 لایک کرده

ترجیح میدم با ضرر کم خارج بشم

3 لایک کرده

به نظر من اصلا مهم نیست که حد ضررت کوچک باشه یا بزرگ! مهمترین چیز ریسک به ریوارد هست به نظرم. استراتژی هر چیزی که باشه، اگر ریسک به ریوارد را در معاملاتمون رعایت کنیم و زود معاملات را نبندیم، در نهایت میشه به سود رسید

7 لایک کرده

بنظرم اگر استراتژی داشته باشی و نسبت حد سود و حد ضرر رو درست رعایت کنی این دغدغه برطرف میشه

ولی در عمل آدم نمیتونه رعایت کنه

4 لایک کرده

ایول، قانون طلایی «بقا» تو بازار. ولی یه نکته ای که خیلیها توش گیر میکنن اینه: اگه ضررهات رو کوچیک میبندی، آیا اجازه میدی سودت بزرگ بشه؟ چون اگه هم ضررت کوچیک باشه و هم سودت رو زود ببندی، ته ماه ممکنه برآیندت درجا بزنه

5 لایک کرده

من چشام به چارت خشک میشه ولی دستم نمیره دکمه خروج رو بزنم :sob:

3 لایک کرده

کاملاً باهات موافقم، مدیریت سرمایه یعنی همین. ولی یه نکته ای هم هست: اگه حد ضرر خیلی بزرگ باشه حجم ورود مجبوره خیلی کم بشه و این یعنی رشد حساب کند پیش میره. از اون طرف اگه استاپ خیلی کوچیک باشه، با یه نویز ساده ی بازار از معامله پرت میشیم بیرون. به نظرت اون نقطه‌ ی تعادل کجاست که نه استاپ الکی بخوریم، نه ریوارد فدا بشه؟

3 لایک کرده

دقیقا فاصله بین دونستن و تونستن توی ترید خیلی عمیقه!

یه راهی که من امتحان کردم و جواب داده، اینه که وقتی معامله رفت تو سود، نصفش رو ببندم و بقیه رو ریسک‌ فری کنم

4 لایک کرده

انگار ادم پای چارت هیپنوتیزم میشه …من تعداد پوزیشن زیاد و ترید احساسی را بعد از کلی ضرر تونستم کنار بزارم اونم با صفر کردن. حساب بانکیم ..البته چاره ای هم انگار نیست این قسمتش را با پول واقعی باید یاد گرفت …البته در مواقعی هم که سود بود باز هم غروروطمع حساب را صفر میکرد

6 لایک کرده

مشکل همینه که میخوایم با 100 دلار 1000 دلار سود بگیریم اونم تو یکماه :laughing: چند سال پیش با یک تریدر آمریکایی صحبت میکردم میگفت دیپازیتم 150 هزار دلاره و سالی 8 درصد سود میکنم! اینو مقایسه کن با انتظارات ما تو ایران!!!

2 لایک کرده

بر خلاف تصور عموم، اتفاقا این در بلند مدت باعث ضرر میشه چون ریسک به ریواردت را میزنه بهم! این روش را بروکرها طی سالیان گذشته باب کردند

4 لایک کرده

میدونی چرا دستت نمیره؟ چون داری با «امید» معامله میکنی نه با «دیتای بازار» ته دلت میگی شاید این کندل برگرده… و همین «شاید» بزرگترین قاتل حسابهای کال شده ست :skull:

یه ترفند کوچیک: امتحان کردی که به محض باز کردن پوزیشن، حد ضرر رو بذاری و دیگه به چارت نگاه نکنی؟ یعنی یا با استاپ بخوره یا با تارگت، ولی اجازه ندی چشمت به نوسانات بیفته که وسوسه بشی؟

4 لایک کرده

ای واااای… دقیقاً! :sob:

2 لایک کرده

چقدر صادقانه و واقع‌ بینانه نوشتی… دمت گرم که این تجربه رو به اشتراک گذاشتی :heart:

4 لایک کرده

راست میگی، چون می‌ خوایم با ۱۰۰ دلار زندگیو بچرخونیم مجبوریم لوریج رو ببریم بالا و تهش هم… حساب صفر! :collision:

3 لایک کرده

به نظر من هردو حالت خطرناکه و باید به اون میزان تبحر برسید که موقعیت رو تشخیص بدید که آیا الان پوزیشن ضرر ده رو ببندم یا وایسم تا برسه به اون تارگتی که مد نظر من هستش, مهم تر اینه که طبق استراتژی پیش بری که بک تست موفقی روش داشتی :saluting_face:

3 لایک کرده

منم بک‌ تست میگیرم و عالیمم، ولی وقتی پوزیشنم میره تو ضرر همش میگم الان برمی‌گرده، نبندش!

یعنی شما وقتی قیمت داره به استاپت نزدیک میشه میتونید منطقی تصمیم بگیرید که بمونید یا برید؟ یا اینکه کلا دست به استاپ و تارگت نمیزنید؟

2 لایک کرده

چندتا موضوع اینجا مطرح هستش اینکه ، بسته به سیستمی که باهاش کار میکنید شاید بعضا 5 تا پوزیشن ضررده داشته باشید تا بتونید یه پوزیشن سودده با ریسک به ریوارد بالا داشته باشید , و بعضی وقتها هم میبینید که برعکس سیستم شما داره عمل میکنه و دلیلش فاندامنتالی هستش که میتونه ارجعیت داشته باشه به سیستم تکنیکال , در کل کسی که سووینگ تریدره در طول روز نباید به نظر من بیشتر از 2 یا 3 پوزیشن باز کنه چون به اصطلاح به نقطه overtrading میرسه و از نظر سایکولوژی معاملات نمیتونه همه جوانب رو هندل کنه با خودش

4 لایک کرده

دقیقا! ولی خدایی ۵ تا استاپ پشت سر هم خوردن خیلی جیگر میخواد که آدم وا نده. من بعد از دومیش قشنگ حس میکنم بازار با من لج کرده و میخوام مانیتور رو خرد کنم! :joy:

مشکل من اینجاست وقتی ۲ تا استاپ میخورم، پوزیشن سوم رو با اینکه سیستمم میگه باز کن، از ترس باز نمیکنم و دقیقاً همون میره تو سود :woman_facepalming:

4 لایک کرده

دقیقا همینطوره , منم به شخصه برام سخته و به این سطح نرسیدم :joy:
ولی سایکولوژی یا روان معامله به نظرم درصد خیلی زیادی از احتمال موفقیت رو به خودش اختصاص داده به نظرت اینطور نیست ؟

4 لایک کرده