یه راهکار بدید حد ضرر رو جابجا نکنیم

من بعد از چند سال فعالیت در این بازار ، هنوزم خیلی وقتا استاپ لاس رو جابجا میکنم و حسابم کلی میره توضرر . شما چه راهکاری دارید برای اینکه آدم به استاپ دست نزنه

با اون دستی که جابه جا میکنی باید قطع بشه تا دیگه دست نزنی :joy:

2 لایک کرده

اکسپرتی داریم که اجازه نده حد ضرر رو جابجا کرد ؟

آره هست ولی چون نت قطع شده نمیشه

میشه اسمشو بگید؟

اسکپرت مدیریت سرمایه حتا حجم اضافه هم نمیذاره بزنی ومیتونی از یه برنامه نویس بگیری بگو میخوام هم مدیرت سرمایه هم حدضرر هم تعداد معامله رو تعریف کنی دروست میکنه و کلن راحت میشی

1 لایک کرده

برای من جمله: من بعد از بازکردن پوزیشن باهوش‌تر نمیشم!

2 لایک کرده

با اکسپرت کار کن یا رو متاتربدر گوشیت رمز بزار که تایمی ازت بگبره و یه حالت تصمبم گیری باشه برات و یا تو سیستم از حساب متاتریدرت خارج شو و برا ورود وقتی ازت بگیره که تصمیم بگیری و متاتربدر رو گوشیت پاک کن و اکسپرت های رابن اکست و جراغ و مای ژورنال استفاده کن

2 لایک کرده

در این تایپیک مقاله های من در مورد راه کار عملی برای رفع خیلی از ایرادهای تریدرا نوشته شده همین مشکلی رو هم که داری می تونی اونجا راه حلش رو بخونی.

3 لایک کرده

ب خودت یاد اوری کن تا حالا دست کاری کردن اس ال باعث پیشرفتت نشده .

2 لایک کرده

می تونی فحش بذاری برای جا به جا نکردن حد ضرر

4 لایک کرده

یکی از معامله های قبلی که این کارو کردی و نتایجش برات فاجعه بوده، گراف معاملاتی یا هیستوریش رو پرینت کن و بزن به دیوار

و اون بالا با خط درست بنویس، نتیجه جابجایی حد ضرر

4 لایک کرده

سیستمو خاموش کن برو بعد یه مدتی برگرد چک کن .

2 لایک کرده

سیگار رو دستت خاموش کن هر وقت دست زدی به استاپت :joy::joy::joy::joy:

2 لایک کرده

تو اگه بخوای استاپو جابه جا کنی هیچ کس و هیچ حرف جلو دار تو نیست این مسله روان شناختی هست

1 لایک کرده

معامله رو که باز کردی از پای چارت بلند شو برو به زندگیت برس بزار چارت کار خودشو بکنه

2 لایک کرده

این حساب به دلیل رفتار های نژاد پرستی بسته شد.

1 لایک کرده

قطع دست از بیخ توسط گیوتین .

وقتی دست میزنی استاپ جای پنج دلار مثلا ضرر میکنی ۲۰دلار . چرا باید جابه جاش کنی

اون پنج دلار قراره با یه معامله جبران شه اما کار تو باعث میشه چنتا معامله بگیری تا اشتباهتو جبران کنی.

بعدم اگر تو این مسیر رو انتخاب کردی باید بدونی اون استاپ یکی از هزاران هزار استاپیه که قراره بخوری. پس باید قبولش کنی .

5 لایک کرده

من تونستم حلش کنم منتها با ژورنال نوشتن
اینطوری بود که حساب میکردم اگر حدضرر رو جا به جا نمیکردم برآیندم چجوری بود
اگه میکردم چجوری بود
که نتیجه روهم خودتون میدونین

5 لایک کرده

سلام و احترام،
اگر حد رو جا به جا کنی یعنی به تصمیم اولیه ات اعتماد نداشتی و در نتیجه به استراتژیت اعتماد نداری.
حالا اگر حد ضرر زیاد میخوری و با جا به جاییش مثلا درست میشه و خطر رد میشه، بازم یعنی استراتژیت و نقطه ورود خوبی نداشتی.
جسارت نباشه ولی کلا همه چیز اول از همه برمیگرده به استراتژیت و علتی که اصلا پوزیشن باز کردی. اگر نقطه ورود خوبی باشه، طبق برنامه ات تو نباید ضرر کنی و اصلا نگران این نباشی که حد ضرر میخوری. شما حد رو بر اساس تحلیلت انجام دادی دیگه، پس اگر جا به جا بشه فقط نشون میده که مشکل از پلن معاملاتیت و نقطه ورودت هستش که تورو در منطقه خطر برده که در نهایت باید درست بشه حتما.
در ضمن، مدیریت سرمایه ات هم یکی از دلایلش میتونه باشه دوست عزیز. اگر شما مدیریت درستی داشته باشی، بالافرض اگر ضرر هم بخوری، راه برای جبرانش قطعا خواهی داشت و اصلا نباید یک ذره هم نگران ضرر کردن بشی چون یک مدیریت درست، کاری میکنه که تمام ضررها به واسطه سودهای آینده جبران بشه. پس ممکنه شما مدیریت سرمایه درستی هم نداشته باشی و نیاز باشه تمرین کنی.
به نظرم روی این دوتا مسئله خوب و اساسی فکر کن و بهینه سازی کن. بعدش خودت متوجه میشی که اصلا دیگه نیاز نیست به چارت حتی نگاه کنی و چقدر مطمئن تر میتونی ترید کنی.
موفق و موید باشی :rose:

3 لایک کرده