بعد از استاپ شدن چی کار میکنی

اگه دوست داشتین در مورد استاپ شدن معامله نظر بدید

2 لایک کرده

من چون اسکلپرم ممکن دو تا استاپ پشت سر هم دیگه بخورم ولی طبیعه عادت میکنه ادم😂

1 لایک کرده

قبلا هی معامله میزدم تا خودمو به خاک سیاه بنشونم اما الان سیستم و میبندم و الفرار. یکیم اینکه ریسکمو کم کردم تو پراپ .اینم تاثیر داشت .

1 لایک کرده

دنبال دلیل استاپ شدن نیستی؟

1 لایک کرده

وای منم تو یه شب روی پراپ تو فاز ریل ۵ درصد ضرر کردم :rofl:

2 لایک کرده

چرا وقتی از استراتژیت انقدر بکتست و فروارد تست گرفته باشی بالا و پایینش رو دیده باشی بلاخره یه مدیریت ریزی براساس استراتژیت شخصی سازی میکنی مثلا اگر بنده ۳ تا استاپ پشت سر هم تو یک روز بخورم بازار برای امروز تمامه و از فردا شروع میکنم

4 لایک کرده

این پازلی از چندین پازل هست که باید در روانشناسی ترید روش کار کنیم.

چون استراتژیم بک تست داره و میزان ضررهای پشت سرهم رو هم میدونم چند تا میتونه باشه دیگه از استاپ ناراحت نمیشم مگر این که چیزی رو درقوانینم زیرپا گذاشته باشم. چون روزی یه معامله میکنم چه سود و چه ضرر تموم میشه معامله م و بلافاصله ژورنال مینویسم و مینویسم که چی یاد گرفتم و فرداش قبل معامله تو قسمت کالیبره کردن ذهنم (توی تایپیک روانشناسیم نوشتم چیه و چطوره) بررسی می کنم که ایا اثر ضرر دیروز هنوز در من هست یا نه اگه باشه با یه سری تمرینای ذهنی و تنفسی قبل از معامله روز جدید ریست میشم

1 لایک کرده

من با صرافی کار میکنم به گفته بزرگان ترید 3 تا استاپ دیگه ترید نکن چون میخوای ترید انتقامی میگیری حساب کال میشه یا بعد ۳ تا استاپ فردا ترید بزن یا دوباره آموزش از اول بین و بعد دلیل استاپ پیدا کن بعد روی کاغذ علت بنویس چون اون روز روز ترید نیست یا اعصابت خراب یا تمرکز نداری بعد ۳ تا استاپ ترید نزن می‌دونم سخته ولی خودم آور ترید میکنم

2 لایک کرده

دوس دارم بدونم اول به این فکر میکنی که چرا استاپ شده یا میری سراغ معامله بعدی

2 لایک کرده

از قبل بنده یسری پارامتر ها رو برای ورود در نظر میگیرم وقتی بدونم تمام اون پرامتر ها رعایت شده و وای باز استاپ شده دیگه میدونم تقصیر من نیست و میرم با همون پارامتر ها سراغ معامله بعدی

2 لایک کرده

یادمه اولین دوره که دیدم یکی که خیلیا هم دیدن استاد میگفت

یه استاپه دیگه میخورید چیزی نیست

ولی نمیگفت چرا استاپ شده

استراژی اگه اکی باشه باید معلوم شه چرا استاپ شده به نظر من

2 لایک کرده

ضرر همیشه بوده و هست اتفاقا اگر ضرر نداشته باشی باید شک کنی بنظرم میشه ضرر رو به بنزینی برای حرکت ماشین مثال زد

1 لایک کرده

به شرطی که تمام قوانین خودت بر اساس اون بک تست هایی که گرفته شده رعایت کنی

1 لایک کرده

علتش رو باید بررسی کنی ولی اگر شما طبق استراتژیت درست عمل کرده باشی کارت درست هست. این که میگید استراتژری اگر اوکی باشه باید معلوم بشه چرا استاپ شده فکر میکنم درست نیست ترید بازی احتمالات هست ما فقط احتمال بالاتر رو به عنوان یه چیزی به نام استراتژی اجرا میکنیم ولی امکان داره احتمال ضعیفتر محقق بشه. مهم این هست که ارای ترید ردرست باشه و استراتژیش امتحان شده باشه و د ریک بازه زمانی تعداد سودهاش با ریوارد حداقلی یا بیشتر از ضررهاش زیادتر باشه

2 لایک کرده

اگر ضرر رو بفهمی چرا ضرر شده و کجای کار اشتباه گرفتی میشه جزئی از معامله اتفاقا خوبم هست

یه سری از معامله گرا اصلا با یکی دو تا استاپ شروع میکنن تا جهت مارکتو تشخیص بدن اصلا روششونه

ولی بگی اکی ضرره دیگه اصلا فکر نکنی چی شده چرا شده خوب نیست به نظر من

3 لایک کرده

به قولی دوستمون ترید بازی احتمالاته تو استراتژی که براساس داده هایی که بک تست گرفتی و فروارد تست گرفتی میفهمی که این الگو برای مثال توی صد تا معامله ۶۰ درصد موفق بوده درنتیجه اون میشه که سود ده میشی مثلا ممکن هست اصلا یک هفته اصلا خوب نباشی ولی هفته بعد جبران کنی

2 لایک کرده

دقیقا نکته بعدی این هست که هیچ.قت معلوم نمیشه که توالی اون میزان ضرر چه جوری پیش میاد یعنی فرضا اگر از هر ۱۰ ترید شما ۴ تاش ضرر باشه معلوم نیست اون ۴ تا پشت سر هم بیاد یا با فاصله ی دیگه ای البته جدولی هست که بسته به ریسک به ریواردهای مختلف احتمال بالاتر تعداد ضررهای پشت سر هم رو حدس می تونه بزنه ولی اون هم فقط حدسه

3 لایک کرده

افراد شجاع استاپ میذارن

پس استاپ شدی شجاعت انجام اون معامله رو داشتی

پ.ن: به نقل از بچه های توییتر
میگفتن یه برورکر مانند داخل ایران بوده وقتی استاپ میخوردی یه ایمیل تبریک به طرف میداده و اگر طرف کال مارجین هم میشد دوباره همین پیام تبریک رو میفرستاده

ازش میپرسن چرا اینکار میکنید
میگه اولی به خاطر شجاعتش بهش تبریک میگیم
و دومی به خاطر وجود استاپ تونسته کل حساب را از دست بده پس او یک نابغه هست و باید بهش تبریک گفت

2 لایک کرده

اولین استاپ - صبر میکنم حداقل یک کندل 15 دقیقه دیگه بسته بشه.

بعد اگر ستاپ شکل گرفت وارد میشم و اگر دومی هم استاپ شد سیستم خاموش و محیط ترید رو ترک میکنم 4 ساعت

2 لایک کرده

همه اینها بستگی به روانت داره تو بکتست همه جاهایی که نقطه ورود میده میگیری و وین ریتت مشخص میشه مثلا ۵۰ درصد

داخل لایو اولی استاپ میشه

دومی شاید همونی که قرار وین شه نمیگیری چون قبلی استاپ شده

سومی شاید اونی که قرار استاپ بشه میگیری استاپ

چهارمی شاید همونی که استاپ میشه میگیری استاپ

پنجمی رو نمیگیری همونی که وین میشه

از اینجا به بعدش دیگه خوش نمیگذره:rofl::rofl::rofl: