OverTrade مشکلی که کسی بهش توجه نمیکنه!

سلام دوستان
خیلی وقتا ما پلن رو رعایت میکنیم و همچین طبق روال هست اما معامله استاپ میشه
درسته ما طبق پلن استاپ رو جا به جا نکردیم.
درسته ما با ستاپ A+ وارد شدیم
دقیقا. چون همه چی کامل بوده و استاپ خوردیم تحملمون از دست می‌ره.
مشکل دقیقا بعد استاپ هست، جایی که معامله رو باز میکنی و میگی: این جبران بشه دیگه رعایت میکنم
.
جایی که کنترلت رو از دست میدی و میبینی بجای ۱ درصد ۳.۴ درصد در روز ضرر کردی.
.
چطور جلوی این قضیه رو میگیرید؟!

1 لایک کرده

یک جایی ممکنه بدلیل عدم تمرکز ۲ استاپ پشت سر هم بخوری ولی دیگه نباید سومیش رو بگیری مگر استراتژی و مدیریت سرمایه از قبل تعریف شده باشه.این از منظر مدیریت سرمایه.

ولی به اعتقاد من استاپ هایی که پشت هم اتفاق میفته مشکل روانشناسی و اینجورچیزا نیست ؛ بلکه مشکل تحلیله یعنی اصلا درست تشخیص ندادی که قیمت قراره به کدوم سمت بره حداقل توی اون مقطع

2 لایک کرده

بهترین راه جلوگیری از ضرر های خارج از کنترل

گذاشتن حد ضرر روزانس که من ۲ در نظر گرفتم

1 لایک کرده

من سه سال اول ۲ بودم و فهمیدم این خودش باعث اور ترید میشه به دلایلی
چند ساله ضررم ۱ هست و بهتر کنترلش میکنم، ولی بازم تنها مشکلم همینم
حتی در سود هم بعضی وقتا دچار اورترید میشم😂

2 لایک کرده

متاسفانه باس از راه سخت که تجربه هست و زمانی هم درکش میکنی که خیلی فرصت و زمان رو از دست دادی (اگه تا حالا هیچ زمینه کاری دیگه تجربه حرفه ای نداری، توصیه نمی کنم بیای سمت ترید. خیلی حواشی و مطالب اضافی داره که باعث گمراهی میشه.)

یه راه حلش اینه که باس توی یه گروهی جمعی باشی و افکار و انرژی بقیه رو ببینی. هرکی یه سلیقه سبک شخصیتی داره میتونی ازش استفاده کنی. کلا این گروهی عالیه خیلی بصرفه هست.

راه دیگش، نرم افزاری یا سایتی پیدا کنی که بتونی همش ترید کنی و حالت تورنومنتی باشه بتونی روشای بقیه رو هم ببینی که چجوری سود کردن و حالت هایی هم که شناخته و تعریف شده هست رو بهت نشون بده. اینجوری اون مرضه از بین میره و به دنبال پیشرفت خواهی بود.

قضیه خیلی سادس اینکه استاپ میخوری یا استراتژیت اشتباه و یا اجرای استراتژیت اشتباهه با دقت بیشتر نگاه کن ببین کدومشه اسکرین بگیر بده به چت بات بهت میگه… جایی هم که میگی این جبران بشه کنترلت رو از دست میدی اینم مشکل روانشناسی رفیق( اور ترید بسیار رایجه بین همه ) اولش اینکه دیگه معامله نکنی… اما میخای معامله کنی همچنان …وقتی دوتا استاپ خوردی سومی رو میخای بگیری اوکی ولی قبلش بیا دلیل اون دوتا استاپت رو پیدا کن و بعد سومیش رو بگیر …

فرض کنین هر دوتا حد ضرر روزانه رو پر کردین. اگر یک ستاپ با احتمال بالای خیلی خوب بوجود بیاد آیا وارد ترید می‌شید یا خیر؟

چرتو پرتا اور ترید چیه هر وقت ستاپ تشکیل شده طبق استراتژی هر تعداد ترید مجازه و اینکه انسان هیچ وقت نمیتونه حرص و طمعشو کنترل کنه .این اخریا که ای یارو داخل لامبورگینی خودکشی کرد ۳۰ میلیون دلار لیکویید کرد روی بیت اسمش کنستانتین بود ،۸ سال ترید میکرد یه طمع یا یه اشتباه تو ریزش بیت .اینو گفتم بدونی تا موقعی که ترید میکنی طمع و حرص و اشتباه هست حتی ده سال معامله گر باشی

1 لایک کرده

شما یک چیزی میگی ۳ تا استاپ لپ تاب بسته میشه یا یک نوشته جلوی خودت قرار میدید می‌نویسی ۳ تا استاپ ترید تعطیل میشه باید مشکل روانشناسی حل کنی چون اون روز روز شما نیست چون فکر شما درگیری داره فردا ترید انجام و تمام و باید حس یک ترید دیگه انجام بدم جبران میشه رو از سرت بیرون کنی اون روز روز شما نیست باید حس طمع در خودت بکشی

1 لایک کرده

کسی با سه تا ترید در لپتاب ببنده بره همون بهتر بره کارمند بشه . شما اگه دهتا ترید کنی هفتاش پشت سر هم ضرر سه تا سود باز حسابو رشد دادی اگه نسبت ریسک به ریوارد یک به سه باشه .مهم اینه مدیریت سرمایه استراتژی و ستاپت درست باشه .اینکه امروز روزمون نیست چیه اخه

بحث بحث روح و روانه.به نظرتون کسی که فرضا 7تا استاپ پشت هم بخوره اصلا می‌تونه معامله هشتم رو در حالت نرمال بگیره

1 لایک کرده

متاسفانه بله انجام میدم و همش چوبشو میخورم

1 لایک کرده

با احترام مخالفم باهات

1 لایک کرده

چرا نتونه ستاپ یعنی تو رباتی .فرض بر این روزی سه تا ترید کنی سه تا روز اول ضرر سه تا روز دومم ضرر .بعد سود .نتیجه حرف من اور ترید مال این پکیج فروشاش ستذپ هر وقت تشکل شد باید بزنی حتی چند تا ضرر بشه . پورصمدی حتی تو ویدیو نشون داد با مدیریت سرمایه با شانسی زدن میشه سوده شد ویدیوش تو یوتیوبشه حتی جایی هفت هشتا استاپ خورد حسابو بعد رشد داد.من نه شاگردشم نه اصلا با سبک پرایس کار میکنم بیان کردنش بابت مثال بود

ببین اکثر پاسخا رو که به پیامت دادن رو خوندم و اکثرا اشتباه بودن ، چرا ؟ چون معامله گری رو یه حرفه آرمانی دیدن. , یعنی هیچ ضرری داخلش جایز نیست. , مشکل تو خیلی سادس ، تو این حرفه رو ارمانی میبینی، سود قشنگه ولی ضرر هم قشنگه ، جفتش بخشی از مسیر تو هست ، حتی بزرگترین معامله گرا هم دچار ضرر میشن ، ببین اونا چه کاری میکنن ، من خودمو بگم ، راحت در چارت رو میبندم و میرم علت ضرر رو کامل بررسی میکنم و اون روز رو کلا معامله نمیکنم ، خیلی اشتباهه که صراحتا بگیم مشکل از فلان جاس ، امیدوارم درک کرده باشی حرفمو

2 لایک کرده

حرفتو قبول دارم و کاملا درسته ، لازمه بگم ادما ظرفیت های متفاوتی دارن و یکی ممکنه با یه دونه استاپ وارد فاز انتقام گیری بشه درحالی که مثلا استراتژیش ۶۰-۴۰ سودده هست ، اینم یه سناریو هست فقط خواستم نظرمو بگم امیدوارم خوشت بیاد

2 لایک کرده

سلام خوش اومدین به کامیونیتی

متوجه شدم حرفتون کاملا درسته. منم همین کارو میکنم اما موقعی که دنبال دلیلم مغزم دنبال جبران کردنه و اگر ستاپ ببینم حتی کامل نباشه ورود میزنم
بنظرم کامل ترش اینه که بعد از چند ساعت یا روز بعد قبل از شروع تایم معاملاتی ات باید دنبال دلیل ضرر قبلی باشی
بعضی موقع ها هم همچی کامله و ضرر میکنه ادم و میشه فهمید که ( ضرر هم جزوی از این کار هست )

1 لایک کرده

یه مطلبی میخوندم که ذهن انسان ذاتن در روز میتونه 3 الی 4 تصمیم مهم مالی بگیره نهایت

7 8 10 تا دیگه خیلی زیادیه بخصوص که اعتماد به نفس تریدر با استاپ های پشت هم در یک روز تحت تاثیر قرار گرفته باشه

1 لایک کرده

اون چیزی که ما تجربه کردیم بعد از استاپ دوم سوم اصلا دیگه دست و دلت میلرزه که بخای ترید بزنی .حالا اون حس خشم و انتقام و…بماند

2 لایک کرده

آیا واقعا ما رباتیم؟اگه این جوریه چرا خیلیا در یک روز کلا استاپ اوت یا کال میشن

هرچقدر سیستم مکانیکی باشه باز ما نمی‌توانیم کلا ربات بشیم بلکه باید به ویژگی های ربات نزدیک بشیم.شما الان خودتون یه چهارتا استاپ پشت هم بخورید حس و روانتون موقع معامله پنجم مثل همون حس معامله اوله؟

1 لایک کرده