وارد معامله که شدییه الارم برای سود و ضرر قرار بده و بعداز پشت سیستم بلند شو
سعی کن فقطدر جهت روند وارد بشی و خلاف جهت ورود نداشته باشی
ممنون از توجه شما، بطور کلی یه جورایی آلوده این بازار شدیم، نه که بخوام بگم من خفن ام تو این بازار، نه. زمین خورده این مارکت ایم.یه هفته ثپل مثبت میبندم هفته رو، یه هفته ام مارکت به ما لگدشو میزنه. خلاصه داداش چاره ای نداریم، باید باهاش کنار بیایم.
سلام بحث خوبی رو مطرح کردید من می خوام با تکیه به منابع خارجی که قبلا دیدم چیزایی رو بگم:
یک تریدر باید با مستندات و نه از روی فکر و عقیده به سه چیز ایمان رایخ داشته باشه:
۱- ایمان داشتن به سودده بودن معامله گری! یعنی یه تریدر اول بیاد بگرده تعداد قابل توجهی از مستندات واقعی و مطمئن سایر تریدهای اطرافش یا هر جای دنیا رو ببینه که اونها واقعا تونستن با ترید به درآمد مستمر و خوبی برسن.
۲- ایمان داشتن به استراتژی خود تریدر« ترید رحرفه ای باید اعتماد به نفس رو از یک حالت ارادی تبدیل کنه به آمار، یعنی چی؟ یعنی اون قدر بک تست استاندارد و دقیقی از استارتژی معاملاتی خودش انجام داده باشه که به آرقام و اعداد نتایج اون استراتژی واقعا ایمان آورده باشه.
۳- ایمان به توان اجرای استارتژی شخصی: در ترید، دانستن توانستن نیست. یک تریدر حرفه ای باید با تمرینان روانشناسی خاصی سیمکشی مغزش رو عوض کنه! یعین این که رفتاریها مبتین بر احتمالات رو جایگزین رفتار پیش فرض مغز که بر مینای بقا هست کنه. و اون قد رتکگرا کنه رفتارهای احتمالات محور رو که ملکه ی ذهنش بشه.
این سه ایمان برای موفقیت در رتید لازک هست
یکی از راهکار هایی که برای شروع درک کردن ایمان اوردن به یه سیستم معاملاتی از جمله نحوه استاپ گذاریش اینه:
که ببنید تا حالا تو زندگیتون به چی ایمان اوردین ؟
چی شد که ایمان اوردین؟
یه 2 تا سرچ کنید تو دنیا مردم فلان کشور چطور میشه به یه چیزی ایمان میارن؟
چرا نمیشه ایمانشون رو ازشون گرفت یا خیلی سخت میشه ایمانشون رو حذف کرد یاچرفا فقط ظاهرا میشه ایمانشون رو تغییر داد اما در باطن همون هستند که بودن؟
راجبه این چیزا کنجکاوی کنید متوجه میشید یه چیزایی رو که میتونید به یه سیستم معاملاتی با استاپ مشخص چطوری ایمان بیارید
وقتی ایمان داشته باشید هیچ کس و حتی خودتون هم نمیتونید انکارش کنید چون ایمان اوردین
من شخصا سعی کردم هیچ عملی رو به خوب مطلق و بد مطلق دسته بندی نکنم.بلکه معتقدم معامله گر هم باید یه سری مواقع دست به استاپش نزنه و یه سری موارد حتی استاپش رو جابجا کنه،دلیلی هم برای عدم اعتماد یا مطمئن بودن به استراتژی نمیبینم.
معامله گری از نظر من حرفه ای هست که درک کنه کجا باید اینکار رو انجام بده و کجا نده.
با خودت یبار برای همیشه مشورت کن ![]()
البته مزاح گفتم
ولی در واقع با خودت کنار بیا که بازار رو تا همین حدی که میفهمی بلدی و تا همین فهم مشخص حدتو تعیین میکنی و لزومی نداره وقتی دانش و فهمت داره حد میخوره بی دلیل جابجاش کنی .
اگر دلیل براش داشتی جابجا کن ولی اگر نداشتی بی دلیل حد جابجا کردن عین خودکشیه با دلار ۲۲۰ هزاری اگه بخای فک کنی به شارژ کردن حسابت یا ضرری که متحمل میشی .
بهترین راه اینه که حد ضرر قبل از ورود به معامله بر اساس پلن مشخص بشه و بعد از باز شدن معامله دیگه به صورت دستی تغییرش ندیم
میتونی برای خودت یک قانون ساده بذاری که اگر دلیل جابجایی حد ضرر فقط ترس از ضرر یا امید به برگشت معامله هست اجازه تغییر نداشته باشیا
حجم معامله رو طوری تنظیم کن که اگر حد ضرر خورد فشار روانی زیادی ایجاد نکنه چون وقتی ریسک هر معامله منطقی باشه پایبندی به حد ضرر خیلی راحت تر میشه
ثبت دلیل هر بار وسوسه برای جابجایی حد ضرر هم بعد از مدتی الگوی رفتاری خودت رو بهت