چیزی به نام بهترین پراپ فرم وجود نداره به نظرم. اصلا سیستم پراپ فرمی که الان مد شده در ایران اون چیزی نیست که باید باشه! 100 دلار داری همونو برو لایو تو یک بروکر ترید کن و از پراپها دوری کن به نظرم
فنفیکس وصله ،حساب حریدم ازش اوکیه ، فقط قانون ۴ درصدش یخورده رو مخمه
سلام و درود
بنده پاراگراف طور جواب سوالات شمارو به ترتیب پاسخ میدم:
ببینید در مورد اینکه کدام پراپ ها معتبرن و ارزش فعالیت دارند، باید عرض کنم خدمتت که شرکت رابین سود با شعار اولین شرکت قانونی که مجوز فعالیت داره، شروع به کار کرد و الانم به نظر خودم کاربرها و طرفداران فعال زیادی داره. اما قوانین این شرکت از نظر بعضی ها سخت هستش که امری طبیعی هم هست و شما نباید انتظار چالش های آسون داشته باشید. شرکت سرمایه گذار برتر هم یکی از شرکت های معتبر و پرطرفداری هستش که چالش های مختلفی داره و توصیه میکنم اگر اصرار به خرید چالش پولی دارید، حتما به سایتشون مراجعه کنید. ولی اگر به دنبال تجربه چالش رایگان در شرکت های پراپ هستید، اول چالش رایگان رابین سود رو امتحان کنید.
مورد بعدی، خود من تا به الان فقط تجربه چالش فول فاند این شرکت را داشتم و صرفا به خاطر اشتباهات خودم، نتوانستم چالش فول فاندشون رو پاس کنم. بنابراین در مورد پرداخت سود نظری نمیتونم بدم ولی هستند کسانی که گفتند بدون مشکل چندین بار برداشت کردند.
در مورد احراز هویت این شرکت هم با ایرانی ها که نباید مشکلی داشته باشه و اساسا شرکت های خارجی هستند که شاید مشکل داشته باشند، نه شرکت های ایرانی. مدت زمان احراز هویت هم واقعا یادم نمیاد ولی فکر کنم همان روز برای من انجام شد.
مورد آخر هم اینکه کدام پراپ دردسر کمتری داره هم باید بگم ،دیدگاه اشتباهی هستش ولی خیلی از عزیزان هم بابت همین مسئله به مشکل میخورن. شما اساسا باید این مسئله رو درک کنید که هیچ شرکتی به فکر سود رسانی به کاربرهاش در زمینه تریدینگ نیست. اینطوری انتظارات خودتون را پایین میارید و کمتر اذیت میشید. فکر کنید دارید وارد یک بازی مرکب میشید که وعده پول زیادی دادن بهتون، ولی به شدت قراره اذیت بشید. این مسئله فقط هم مختص پراپ ها نیست.
بروکر کندل سازی میکنه تا پوزیشن ها حد بخورن و پراپ ها قوانینی میزارن که کاربرها به سختی پاس کنند. تمام این ها صرفا به دلیل این هستش که شما با تلاش فراوان و هوشیاری بالا فقط بتوانید موفق بشی که انتظاری جز این هم نباید داشته باشید.
ببخشید اگر طولانی صحبت کردم، سعی کردم دقیق تمام سوالات شما دوست عزیز رو پاسخ بدم.
باز سوالی بود، بنده در خدمتم
موفق و موید باشید ![]()
رابین-سود
#سرمایهگذار-برتر
نه بابا سخت نگیر بجای 4 درصد 3.9 درصد بگیر
مشکلی پیش نمیاد
تو ضرر هم باشی کلا مشکلی نداره
بچه ها کسی از این کانالهای معرفی پراپ که تو تلگرام بود کانالی رو میشناسید که تو پیام رسانهای ایرانی فعال باشه؟
چطوری وصل میشه؟ ممنون میشم یه راهنمایی کنی یا اگه لینکی هست راهنمایی کرده بفرستی ![]()
توضیحات کامل در خصوص پراپ فنفیکس رو در اینجا ببینید:
چه پراپی الان خوبه رابین سود فورجامپ هزار دلاری ارزونشو دارم ولی خب حس خوبی بهش ندارم چون اسکلپ کار میکنم باید برم از رو فراز نگا کنم تا بیام حجم رو وارد کنم میبینم یا نقطه ورود رد شده یا اسپلیج خورده البته کم پیش میاد
بعد بین فنفیکس یا زورا کدومو پیشنهاد میکنید برای خریدن پراپ
زورا هرکاری کردم نتوستم ثبت نام کنم حتی با ایمیل ملی هم زدم ولی پیامکش نیومد
الان زورا (طبق قوانین فعلی اش) 20 درصد سود پرداخت میکنه - فنفیکس هم باید نت بینل داشته باشی
فورجامپ ۴ مرحله گرفتی اونوقت هر مرحله ۷درصد باید سود بگیری؟
دوستان بعد از خوندن 187 نظر به یه نتیجه رسیدم میخوام بگم لطفا الکی جواب ندید این نظر منه و میتونه با نظر شما متفاوت باشه کلا .
خب فرض بگیریم پراپ ایکس کلاهبرداره چرا چون یا قوانین بدی داره یا به هر دلیلی که شما میگید تا اینجا که فهمیدن منظورم مشکلی نداره .
این کلاهبردار کی رو مجبور کرده باهاش کار کنه .
دوما مگه نمیشه از روی اکانت رایگان یا اکانت ارزونش فهمید میشه باهاش کار کرد یا نع .اگه میشه دیگه تصمیمش با خود فرد هستش .
سوما چه نیازی دارید به اینکه حتما همه باهم هم عقیده باشید !
اینجا جز برای اینکه ما نظرات خودمون رو بگیم هستش . و برای نظر خودتون رو هم گفتن نیازی به جدال نیست درست میگم یا نع ؟
من به عنوان یک کاربر انتظار دارم اینجا بحث راجب اینو ببینم که چرا فلان پراپ خوبه چرا بده وقتی یکی میگه من باهاشون کار کردم و واقعا برداشت دارم چرا اصرار به دروغ گفتن فرد داریم از طرفی به فرض که یه سری افراد دارن تبلیغ میکنن هر فرد میتونه اکانت رایگان تست کنه اگر نشد یه حساب با حداقل مبلغ برای تست تهیه کنه .
خلاصه حرفم نیازی به جدال یا دعوا نیست هر جایی هم دیدید افکارتون باهم سازگار نیست بحث رو تموم کنید.
امیدوارم به کسی برنخوره .
وسلام .
قوانینی که در هیچ پراپ فرم معتبر خارجی دیده نمیشود. مقایسه کامل را اینجا بخوانید:
سلام وقت بخیر سرور لاگینش چیه چون متا دارم ممنون میشم راهنمایی کنین
ببخشید اون پلتفرمی که میگفتید که میخواید به بقیه هم بدید برای تست چی شد؟ اطلاعیه ای دیگه نزاشتید.
سلام دوست عزیز. این محصول در حال طی کردن مراحل فنی است. منتظر اطلاع رسانی ما باشید.
سلام با نت ملی کدوم پراپ فعالیت داره و سود میده
سلام و احترام،
پراپ های زیر رو بنده میدونم که فعال شدند با نت ملی ولی باز بهتره خودتون هم بررسی بفرمایید:
1-رابین سود
2-سرمایه گذار برتر
3-پراپکو
4-ZoraFX
یه سری پراپ های دیگه هم هستند که فعال شدند ولی بنده چون تبلیغات مسخره ازشون دیدم، ترجیح میدم اسمی نبرم ازشون.
موفق باشی ![]()
از جایزه های مسابقه پراپکو چخبر؟ کی جایزشو میدن؟
دیروز از پشتیبانی پرسیدم گفتن 48 آینده