دوستان پیرو بررسی هایی که انجام دادم در خصوص دامنه های فنفیکس، قوانین و انواع حساب ها و کمیسیون و اسپرد ها موارد مهم رو خدمتتون عرض میکنم البته دامنه رو نت ملی داره و قوانین رو خودتون هم میتونید از طریق وب سایت بررسی کنید
در حال حاضر دامنه اصلی fenefx.com می باشد اما دامنه fenefx.co بر بستر نت ملی هست و میشه ازش حساب تهیه کرد:
برای ثبت نام من با ایمیل ثبت نام کردم اگر با موبایل ثبت نام کردید و براتون پیامک نیومد ایمیل ملی در سامانه دولت من رو هم امتحان کنید ولی من با گیگی ی تومن دسترسی به ایمیل دارم. انواع حساب و شروع قیمت ها و قوانین اصلی رو در جدول زیر میبینید
موارد مهم در قوانین حساب پراپ در زمان نگارش این فروم نداشتن ریسک شناور و قانون 80 درصد می باشد اما اگر بیش از 4 درصد سود در یک روز بدست آوردید باید بتونید دوباره تکرار کنید و نقض محسوب نمی شود - سود زیر یک دیقه محاسبه نمی شود و …
اما نکته بسیار مهمتر وجود دو نوع حساب یا دو نوع تیپ حساب: اکسپرت expert و پرو ای سی ان proecn هست
که شرایط اسپرد و کمیسیون حالت Proecn بهتر است:
چارت بالا مقدار اسپرد و کمیسیون رو در ساعت 16:50 به وقت ایران نشان میدهد
در مدل پرو ای سی ان اگر بر روی متا اکسپرت مدیریت سرمایه لازم داشتید خودشون در بخش ابزار ها mymoney قراردادند و فقط استفاده ازون مجازه در تیپ حساب های expert که در زمان خرید چالش تیک یکی ازین دو رو میزنید استفاده از هر نوع اکسپرتی مجاز هست.
اما موضوع بسیار جذاب اینه که شما هم در حالت دمو و هم در حالت استفاده از پراپ از طریق لینک موجود در تصویر بالا یعنی https://trade.fenefx.com/ بر روی نت ملی قادر به افتتاح حساب و استفاده ازون هستید اما برای استفاده از متاتریدر نیاز به گیگی یه تومن دارید.
بر بستر نت بین الملل با گیگی یه تومن قطع و وصلی نداشتم اما در بستر نت ملی هم استفاده از وب تریدینگ تجربه خوبی بود علی رغم اینکه بعضا در حدود 10 ثانیه از پلتفرم بیرون میافتادم و دوباره لاگین میکردم ولی اصلا ازار دهنده نبود
سرعت اجرای معاملات بسیار سریع بود اسلیپیج دوطرفه منطقی بود - تنها نکته منفی وجود کمیسیون در شاخص ها بود که با توجه به شرایط موجود قابل اغماض هست
برای افتتاح حساب دمو بر روی بروکر فنفیکس میتوانید از همین وب سایت با نت ملی استفاده کنید و به صورت لایو ازش استفاده کنید
باز هر سوالی بود بفرمائید تا جایی که از دستم بر بیاد پاسخگو خواهم بود
آپدیت 20260425 : تمامی امکانات رو نت ملی فعال شده است - دامه نت ملی بدون نیاز به جیمیل - متاتریدر رو نت ملی با فایل زیپ شده و آموزش داده شده در همین فروم