بررسی صفر تا صد پراپ فنفیکس fenefx در بستر نت ملی با متاتریدر _ آپدیت: متا رو نت ملی با تنظیمات اختصاصی فنفیکس کانکت شد

دوستان پیرو بررسی هایی که انجام دادم در خصوص دامنه های فنفیکس، قوانین و انواع حساب ها و کمیسیون و اسپرد ها موارد مهم رو خدمتتون عرض میکنم البته دامنه رو نت ملی داره و قوانین رو خودتون هم میتونید از طریق وب سایت بررسی کنید

در حال حاضر دامنه اصلی fenefx.com می باشد اما دامنه fenefx.co بر بستر نت ملی هست و میشه ازش حساب تهیه کرد:

برای ثبت نام من با ایمیل ثبت نام کردم اگر با موبایل ثبت نام کردید و براتون پیامک نیومد ایمیل ملی در سامانه دولت من رو هم امتحان کنید ولی من با گیگی ی تومن دسترسی به ایمیل دارم. انواع حساب و شروع قیمت ها و قوانین اصلی رو در جدول زیر میبینید

موارد مهم در قوانین حساب پراپ در زمان نگارش این فروم نداشتن ریسک شناور و قانون 80 درصد می باشد اما اگر بیش از 4 درصد سود در یک روز بدست آوردید باید بتونید دوباره تکرار کنید و نقض محسوب نمی شود - سود زیر یک دیقه محاسبه نمی شود و …

اما نکته بسیار مهمتر وجود دو نوع حساب یا دو نوع تیپ حساب: اکسپرت expert و پرو ای سی ان proecn هست

که شرایط اسپرد و کمیسیون حالت Proecn بهتر است:

چارت بالا مقدار اسپرد و کمیسیون رو در ساعت 16:50 به وقت ایران نشان میدهد

در مدل پرو ای سی ان اگر بر روی متا اکسپرت مدیریت سرمایه لازم داشتید خودشون در بخش ابزار ها mymoney قراردادند و فقط استفاده ازون مجازه در تیپ حساب های expert که در زمان خرید چالش تیک یکی ازین دو رو میزنید استفاده از هر نوع اکسپرتی مجاز هست.

اما موضوع بسیار جذاب اینه که شما هم در حالت دمو و هم در حالت استفاده از پراپ از طریق لینک موجود در تصویر بالا یعنی https://trade.fenefx.com/ بر روی نت ملی قادر به افتتاح حساب و استفاده ازون هستید اما برای استفاده از متاتریدر نیاز به گیگی یه تومن دارید.

بر بستر نت بین الملل با گیگی یه تومن قطع و وصلی نداشتم اما در بستر نت ملی هم استفاده از وب تریدینگ تجربه خوبی بود علی رغم اینکه بعضا در حدود 10 ثانیه از پلتفرم بیرون میافتادم و دوباره لاگین میکردم ولی اصلا ازار دهنده نبود

سرعت اجرای معاملات بسیار سریع بود اسلیپیج دوطرفه منطقی بود - تنها نکته منفی وجود کمیسیون در شاخص ها بود که با توجه به شرایط موجود قابل اغماض هست

برای افتتاح حساب دمو بر روی بروکر فنفیکس میتوانید از همین وب سایت با نت ملی استفاده کنید و به صورت لایو ازش استفاده کنید

باز هر سوالی بود بفرمائید تا جایی که از دستم بر بیاد پاسخگو خواهم بود

:backhand_index_pointing_left: :backhand_index_pointing_left: :backhand_index_pointing_left: آپدیت 20260425 : تمامی امکانات رو نت ملی فعال شده است - دامه نت ملی بدون نیاز به جیمیل - متاتریدر رو نت ملی با فایل زیپ شده و آموزش داده شده در همین فروم

20 لایک کرده

فنفیکس با نت ملی الان کار می کنه ..می شه پراپ جدید گرفت و کارکرد ؟

4 لایک کرده

آره دیگه بالا تصویری توضیح دادم

5 لایک کرده

دریافت حساب تست رایگان

5 لایک کرده

حساب پروتریدر این پراپ چه جوریه؟اگه اطلاع دارید میشه توضیح بدید

3 لایک کرده

فعلا نسخه وب تریدر سایت باز نمیشه ونمیشه تریدی کرد

5 لایک کرده

ضرره

حساب 1000 تایی شما میتونی پنج درصد ریسک کنی یعنی 50 دلار

قیمتس 58 دلاره

تنها مزیتش اینه که حجم حساب بیشتره و میتونی ترید های سنگین تری باز کنی

در کل شبیه حساب پرو تریدر بقیه پراپ ها هم داشتند با اسم های دیگر (از همون ابتدا حسابتون ریله)

حساب 10000 تایی قیمتش 488 دلاره و شما میتونی 500 دلار روش ضرر کنی

یعنی 12 دلار سود

در کل فرقی بین خرید چالش پرو تریدر با افتتاح حساب ریل با همون پول نیست

7 لایک کرده

ترمینال متا وب وصله با نت ملی؟

برای من کار نمیکنه میخوام اکانت دمو بسازم واسه تست سرور

اینترنت شما چیه

3 لایک کرده

پلتفرم وب تریدینگ https://trade.fenefx.com/ از دیشب قطع شده ولی متا تریدر با گیگی بدون قطعی کار میکنه

اینترنت من مبین نت

1 لایک کرده

از دیشب قطع شده یعنی قطع باقی میمونه؟

یا درستش میکنن؟

اطلاعیه ندادن؟

2 لایک کرده

فک نکنم قطع بمونه - وقتی راهکار ارائه دادند و وصل شده دوباره وصل خواهند کرد - یا باگی بوده یا محدودیت ها زیاد شده رو نت

اطلاعیه ندادند در کل فنفیکس زیاد اهل خبر دادن و اطلاعیه و پاسخ سریع نیست :sweat_smile:

3 لایک کرده

خب این که حسابش حالت ریل داره از همون اول یعنی از همون اول هر چی سود کنی ۵۰ درصدش رو میتونی برداشت کنی طبق حرف خودشون درسته؟ یعنی نیاز نیست چالشی رو پاس کنی.

من امروز صبح با پشتیبان صحبت کردم
گفت دارن زیر ساخت ها رو تقویت میکنن

2 لایک کرده

اره ریله

اما یه لحظه فکر کنی

میبینی کار درستی نیستا

مگر اینکه بخواهی یک ترید ریسکی و جانانه بزنی

وگرنه اگه بخواهی 50 دلار بدی و روی 50 دلار خودت ترید بزنی که در آخر نصف سودتو بدن

احماقت محضه

اکانتی هم که میدن طبیعتا 5000 دلار واقعی نیست و همین نسخه های دمو هست پس اونها در هر حال ضرر نمیکنن

خلاصه حرفام : درادون کل حساب پرو تریدر همون مقدار پول واقعی هست که بابتش میدی

یعنی خرید اون کاملا ضرر در ضرر ه

مگر حساب 50 کا به بالا بگیری

7 لایک کرده

ببخشید من متوجه نشدم الآن قانونش اینه که باید روی هر معامله حتما ۵ درصد اکانت و ریسک بکنیم؟چون توی خود سایت جدیدشون درست قوانین و توضیح ندادن

نه داداش

چرا سختش میکنی

شما 58 دلار میدی اکانت 1000 تایی پرو تریدر میگیری

از این 1000 دلار شما کلا 5 در صد ضرر کنی حساب رو از شما میگیرن

یعنی شما 58 دلار میدی که فقط با 50 دلار ترید کنی

متوجه شدی؟ یجورایی ضرر میکنی

4 لایک کرده

کاملا درسته ولی با 50 دلار نمیشه که مدیریت سرمایه کرد حداقل رو 1000 دلار میتونی اکسپرت گلوری بندازی بگی 1 درصد یا نیم درصد ریسک میکنم

در کل کسی نتونه از پراپ سود بگیریه رو بروکر بعید میدونم در بلند مدت موفق باشه

اره گفتم که فقط حجم و ریسک بهتر میشه

در کل منطقی نیست خریدش

انگار با پول خودت ترید میزنی اما نصف سودشو میدی به پراپ

اگر 200 دلار حساب بروکر شارژ کنی با بونس خیلی خیلی منطقی تره

1 لایک کرده

کلا کسی که به اکسپرت نیاز داشته باشه

باید دمو بزنه بنظرم

3 لایک کرده

برای ورود های با ریسک نیم درصد در کندل یک دیقه، و استاپ پشت همون کندل لایو اگر پراپ ترید میکنم و ریسک شناور 2 درصدی میتونه داشته باشه محاسبه لات و ورود و ست کردن استاپ لاس تنها از عهده اکسپرت مدیریت سرمایه بر میاد

3 لایک کرده