کدوم پراپ ها الان با نت ملی وصل هستن؟

یه سایت هست که همه پراپ‌هایی که متصل هستند رو گذاشته، سرچ کن میاره. کامل هم توضیح داده همه چی رو

1 لایک کرده

نظرتون چیه؟ خیلی سختش نکردن؟
رابین سود:
- قانون حداقل روز معاملاتی در چالش‌ها
هدف از قانون حداقل روزهای معاملاتی، اطمینان از این موضوع است که سود ایجادشده توسط تریدر حاصل رفتار معاملاتی واقعی، پایدار و تکرارپذیر بوده و نه نتیجه‌ی معاملات نمایشی، فیک یا شانسی. این قانون به هیچ وجه با هدف سخت‌گیری غیرمنطقی برای تریدران طراحی نشده و صرفاً به‌منظور حفظ کیفیت معاملات و مدیریت ریسک سرمایه اجرا می‌شود.
در این قانون نیازی نیست که تمامی اعداد دقیقا برابر با عدد خاص باشند، صرفا تمامی روزهای معاملاتی شما نسبت به همدیگر سنجیده می‌شوند و در صورتی که واقعا در حداقل روز معاملاتی ترید داشته یاشید و از ترید فیک استفاده نکنید معمولا شرایط به راحتی مورد تایید قرار میگیرند. فلسفه این قانون برای جلوگیری از زمانی است که کاربر صرفا در یک روز کل تارگت را پر کند و در سایر روزها به صرفا معاملاتی فیک برای پر کردن روزهای معاملاتی بپردازد. لذا توصیه بر این است که رسیدن به تارگت در این حداقل روزهای معاملاتی پخش شود تا مدیریت سرمایه به درستی انجام گیرد.

تعریف روز معاملاتی
روز معاملاتی به روزی گفته می‌شود که در آن حداقل یک معامله‌ی واقعی انجام شده باشد. معاملات بسیار کوتاه‌مدت، با حجم بسیار پایین یا با اثر مالی ناچیز، ممکن است به‌عنوان روز معاملاتی معتبر در نظر گرفته نشوند.

شاخص‌های ارزیابی رفتار معاملاتی (۶ پارامتر)
رفتار معاملاتی هر تریدر بر اساس شش شاخص زیر بررسی می‌شود که این شاخص‌ها سه مفهوم اصلی حجم معاملات، زمان معاملات و اثر مالی معاملات را پوشش می‌دهند:

1- مجموع حجم معاملات روزانه
2- میانگین حجم معاملات در هر روز
3- مجموع زمان معاملات در هر روز
4- میانگین زمان معاملات در هر روز
5- قدر مطلق برایند روزانه (میزان تغییر کل بالانس حساب در آن روز، بدون توجه به سود یا ضرر)
6- میانگین قدر مطلق برایند معاملات در هر روز (به‌طور میانگین هر معامله در آن روز چه میزان بالانس حساب را تغییر داده است)

این شش پارامتر در کنار هم تصویر دقیقی از سبک، شدت و پایداری معاملات تریدر ارائه می‌دهند.

تعریف بازه مجاز (رنج رفتاری)
برای هر یک از شش پارامتر فوق، ابتدا میانگین رفتار تریدر در طول دوره محاسبه می‌شود. سپس یک بازه‌ی مجاز به‌صورت زیر تعریف می‌گردد:
که x% کمتر تا x% بیشتر از میانگین همان پارامتر (این مورد به شکل دقیق در سامانه بررسی چالش شما قید شده است)
اگ مقدار یک پارامتر در یک روز معاملاتی داخل این بازه قرار بگیرد، آن پارامتر در آن روز تأیید محسوب می‌شود.

شرط اصلی تکمیل حداقل روزهای معاملاتی

برای پاس شدن هر مرحله از چالش:
هر یک از شش پارامتر فوق باید حداقل در ۵ (عدد مثال هست، حداقل روز معاملاتی هر چالش در جدول مربوطه قید شده) روز معاملاتی مختلف تأیید شده باشد.
الزامی نیست که هر شش پارامتر در یک روز واحد تأیید شوند.
روزهای تأیید هر پارامتر می‌توانند با سایر پارامترها متفاوت باشند.
ای روزها نیازی به پشت‌سرهم یا متوالی بودن ندارند.

ملاک اصلی، تکرار رفتار معاملاتی در یک بازه‌ی طبیعی و قابل قبول در طول دوره چالش است.
معاملات فیک و نمایشی
معاملاتی که صرفاً با هدف پر کردن روزهای معاملاتی انجام شوند، مانند:
معاملات با حجم بسیار پایین،
معاملات چندثانیه‌ای،
یا معاملاتی با اثر مالی ناچیز،
معمولاً باعث تأیید پارامترهای فوق نمی‌شوند و در تکمیل شرط حداقل روزهای معاملاتی نقشی نخواهند داشت.
این نوع معاملات موجب رد شدن چالش نمی‌شوند، اما به‌عنوان روز معاملاتی معتبر نیز محسوب نمی‌گردند.

رسیدن به تارگت قبل از تکمیل شرط
در صورتی که تریدر پیش از تکمیل حداقل تأییدهای لازم به تارگت سود برسد:
چالش رد نخواهد شد.
تریدر موظف است در روزهای بعد، با همان رفتار معاملاتی معمول خود (از نظر حجم، زمان و ریسک) به معامله ادامه دهد تا تعداد تأییدهای لازم برای هر پارامتر تکمیل شود.
انجام معاملات غیرواقعی صرفاً برای پر کردن روزها، کمکی به پاس شدن چالش نخواهد کرد.

نکته : این قانون در تمامی مراحل چالش و به‌ویژه در حساب ریل اجرا می‌شود.
با توجه به اینکه در حساب ریل سرمایه‌ی اصلی سرمایه‌گذار در اختیار تریدر قرار می‌گیرد، انتظار می‌رود معاملات با پایداری رفتاری بالاتر و نوسانات غیرعادی کمتر انجام شوند.

نکته مهم:
کلیه پارامترها، شاخص‌ها و معیارهای مربوط به سنجش روزهای معاملاتی، رفتار تریدر و تأیید یا عدم تأیید پاس‌شدن مراحل، صرفاً بر اساس داده‌ها و خروجی‌های ثبت‌شده در پنل آنالیز شماست.

1 لایک کرده

ساده تر از این نمیشه جناب زارعی

ریسک شناور نداری

قانون محدودیت درصد سود نداری

سر ای پی ها اذیت نمیکنن

هج ازاده

معاملات زیر یک دقیقه مجازه

1 لایک کرده

رو نت ملی الان متاتریدر sgb بالا اومد هم ویندوز هم گوشی

فقط بار اول باید از v پی n استفاده کنید تا سرور ها آپدیت شوند

1 لایک کرده

این فقط قوانین مربوط به روزهای معاملاتی هست که بسیار دستو پا گیره و به هر چیزی متوسل شدن.
قوانین دیگه ای هم داره که به همین شکل بسیار پیچیده ش کردن.
کدوم پراپ فقط برای روزهای معاملاتیش این همه قانون داره؟
روز معاملاتی مشخص هست تعریفش چیه. به دردسر انداختن تریدر توی این گردابها باعث از بین بردن تمرکزش میشه و همچنین پرداخت های با قید و شرطش.

2 لایک کرده

اینم نحوه تقسیم سود که منوط شده به روزهای معاماتی مجددا
جالب اینجاست که بعد از پرداخت ششم دیگه پراپ سودی برای خودش برنمیداره!

نحوه تقسیم پاداش و فرآیند برداشت سود در مرحله اصلی پلتفرم پراپ‌تریدینگ رابین‌سود مطابق مقررات زیر اجرا می‌شود:

۱. حداقل روزهای معاملاتی

کاربر موظف است پیش از ثبت درخواست برداشت، حداقل ۵ روز معاملاتی معتبر ثبت کرده باشد.

روز معاملاتی معتبر روزی است که مطابق ضوابط «قانون حداقل روز معاملاتی» شرایط لازم را دارا باشد.

ثبت درخواست برداشت پیش از تکمیل این تعداد، امکان‌پذیر نیست.

۲. ساختار پلکانی تقسیم سود

درصد سهم کاربر از سود ایجادشده، به‌صورت پلکانی و بر اساس تعداد برداشت‌های پیشین محاسبه می‌شود:

• برداشت اول: ۵۵٪ + ریفاند

• برداشت دوم: ۶۵٪

• برداشت سوم: ۷۵٪

• برداشت چهارم: ۸۵٪

• برداشت پنجم: ۹۵٪

• از برداشت ششم به بعد: ۱۰۰٪

1 لایک کرده

**از برداشت سوم مصاحبه هم دارن:

بقیه شرایط هم خودتون میتونید مطالعه کنید**

**

17- شرایط مصاحبه برداشت سود-**

به‌منظور ارتقای شفافیت عملکرد برند و حفظ استانداردهای حرفه‌ای در صنعتی که به‌طور طبیعی با حجم بالایی از سوءبرداشت‌ها، تخلفات و ادعاهای غیرواقعی مواجه است، رابین‌سود پس از انجام دو مرتبه تسویه موفق از سوی کاربر، فرآیند «تأیید هویت و مصاحبه عملکردی» را برای برداشت سوم به بعد اجرا می‌کند.

این مصاحبه — که ممکن است به‌صورت حضوری یا آنلاین و بنا بر صلاحدید مدیریت مجموعه انجام شود — با هدف تضمین صحت عملکرد، جلوگیری از سواستفاده‌های احتمالی، تأیید مالکیت حساب، و حفاظت از حقوق کاربران واقعی طراحی شده است.

در این فرآیند، رعایت کرامت انسانی، حریم خصوصی و اصول اخلاق حرفه‌ای به‌طور کامل لحاظ می‌شود؛ تمامی سوالات در چارچوب ضوابط قانونی، بدون ورود به حریم شخصی و تنها با هدف احراز صحت روند معاملاتی و هویت انجام می‌گردد.

نکته مهم اینکه این مصاحبه فقط یک مرحله بررسی نیست؛
بلکه فرصتی است تا شما تجربه موفقیت‌آمیز خود را با دیگران به اشتراک بگذارید. روایت واقعی شما از مسیر، چالش‌ها و نحوه رسیدن به سود، می‌تواند الهام‌بخش تریدرهای تازه‌وارد باشد و به رشد جامعه معامله‌گری کمک کند.

به بیان دیگر، با حضور در این مصاحبه نه‌تنها روند مالی شما تأیید می‌شود، بلکه شما در شکل‌گیری یک فرهنگ حرفه‌ای، شفاف و الهام‌بخش نیز نقش مهمی ایفا می‌کنید.

1 لایک کرده
1 لایک کرده
1 لایک کرده

https://prop.combatcapitalmarkets.com/login/?action=register&cc=Homayon1

لینک پراپ تریدرزکامبت با نت ملی در متاتریدر ولی وب همچنان با نت بینالملل

1 لایک کرده

دوستانی که از رابین سود استفاده میکنند این کار رو انجام بدن که چارتشون درست بشه.

پراپکو با نت ملی بدون نیاز به VPN

سلام و احترام،

من پیام شمارو تازه دیدم و مطالعه کردم. اتفاقا بعضی از دوستان هم این مسئله رو دایرکت از من میپرسند و راهنماییشون میکنم. ببینید برای اینکه متوجه بشی سخته یا نه، توصیه ام این هستش که تمام این پارامترهایی که فرمودی رو شما بزار کنار و اصلا بهش فکر نکن. فقط فقط شما مدیریت سرمایه ات رو اونوطری که سایت بهت گفته رعایت کن.

شما یک اکانت فول فاند رایگان تهیه کن، بعد فقط طوری ترید کن که حسابت بابت دراو داون روزانه و کل، رد نشه. یا حین خبر تریدی نزنی. کلا فقط قوانینی که باعث رد شدن حسابت میشه رو توجه کن.

یک هفته الی 10 روز شما وقت بزار، فقط سعی کن حسابت رد نشه و از طرفی هم اگر تونستی، رشدش بدی. اصلا پنل آنالیز رو بنداز دور تو این مدت.

بعد اتمام این زمان، شما حالا وارد بخش انالیز حسابت شو، ببین این مدت چطوری ترید کردی، کدوم روز ها رو آبی نشون داده و کدوم قرمز. شما ناخوداگاه متوجه میشی که مثلا از 7 روزی که ترید کردی، یهو 3 یا 4 روزش مثلا شاید قبول شده باشه.

بعدش حالا در کنار اینکه قوانین رد شدن رو دستت اومده چیکار کنی و مسلط شدی، بشین یه برنامه بریز که چطوری قوانین پاس شدن حسابت رو هم درست کنی. اصلا هم کار سختی نیست دوست عزیز و شما کافیه به روزهایی که خیلی معمولی داشتی بدون توجه به پنل آنالیز ترید میکردی، توجه کنی و مطابق همون برنامه بریزی.

مثلا شما هر روز یک صدم ترید کردی، روزهای بعدی هم یک صدم بزنی، دو تا نمودارش اوکی میشه. یا مثلا روزی 50 تا سود کردی، فرداش اگر 30 تا بگیری یا 70 تا، باز اونم تایید میشه و تا الان میشه 4 تا از 6 نمودار :sweat_smile:

خلاصه کلام قوانین پاس شدن حساب در ظاهر سخته ولی در اصل اونطوری که فکر میکنی نیست و مشکلی به نظرم واقعا وجود نداره مگر اینکه مثلا شما طوری ترید بکنی که هفته ای یک پوزیشن بزنی و تایم فریم روزانه عمل کنی و این چیزا. این تاپیک هم که پایین لینکشو میزارم، کسانی هستند که پاس کردند و تحلیل هاشون رو میزارم. شما خودت اونارو هم ببینی متوجه میشی که این قوانین چقدر میتونند آسون هم باشند.

امیدوارم موفق باشی :rose:

یه سوال از شما.
شما این همه تجربه دارین و منو که نمیشناسید و فکر میکنید کم تجربه هستم راهنمایی کنید. میتونید سودهایی که از سایت رابین سود بدست آوردین رو بذارین ؟
بنده خدا من چندین ساله توی این بازارم. قوانین سایت رو چندین بار مطالعه کردم . قوانین فقط برای یه هدف ساده نوشته شده!!!
هر کس یکبارزحمت روخوانی قوانین رو به خودش بده متوجه میشه. نیازی نیست شما دفاع جانانه کنید.
وقت خودت رو برای یه سایت معتبر هدر بده برای بازاریابی گل.

1 لایک کرده

سلام و احترام،

دوست عزیز من کجا به شما جسارت کردم و نوشتم که کم تجربه هستی؟ تو اون متن میشه بگی کجاش دقیقا من همچین حرفی به شما زدم؟

مورد بعدی، بنده یکبار عملکرد و پنل آنالیز خودم رو فرستادم تو یک تاپیکی، پوزیشن های روزانه خودمو هم تاپیک تحلیل xauusd میزارم.

مورد اخر شما فکر کنم متوجه حرف من نشدی. شما نوشتی قوانین سخته و فلانه، منم برات توضیح دادم و نوشتم با توجه به تحلیل ها و مدت تجربه خودم تو این سایت، با وجود سخت بودن قوانین، چالش ها قابل پاس شدن هستش.

ببین دوتارو برات بولدش کردم. یعنی من بهت حق دادم که قوانین سخته و ننوشتم قطعا هم پاس میشن.

مورد اخر هم دوست عزیز بنده اتفاقا خوشحالم که شما تجربه داری و ادم با سوادی هستی. من برای کسی بازاریابی نمیکنم، تولید محتوا از هر چیزی که تجربه داشتم رو انجام میدم و تجربیاتمو در اختیار بقیه میزارم. عملکرد و چت هام هم مشخصه.

بازم من پیاممو خوندم، جایی ندیدم که جسارتی شده باشه ولی اگر اینطوری حس کردی، ازت عذر میخوام :rose:

موفق و موید باشی :rose:

من امروز این پیام شما را دیدم

به نظرم خیلی برای شروع کار شرایط خوبی داره و خیلی مفید تر از حساب دمو میتونه باشه

وفکر میکنم هر کسی این چالش را بتونه پاس کنه شرایط لازم برای شروع گرفتن چالش از پراپها یا معامله با حساب شخصی را میشه گفت داره ، و میتونه براحتی برای ترید کردن اقدام کنه

1 لایک کرده

سلام و احترام،

شما هر پراپ از هر شرکتی خواستید تهیه کنید، در کنارش فول فاند رابین سود رو هم به صورت رایگان کار کنید. ته تهش این میشه که موفق نمیشی و چیزی از دست نمیدی. کنار 4 تا پراپ مختلفت اینو هم داشته باشی ضرر نمیکنی. اگر هم حرفه ای باشی و بتونی پاس کنی هم که خیلی هم عالی.

حالا نه فقط رابین سود، هر شرکتی اگر دیدید چالش رایگان یا مسابقه داره و جایزه میده، برید شرکت کنید عزیزان. تنبلی نکنید و حتما تست کنید. تهش یه کد تخفیف هم بگیرید خودش خیلیه

موفق باشی :rose:

1 لایک کرده

به نظرم جدا از همه مواردی که شما فرمودین، پروسه پاس کردن این چالش سخت خیلی عالیه و برای من خیلی جذاب بود

واینکه دریافت سرتیفیکت پاس این چالش ، میتونه خیلی ارزشمندتر از سریتیفیکت سایر چالش های دیگه باشه

1 لایک کرده

موفق و موید باشی :rose:

1 لایک کرده