سلام دوستان ، الان پیشنهاداتتون با توجه به شرایط و غیر فعال بودن اکثر پراپ ها چی هست ؟
رابین سود مثل اینکه متصل هست ، کسی تجربه کار با رابین سود رو داره ؟ شرایطش چطوریه ؟ معتبر هست یا خیر ؟ اخیرا آیا برداشت داشتین از این پراپ؟
سلام دوستان ، الان پیشنهاداتتون با توجه به شرایط و غیر فعال بودن اکثر پراپ ها چی هست ؟
رابین سود مثل اینکه متصل هست ، کسی تجربه کار با رابین سود رو داره ؟ شرایطش چطوریه ؟ معتبر هست یا خیر ؟ اخیرا آیا برداشت داشتین از این پراپ؟
حساب فول فاند رابین سود رو بگیر
چون رایگانه هم میتونی با پلتفرمش آشنا بشی ؛ اگه اوکی بود برو سراغ چالش های پولیش
دمت گرم عزیز بابت راهنماییتون
عکسی چیزی ازش بزار تا بریم ببینیم چجوریه
سایتش بستسسس که بابا
اول باید احزار هویت کنیم بعد اکانتو میدن
نمیشه اول اکانتو بدن بعد موقع تایید احزار کنیم
ی سوال دگ
Mt5 اش web based هست یا ن باید از اپلیکیشن وارد شیم
اگر وب طور باشه راحت تر میشه وصل شد
خب سایتی اپی لینکی چیزی ازش بزار تا بریم بگیریم
دوستان قبل از اینکه از تریدرز کامبت حساب بگیرید این مقاله رو بخونید و نظرات کاربران رو ببینید :
شاید بهتره که از خوبی های رابین سود بگیم تا عزیزان پست ما رو گزارش نکنن .
با سرمایه گذار برتر و تردینگ کامبت مدت طولانی هست که کار می کنم و ایرادی ندیدم . هرچند برای افرادی که از نظر کنترل روان دچار مشکل میشوند پلن هایی که محدودیت روزانه دارند در کمبت رو پیشنهاد می کنم .
هی مدیر انجمن از دستت ناراحتم ک حمایت نمیکنی از یه وصل شدن ما💔
سلام فول فاند رابین سودبامتاتریدر و سرور بروکر روبوفارکس کار میکنه که تو این شرایط ما نمیتونیم تو بروکر ثبت نام کنیم
سریع بالاس ک
اصلا دیگه از متاتریدر استفاده نمیکنن
یه برنامه میگن خودشون از صفر برنامه نویسی کردن که شبیه متاتریدر و تریدینگ ویو میشه
این چند روزه خیلی قاطی بود سرویسمون کردن حقیقتا
ولی الان خوبه داره خوب کار میکنه
من با رابین سود ترید زدم تو چارت نشون نمیده پوزیشن رو
منم این مشکلو داشتم، گفتن بزودی اضافه میکنن، بزودی کیه خدا میدونه ![]()
![]()
بهترین پراپی را کدام.سایت میده؟راهنمایی کنید
کسی می دونه چرا معامله یه دفعه بسته میشه ؟
بزودی حکم انشالله رو داره
نمیگن انجام نمیدن انجام میدن واقعا
ولی اگر یکسا ل بعدم انجام بدن سر حرفشو ن موندن چون نگفتن کی انجام میدن