بهترین و معتبر ترین پراپی که میشه با نت ملی گرفت چیه؟

سلام دوستان و تریدرای عزیز.میخوام تجربتون تو این مدت جنگ و قطعی اینترنت راجع به گرفتن پراپ و بگین.اینکه کدومش معتبر تره کدومش راحت تره قوانینش و از کدوما تونستین پاس کنید و برداشت سود بزنید تو این مدت

سلام و احترام دوست عزیز
تعداد شرکت های پراپ حقیقتا بسیار زیاد شده و اینکه بخوام بهتون لیست دقیق بدم کار دشواری هستش.
اما خودم به شخصه با رابین سود کار میکنم و از چالش رایگانشون فقط تا الان استفاده کردم.
براتون سایتشو لینک کردم، رفرال خودم را هم گذاشتم.
در پیامی دیگه اگر تمایل به خرید هم داشتید، کد تخفیف گذاشته بودم که هر کسی خواست استفاده کنه.
سرمایه گذار برتر هم معروفه و هم معتبره ولی به شرطی که باز شده باشه.
موفق و موید باشید :rose:

همچنین در تاپیک دیگه بنده فرق بین دو چالش فول فاند و فول فاند پلاس را کامل توضیح دادم که در صورت نیاز میتوانید به اون تاپیک هم مراجعه کنید.
موفق باشید :rose:

دوستان کسی اطلاع داره فاندد نکست با ابزار تغییر آی‌پی در دسترس است یا نه؟

برای ایرانی انگ کپی ترید میزنه سود پرداخت نمیکنه - توصیه نمیشود

بحث کپی ترید رو با ویدیو ظبط کردن از ترید کردنم میتونم درستش کنم و یسری راهکار ها دارم

فقط بحث فعال بودن یا نبودنش رو در حال حاضر ذهنم مشغول کرده چون تنها راه در امدیم از ترید بوده و هست

عزیزم وقتی میگم انگ! یعنی سند سازی - قبول نمیکنه که 2 سال پیش ده ها بار این بلا سر ایرانی ها اومد ریپورت میفرستادند که مثلا با یه بنده خدایی تو زیمباوه اشتراکات داری - فایل چی بود یه اکسل مسخره که دستی ساخته بودند - نقاط ورود و خروج اصن یکی نبود و .. همین الان هم میشناسم کسی رو که برداشت زده ازش اما ریجکتی خیلی بیشتر بوده

حالا خدایی نکرده این بهونه رو برای شما بگیرند کجا میخوایی اعتراض کنی؟ تراست پایلوت؟ ما فقط میتونیم تو کامیونیتی های داخلی بریم دنبال حقمون

اسکرین ریکورد هم نمیتونه اثبات کنه که کپی در کار نیست - شما میتونی رو دو تا سیستم لاگین کنی - رو یکی رکورد کنی رو دیگری کپی پیاده کنی - در هر صورت یکی سری لاگ ها سمت سرور میافته میفهمند - اما بحث اینه فانددنکست حتی درست هم کار کنی به واسطه ایرانی بودن انگ کپی ترید میزنه

تعریف کپی ترید: همپوشانی حداقل 70 درصد پوزیشن ها در محدوده های ورود و خروج و مقدار لات

فانددنکست پیشنهاد نمیشه. حداقل با پاس ایرانی

یا صبر کن یا بروکر ب ی بهتره

سلام

اگر اطلاعاتی در باره پراپ فرم های معتبر دارین منو راهنمایی کنین.

نمیشه که به همه اعتماد داشت

اما فعلا یکِ ایران، سرمایه گذار برتر هست

سلام و احترام دوست عزیز
تعداد شرکت های پراپ حقیقتا بسیار زیاد شده و اینکه بخوام بهتون لیست دقیق بدم کار دشواری هستش.
اما خودم به شخصه با رابین سود کار میکنم و از چالش رایگانشون فقط تا الان استفاده کردم.
براتون سایتشو لینک کردم، رفرال خودم را هم گذاشتم.
در پیامی دیگه اگر تمایل به خرید هم داشتید، کد تخفیف گذاشته بودم که هر کسی خواست استفاده کنه.
سرمایه گذار برتر هم معروفه و هم معتبره ولی به شرطی که باز شده باشه.
موفق و موید باشید :rose:

سرمایه گذار برتر تا الان فعلا خوب بوده

سلام دوستان

پراپ فرم های معتبر مثل سرمایه‌گذاری برتر فعالیت و واریزی تو شرایط فعلی دارن یا نه

از اینجا پیگیری کن

rubika.ir/SGB_PropTrading

سلام و احترام،
تا جایی که میدونم سرمایه گذار برتر این مدت فعالیتی نداشته و وصل نشده. سرهمین بعید میدونم واقعا.
در مورد پراپ های دیگه، رابین سود برداشت و پاسی هارو در سامانه پگاه اطلاع رسانی میکنه و هر روز بلافاصله اپدیت میشه.
بعضی پراپ های دیگه هم انگار تو کانال های بله یا روبیکاشون فعالیت میکنند و همونجا پاس شده ها و برداشت هارو اطلاع رسانی میکنند. بنابراین بهتره برای هر پراپی که میخوای تو کانالشون عضو باشی تا متوجه بشی.
موفق و موید باشی :rose:

رابین سود و پراپکو رو من فقط در این شرایط قبول دارم. اونم به خاطر اینکه گزارش میدن از خودشون و احترام میزارن
سگب هم اگر اقدامی بکنه و فعال بشه، خیلی خوبه

از روز اول جنگ اکانت های مرحله یک و دو زورا غیر فعال شده و از روز اول جنگ فقط میتونم دمو ترید کنم گفتن با شرایط جدید دوباره فعالیت رو شروع میکنن ولی فعلا خبری نیست پراپ تریدر ها در این مدت چیکار میکنید اگر ترید میکنید با کدوم پراپ ؟ اگه ترید نمیکنید برای گذر زمان و مقابله با حس هدر رفتن زمان چیکار میکنید؟ من سریال های خارجی میبینم ولی حالم خیلی خرابه حس میکنم برای ایندم هیچ کاری نمیتونم بکنم و این وحشت میده حس میکنم برای اینده ای که میخوام دیر موندم نظر شما چیه ؟

من برای دور نموندن از فضای ترید از رابین سود هم پراپ رایگان گرفتم هم پراپ پولی. رابین سود یه پلتفرم داره که فعلا ایرادهاش برطرف نشده کامل و ضمنا قوانین به شدت متفاوتی داره که برای خیلی از تریدرها سخت هست.

ضمنا در مساقه پراپکو هم ثبت نام کردم که اون هم متاسفانه به تاخیر افتاده شروعش ولی قرار هست روی نت ملی اجرا بشه.

به طرف مای پراپ نرفتم روی نت مل یچون امکان تست قبلی نداشت به طرف زورا نرفتم چون بعد از دوران لست پراپش حرکتهای منفی ازش دیدم.

شما هم یا با فراز بک تست بگیر یا روی یکی از متاتریدرهای بروکراهای روی نت ملی حساب دمو باز کن و ترید بزن مثلا دموی متاتریدر ۵ بروکر اوتت خیلی روون کار میکنه من فقط برای دمو عضوش شدم باهاش ریل کار نمی کنم. اینها امکاناتی هست که باهاشون الان مشغولم.

خیلی ممنون منم یدونه اکانت دمو باز کردم تو بروکر زورا هم منتظرم پراپش شروع به کار کنه تا ادامه بدم منظورتون از پراپ رایگان رابین سود همونی هست که دو درصد درا روزانه داره؟