باخاااک یکسان میشی بیای فارکس خودکشی میکنی
داداش شما چن وقته داری کار میکنی که به این میزان سود رسیدی؟
این حرفا حاشیس دوست من. خیلی پیگیرش نباش که اون چیکار کرده مغز کلام رو بگیر
بعد از ۵ سال،و ده هزار ساعت بکتست و آموزش و تمرین و بعد از هزار معامله،شاید بتونی سالی ۲۰ درصد سود کنی
الان ۳ سالی میشه تقریبا
شاید با همه حرفات مخالف باشم ولی این یکی رو خوب اومدی
بت سازی نباید کرد از هیچ چیز و هیچ کسی منم دارم سعی میکنم دیگه این کارو نکنم
راجب آموزش هم بگم ک نحایتا مقصد اینه ک شما به سود برسی با اموزشا درسته؟ شاید همین هایی ک میگی بده برا یکی سودده بوده باشه ها؟
برای من سودده بوده واقعا همین اسپایک تریدینگ دقیقا قبل از این ک این ویدیو ها رو بده استراتژی من همین بود بعدش تکمیل تر شد از توی دوره خودش هم درش اوردم اگر هم راضی نمیشی استیتمنت بدم بهت ![]()
مشکل این نیست ک پورصمدی کپی کرده مشکل اینه که شما نمیخای قبول کنی این کپی کار امده
چه مدت پای یادگیری دوره پورصمدی وقت گذاشتی؟
یک سال تقریبا فقط دورش رو نگاه کردم
بعد از اون یه استراتژی ساده برای خودم چیدم در حد یه پین بار و شروع کردم ب بکتست گرفتن از اون به بعد تنها استادت میشه بازار
بعد از مثلا نزدیک ۶ ماه بکتست گرفتن از همون استراتژی ساده تونستم به مرحله عملی برسونمش و باهاش پراپ پاس کنم چند ماهی باهاش کار کردم ولی راندمانش خوب نبود برای همین از توی همون بکتست هایی ک داشتم و چیزایی ک یاد گرفته بودم چند تا استراتژی خوب تونستم در بیارم تا الان هم با همونا دارم کار میکنم
پس معلومه حدودا بمدت یکی دوسال کلی پاش زحمت کشیدی،بروکرت چیه WM مارکت؟
پراپ کار میکنم بیشتر با سرمایه گذار برتر ک فعلا خدمات نمیده
اره بروکرمم ویندزور هست
ممکن هست ولی ب مبلغ پول نیست
ب مهارته و ذهنیتت و کنترل خودت
ممکن هست ولی ب مبلغ پول نیست
ب مهارته و ذهنیتت و کنترل خودت
این تاپیک به شکل بسیار هوشمندانه و شایدم غیر ارادی(بدون قصد) باعث تبلیغ یک پکیج فروش شده.
کسایی که بخاطر وعده فریب این پکیج فروشها ضرر کردید میدونید که میتونید برید از طرف شکایت کنید؟
من میدونم خیلیها بخاطر وعده و وعید این افراد شارلاتان ضرر کردن.
من توصیه میکنم هر کی ضرر کرده بره از طرف هر چی ضرر کرده رو بخاد و یا تهدید به شکایت کنه. کافیه چند نفر شاکی طرف پیدا کنه کل اموالشو دولت ضبط و مصادره میکنه. در نتیجه هر چی ضرر کردید رو میتونید از این افراد شارلاتان مفت خور که یکی دوتا هم نیستند بگیرید. طرف حاضر میشه دو برابر ضررتون رو بهتون بده تا شکایت نکنید. امیدوارم افرادی که ضرر کردن بخاطر افراد سودجو این پست رو جدی بگیرن و این مفت خورها هم حساب کار دستشون بیاد ملت رو بدبخت نکنند.
دوست عزیز اگر تجربه ترید و ساخت استراتژی شخصی رو ندارین و یجورایی تازه میخواین شروع کنین ، حداقل یک تا دو سال اول زمان میخواد که شما پی ببرین که مارکت با این روشهای اساتید و استراتژیا و صرفا یک اندیکاتور کار نمیکنه..بعد از دو سال میاین به فکر استراتژی شخصی خودتون میشین تازه اونم اگه مارکت رو تا حدودی درک کرده باشین و ایده ای به ذهنتون رسیده باشه…پختن اون ایده باز خودش یکی دو سال طول میکشه که بتونین در اکثر جاهای مارکت ازش استفاده کنین. پس راحت حداقل سه سال رو باید بیاین و تو مارکت چارت ببینین و اندیکاتور تست کنین و استراتژیهای مختلف رو تست کنین. حالا شما بگین وقتی اول کار بخواین با استراتژی ینفر دیگه که خودش ممکنه با اون بتونه یسری ترید بزنه چجوری میخواین سه ماهه کارو جمع کنین.. من استراتژیم مربوط به چرخه ها هست و به سختی بهش رسیدم فقط یه کلیاتی ازش به کسی گفتم طرف میگه من حوصله اینهمه پیچیدگی و سختی رو ندارم در صورتیکه اون روش واسه خود من خیلی هم راحت و جذاب هست. میخوام بگم که تو این بازار سودهای خوب مال کسانی هست که با سختی و تلاش مارکت رو فهمیدن و استراتژی خودشونو ساختن وگرنه اگر اینجوری بود که هر کی با استراتژی کس دیگه به همون اندازه میتونست راحت ترید بزنه که کار تموم بود. اگر حوصله و وقت این چیزا رو هم ندارین بنظرم سرمایه تون رو سه بخش کنین و روی طلا و بیت کوین و نقره سرمایه گذاری کنین.
برام یک سوال پیش اومد ، حتی اگرهر ماه 5% تضمینی بشه سود گرفت ، با 30 هزار دلار یکجا کدوم صرافی میخوای خرید فروش کنی ؟مثلا عدم اجازه برداشت سرمایه به صورت یکجا از صرافی های ایرانی ویا مالیات و یا سقف خرید تتر(5هزار) یا ریسک بلوکه شدن سرمایه تو صرافی خارجی و یا کدوم بروکر… به این ها هم فکر کردین ؟ اگر به این سوال ها جواب بدی ممنون میشم ما هم استفاده میکنیم
نه بخاطر اینکه هر لحظه ممکنه مجدد جنگ بشه و دوباره تمامی کانفیگ ها از کار بیفته از این بابت خیلی از کانفیگ ها هم در حال حاضر پول میگیرند یه مقدار کار می کنند و مجدد از کار میفتند.
ببین برادر من شما اول ببین توان از دست دادن این پول رو داری یا نه؟
به نظر من پولت رو ببر صندوق کارگزاری مفید و سود ثابت بگیر و به هیچ چیزی هم فکر نکن،ترید جایی یا کاری نیست که یک شبه ره صد ساله رو بری
سعی کن به من زنگ بزنی (۰۹۱۴۴۵۰۴۴۳۴)تا قشنگ با دلیل و مدرک منصرفت کنم که این کار رو نکنی،
به جوانی خودت رحم کن و این کار رو نکن
پولت رو برو داخل شهرکهای اطراف تهران که گنجایش رشد داره چند تا واحد بخر خیلی بهتره برای آینده خودت و بچه هات
رفیق تو کلا اشتباه متوجه شدی موضع من رو از اول . من الان ICT کارم و خداروشکر از مسیری که اومدم راضی هستم . اما در این مسیر فقط یک آموزش یا شخص رو که بشه مایکل دنبال نکردم بقیه رو هم تا حدی که متوجه بشم چی میخواد بگه دیدم . در کل هدف این هست که سود کنی حالا با هر دیدگاهی . اما خب هر کسی هم راجع به هر شخصی میتونه نظر شخصیشو داشته باشه . کم هم نیستند امثال من که آموزش های پورصمدی رو دیدن و کاملا باهام هم نظر هستن . به هر حال من آرزوی موفقیت دارم برای همه .